nesla 14.12.05, 16:21 Dzwoni do mnie od czasu do czasu automatyczna sekretarka i dzisiaj zadzwonila i podala ze przez 0900-0128 mozna dzwonic do Polski w cenie 1 cent za minute. Moze sie komus przyda info teraz Swieta i w ogole :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszkaela Re: Telefon do Polski 1 cent / min 14.12.05, 16:55 Jesli jeszcze ktos nie wie, na stronie televergelijk.nl/? a=zoek&showall=&only0900=&land=Polen&type=vast sa aktualne numery przez ktore mozna dzwonic taniej. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Telefon do Polski 1 cent / min 14.12.05, 16:58 Do mnie tez dzisiaj zadzwonili i wyprobowalam ten numer ale nie jestem zadowolona z jakosci polaczenia. W Polsce slyszeli mnie dobrze ale ja mialam zaklocenia na laczach, tak ze momentami nie slyszalam calych fragmentow zdan :( ----------\\--//----------- --------(@ @)--------- --o00o--(_)--o00o-- Odpowiedz Link
beba3 Re: Telefon do Polski 1 cent / min 16.12.05, 00:40 Agnieszka Ela! Zerknelam w sygnaturke. Fajowskie zdjecia! Sliczny Mikolajek i przeslodki prezent! :-D A w temacie, to ja zazwyczaj zerkam na stronke jw i biore najtansze poloczenie. Dziala. :-) Odpowiedz Link
natalya20 Re: Telefon do Polski 1 cent / min 19.12.05, 14:26 ja kozystalam zawsze z tej stronki, jakos zawsze byla dobra a rachunki o niebo nizsze Odpowiedz Link