dieren 08.08.10, 13:42 Musze zaopatrzyc sie w 3 foteliki najlepiej takie do 12 lat 15-35 kg ale kompletnie niewiem jakie sa bezpieczne,praktyczne i z isofix jakich wy uzywacie doradzicie ;)Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sterretje12 Re: Foteliki samochodowe 08.08.10, 15:06 Ja kupilam Storchenmuhle Starlight SP Pink-Flower ktory jest super i ma wiele mozliwosci. Mozesz porownac rowniez na Kieskeurig.nl Ja kupowalam z kinderstoeltje.nl Odpowiedz Link
dieren Re: Foteliki samochodowe 09.08.10, 18:00 podbijam jakie jeszcze foteliki polecacie;) Odpowiedz Link
8zumirodam Ja polecam... 09.08.10, 19:50 Od zawsze używam Maxi-Cosi.Starszy syn ma już wersję dla dzieci powyżej 3-ego roku życia-Rodi XR. Łatwo się montuje,dziecko nie ma problemu żeby samemu w nim usiąść,a dzięki odczepianemu oparciu można stosować dla starszaka jako samodzielne siedzisko.Ma boczne osłony w zagłówku-bezpieczne i praktyczne (bo dziecię się może zdrzemnąć).Jest dostępna również tańsza wersja AP-bez możliwości wysunięcia fotela do wersji pół-leżącej.Dobra alternatywa cenowa! Odpowiedz Link
kasiafbpl Re: Foteliki samochodowe 08.08.14, 15:49 To jest bardzo fajne rozwiązanie a zarazem wcale nie takie drogie[url=http://forbabies.pl/coto-baby-conga-fotelik-samochodowy-15-36-z-isofix]fotelik samochodowy 15-36 Coto Baby Conga[/url] Fotelik mocowany jest za pomocą isofix-a do fabrycznych isofix-ów w samochodzie. Przedział od 15 kg, regulacja zagłówka oraz możliwość pochylenia oparcia. Super wygodny. Odpowiedz Link