omega_x 20.12.04, 19:39 Pomózcie, bo zupełnie nie mam pomysłu na jakis drobiazg - paczkę dla jedenastoletniego chłopca. Zbyt dobrze go nie znam, na pewno do kujonów nie należy i nie wiem co moznaby kupić. I to drobnego bo ma byc tak ok. 20 zł. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalupo Re: prezent dla 11-latka 21.12.04, 13:17 Kupiłam dzisiaj dla 11letniego brata Dziennik Okropności z Przeszłości(seria STRRRASZNA HISTORIA,znacie?:-)) - świetna sprawa, jestem dumna. Z jednej strony ma mroczne ciekawostki, z drugiej miejsce na własne zapiski:-) Mam szczerą nadzieję, że zachęci do czytania czegokolwiek wiecej poza programem telewizyjnym i instrukcjami jak zainstalować kolejna grę:/ ("10 stycznia 1863 Anglia, Londyn. Premier Gladstone otwiera kolej podziemną - nowy, rewelacyjny środek transportu. Jak kolej, to oczywiście parowozy. Ale czad! 11 stycznia 29r.p.n.e. Imperium Rzymskie. August przejmuje całkowitą kontrolę nad imperium. Wielki imperator jest też po trosze tchórzem, który dla ochrony przed piorunami nosi focze futro. Szok, no nie? 12 stycznia 1950 Anglia, rzeka Tamiza. "Truculent" znaczy po łacinie "groźny". Ktoś zdecydował, że to dobra nazwa dla brytyjskiej łodzi podwodnej. Łódź Jej Królewskiej Mości "Truculent" zderza się ze szwedzkim statkiem. Tak groźnie, że oba idą na dno.") Odpowiedz Link
biedna Re: prezent dla 11-latka 11.11.05, 22:28 a ja kupilam ostatnio chrzesniakowi deskorolke (17 zl) + slodycze,z tego bardzo sie cieszyl ale najbardziej to z tego ze paczke przyniosl mu listonosz no i ze byla zaadresowana na niego,teraz na mikolaja tez cos mu wysle. Odpowiedz Link