Dodaj do ulubionych

mogę, mogę? :)

06.08.13, 22:11
witajciesmile
urlop jutro zaczynam ale jak narazie nie mam planów, owszem chcialabym nad morze na kilka dni czy sie uda? a wogole jak minie ten urlop mi? wyjade na jakis spontaniczny wyjazd czy typowo w domu go spedze jako kanapowiec?smile

miłego wieczorka
Obserwuj wątek
    • kita32 Re: mogę, mogę? :) 07.08.13, 10:19
      W jakim miejscu Broni spędzi urlop? - Paź Kijów - urlop będzie lekko aktywny, nie wykluczone, że skrzykniesz się z paroma koleżankami/przyjaciółmi. Kij sugeruje miejsce w przyrodzie. Wody dużo nie widzę w tej karcie, chociaż na mojej (Hanson Roberts) w tle widać trochę wody.
      To mogą być jakieś krótkie wypady w miejsca zielone, może być ogródek u przyjaciółki.

Samopoczucie Broni w związku ze sposobem spędzenia urlopu - 9 Pucharów - świetne, pełen luz, zabawa, rozgadanie.

Nabranie sił po urlopie - Sprawiedliwość (-) - to dla mnie najtrudniejsza karta do interpretacji. Odpowiada chyba - jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz. Przy 9 Pucharach na samopoczucie, to sądzę, że wypoczniesz i nabierzesz sił, ale za mało snu będziesz miała (karta jest odwrócona).

Karta samopoczucia jest wymarzona smile
      Broni, po urlopie koniecznie napisz jak było smile
      • bronxi Re: mogę, mogę? :) 07.08.13, 17:57
        dziekuje pieknie smile
        napewno dam znac jak minie mi ten urlop narazie spedzam go na lonie atury bo dzis trzeba bylo ogrodki skosic , bo zarosly trawa smile
        jak narazie to porzadki przede mna

Pozdrawiam smile
      • bronxi Re: mogę, mogę? :) 26.08.13, 15:41
        witajcie smile
        niestety urlop dobiegł końca i trzeba było wrócić do pracy sad

kita 32 miała racje urlop spędzony aktywnie na krótkich wypadachsmile z koleżanką i dzieciakami, które pozbierałyśmy, ale prawda był udany chociaż szkoda, że to morze nam nie wypaliło chociaż próbowałyśmy smile

i święte słowa na urlopie wogóle się nie wyspałam ani jednego dnia więc to się zgodziło w 100 % smile

idealna interpretacja spełniła się smile
        jeszcze raz ślicznie dziekuje smile
        • kita32 Re: mogę, mogę? :) 26.08.13, 17:42
          Dzięki, że opowiedziałaś jak było smile. Cieszę się, że miałaś udany urlop i cieszę się, że dobrze trafiłam z interpretacją smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka