18.08.06, 18:50
Hej mam pytanko jak w tytule ;). Mojemu starszemu kupic musimy, nie umie
jezdzic - pewnie jako jedyny w klasie :(. Bylismy dzis w sklepach i podlamka -
chcemy mu kupic uzywany i co nam pan zaproponowal - uzywany, w strasznym
stanie na -
Obserwuj wątek
    • saviera Re: Rower :) 19.08.06, 09:16
      Gdzie Ty mieszkasz ?!
      Ja rowery kupuje w Belgii :)))...czy nowe , czy stare....sa o wiele tansze niz
      w Holandii :)))
      Podczas ostatniego pobytu w Polsce , miedzyinnymi rozgladalam sie tez za
      rowerem dla mojego syna , rozmiar "26" :)))....w Polsce tez znalazlam rower za
      niecale 100€ , to tez niedrogo :)))
      • beba3 Re: Rower :) 19.08.06, 20:36
        Nie mam doswiadczen w kupowaniu przez internet ale kupujac od osoby prywatnej
        mozesz trafic nizsza cene niz od sprzedawcy. Z drugiej strony masz zazwyczaj
        jakas gwarancje...
        Jelsi kupujesz dla starszego, to pamietaj ze potem mlodszy bedzie jezdzil...
        Kolezanka mowi, ze tylko nowy. Tez ma dwoch chlopakow...
        • diuna22 Re: Rower :) 20.08.06, 12:03
          Bebus wiem ze normalnie tak jest z przekazywaniem rodzenstwu ale u nas niestety
          mlodszy nie wykorzysta nigdy (nie chodzi i chodzic nie bedzie) wiec stad na
          poczatek szukam czegos uzywanego dla starszego - potem pewnie dostanie nowy ale
          najpierw musi sie nauczyc jezdzic ;). Tak ogladam ten Markt i kiszka nic blisko
          nas jedyne co Assen ale mam te lub inne obawy wlasnie czy sie nie rozleci za
          chwile no i czy nie kradziony :(. Moze ktos cos jeszcze dorzuci?
          • lenkaaa Re: Rower :) 20.08.06, 12:43
            Diuna, a moze sprawdz jeszcze ogloszenia w kilku najblizszych supermarketach,
            moze ktos z okolicy chce wlasnie sprzedac rower, wtedy masz blisko i mozesz
            podejs i rower obejrzec.
            • beba3 Re: Rower :) 20.08.06, 19:10
              Diuna! Wybacz mi bo glupote strzelialam! Roztrzepana na maksa jestem! Pomylilam
              Cie z Luizjana! Chyba...
              Nie chcialam Ci zrobic przykrosci! Przepraszam! :-)
              • diuna22 Re: Rower :) 20.08.06, 20:40
                :)))) samo zycie, jest jak jest i tego sie nie zmieni a raportow nie prowadzisz
                hihi wiec nie mam o co sie obrazac :)))
                • beba3 Re: Rower :) 20.08.06, 21:22
                  Ciesze sie ze nie wzielas tego do siebie! To nie chodzi o to ze mnie nie
                  obchodzi ale jakos zapomnialam. Pamietalam ze masz dwoch urwisow i tyle. Moze
                  to i dobrze, bo nie chodzi przeciez o to aby ciagle podkreslac, ze Twoj mlodszy
                  synek czegos nie moze robic. Z drugiej strony nawet nie wiesz, jak bardzo sie
                  zawstydzilam...
                  Notorycznie zapominam w jakim kto jest wieku, imiona mi ulatuja... Troche to
                  niepokojace...
                  Zadzwonilam do brata zlozyc zyczenia z okazji ukonczenia roczku przez Jego
                  coreczke ale oczywisnie nie 17 a 13 sierpnia... Moze i lepiej ze z nim gadalam
                  a nie z bratowa bo moglaby sie obrazic... I lepiej ze wczesniej a nie pozniej,
                  jak zazwyczaj... I maglam dzwonic jeszcze raz...
                  Jakos tak mi wszystko ulatuje z pamieci... i przez to gafy ogromne strzelam.
                  Sciski!
                  PS A moze sama dasz ogloszenie w markecie?
    • diuna22 Re: Rower :) 23.08.06, 19:26
      Kupiony, poprzez Marktplaats, uzywany ale w stanie dobrym jak dla nas. Cena
      rewelka co cieszy teraz czas na nauke :))). Dziekuje za pomoc :))).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka