22.06.13, 12:10
ktoś może mi wyjaśnić jaki jest obecnie sens i cel ich egzystencji ? Tabuny "ludzi" którzy x-czasu temu byli wsparciem merytorycznym i dopingowali sprzedaż ...a teraz? co właściwie robią Ci wszyscy "specjaliści" oprócz dobrego wrażenia?
Obserwuj wątek
    • p-p-i Re: RODy 22.06.13, 12:43
      gdzieś muszą pracować "specjaliści", którym na badaniu satysfakcji wszystko się podoba.
      • exworker Re: RODy 22.06.13, 12:59
        i experci wszelakiej masci, ktorzy pozniej z nudow biora drugi etat moderatora i w godzinach pracy cenzuruja fora....
        • troublemaker_recovery Re: RODy 26.06.13, 11:32
          odezwała się tujejekscelencja ( tutaj ):

> ROD-y to przeżytek. Zarząd też zdaje sobie z tego bardzo dobrze sprawę. Mimo wszystko
          > musicie zrozumieć, że tam też pracują ludzie i trzeba ich jakoś zagospodarować.

Ciekawe dlaczego nami nikt się nie przejmował? Centralizacja czasami kilkaset kilometrów dalej bez zmiany wynagrodzenia albo wylot...

> W tym miejscu chciałabym uzyskać Waszą opinię - co myślicie o tym, aby przekształcić RODy
          > w lokalne call centre? Chodziłoby o obsługę wsparcia sprzedaży przez pracowników ROD. Z
          > pewnością odciążyłoby to Oddziały. Idąc krok dalej: specjalizację pozostałych ROD w
          > obsłudze posprzedażowej.

Lokalne call centre?? To jakiś żart? Analityków i wspomaganie trzeba było centralizować a call centre ma być lokalne? Ciekawe dlaczego? wink
          Opiniować nie będę bo już tam nie pracuję ale jako klienta interesuje mnie czego konkretnie nie będą robić odciążone Oddziały? smile Czego jako klient tam nie załatwię?
          • zocha37 Re: RODy 26.06.13, 12:36
            troublemaker_recovery napisał:

> odezwała się tujejekscelencja ( tutaj ):
            > > musicie zrozumieć, że tam też pracują ludzie i trzeba ich jakoś z
            > agospodarować.

> Ciekawe dlaczego nami nikt się nie przejmował? Centralizacja czasami kilkaset k
            > ilometrów dalej bez zmiany wynagrodzenia albo wylot...

W tej firmie Trouble, człowiek nie tyle z miana, ale przede wszystkim ze swej istoty, zaczyna się od pewnego szczebla i miejsca zatrudnienia wink

-
            • agrafek10 Re: RODy 26.06.13, 21:30
              ...czytałam wyniki programów naprawczych jednego z ROD-ów....

i ile osób zwolniono za brak sprzedaży....

tam, kurka wodna, nie było litości....

ich zagospodarowaniem nikt się nie przejmował - co za obłuda
          • groch_z.kapusta Re: RODy 27.06.13, 09:07
            troublemaker_recovery napisał:

> Opiniować nie będę bo już tam nie pracuję ale jako klienta interesuje mnie czeg
            > o konkretnie nie będą robić odciążone Oddziały? smile Czego jako klient tam nie za
            > łatwię?

Trouble to przecież na kilometr pachnie prowokacją. Jaki wysokiego szczebla manager będzie ujawniał w internecie pomysły na temat zrestrukturyzowania części organizacji? I to jeszcze powołując się przy tym na zarząd big_grin. Już sobie wyobrażam co teraz dzieje się w ROD'ach po przeczytaniu takiej radosnej twórczości ekscelencji wink. Zamiast omówić to z pracującymi tam ludźmi i cos im zaproponować ekscelencja prosi o uwagi do tego pomysłu całą Polskę wink, w tym też banki konkurencyjne big_grin. Zaczynam się upewniać że ekscelencja nie ma wiele wspólnego z PKO BP smile. Druga opcja jest taka że imć Wafel zaniepokojony tym że poza nim i skuterem nikt nic nie pisze wywołał temat w najbardziej kontrowersyjnej formie licząc na odzew. Ale "ciemny lud" wink nie wszystko kupi big_grin
            • troublemaker_recovery Re: RODy 27.06.13, 11:15
              groch_z.kapusta napisał:

> Trouble to przecież na kilometr pachnie prowokacją.

No nie chciałem już być taki całkiem anty wink a właściwie nie czytałem tego dokładnie, zwróciłem uwagę na fragmenty tylko, moja wina wink big_grin Oczywiście to nie tylko pachnie, to jest prowokacja.

> Jaki wysokiego szczebla man
              > ager będzie ujawniał w internecie pomysły na temat zrestrukturyzowania części o
              > rganizacji?

Tylko kompletny kretyn oczywiście https://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif
              Ogłoszenie na forum, że ROD-y są niepotrzebne i urządzenie publicznego głosowania na to co z nimi zrobić bo Tomek M. jeszcze nie wie to naprawdę pomysł godny kogoś wysoko postawionego w strukturach banku... wink

> Zaczynam się upewniać że ekscelencja nie ma wiele wspólnego z PKO BP smile

Z pewnością nie jest tym kim pisze, że jest. Tujejekscelencja właśnie pokazała sztuczne cycki https://emoty.blox.pl/resource/laughing2.gif
              • jajko_na_twardo Re: RODy 27.06.13, 18:02
                Z pewnością nie jest prokurentem. Lista prokurentów dostępna jest w KRS, który jest ogólnodostepny na stronie Ministerstwa Sprawiedliwości, o czym zdaje się koleżanka nie wiedziała. Nie wiem czy osoby z tej krótkiej listy byłby zadowolone z podszywania się pod nie..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka