maadzik3 01.09.14, 17:25 Minęło 10 lat To nie jedyny taki terrorystyczny atak na szkołę, ale wyjątkowo straszny i dziś okrągła rocznica. Wspomnijmy.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary_ann Re: Biesłan 01.09.14, 18:57 No, popatrz, umknęło mi w zamęcie 1 września. Dziękuję. Odpowiedz Link
sebalda Re: Biesłan 02.09.14, 12:29 Już 10 lat... Dla mnie, wówczas matki szkolnych dzieci, rówieśników tamtych nieszczęśników, to był najgorszy atak tego rodzaju, coś niewyobrażalnego, potwornego. Długo nie mogłam się pozbierać:( Dlaczego ludzie robią to ludziom, dzieciom??? Nigdy tego nie pojmę:( Odpowiedz Link
luna15 Re: Biesłan 02.09.14, 15:00 Ciągle mam w oczach zdjęcia z tamtych zdarzeń, straszne. Odpowiedz Link
maadzik3 Re: Biesłan 02.09.14, 19:44 Żeby zadać jak najwięcej bólu :( Smutna, straszna prawda - dlatego szkoły. Nie inaczej było w Ma'alot, nie inaczej we Francji, nie inaczej w wielu miejscach :( Siła zła w ludziach jest.... straszna (na szczęście dobra też choć mam wrażenie że rzadziej, ale też wymaga więcej wysiłku) Odpowiedz Link