Dodaj do ulubionych

Prośba o wróżbę

09.02.14, 18:15
Witam!
Wczoraj algaria podsunęła mi pomysł aby poprosiła Was drogie koleżanki (i koledzy?) o wróżbę dotyczącą pewnego Pana. Jeśli - oczywiście - jest to możliwe, to poproszę o rozkład dotyczący Pana Maćka, tzn. dostałam już odpowiedź od koleżanki wyżej, ale stwierdziła, że przydałby się cały rozkład.
Może nakreślę ciut sytuację. Z owym Panem znam się od sierpnia 2012 roku, praktycznie byliśmy w stałym kontakcie, baaa nawet były dwa spotkania, zwyczajne, na stopie przyjacielskiej. I nagle owy Pan ucichł mi na 7 miesięcy, dwa razy podjęłam próbę kontaktu ale z marnym skutkiem. Tak więc darowałam sobie. I nagle ni z gruszki, ni z pietruszki 1 sierpnia 2013 roku, Pan się odezwał, przeprosił aczkolwiek nie wiem do tej pory nie znam powodu ciszy w eterze wink
Tak więc odzywamy się do siebie, choć cały czas mam wrażenie, że jego odzew był skutkiem uciszenia jego sumienia i nie chce nic w zamian, tzn. nie chce się spotkać, więc ja nie pytam o to, on także. Bo jeśli jest inaczej i czeka na propozycje z mojej strony, no to powinnam zacząć działać, jeśli zaś wcale go to nie interesuje to po co to ciągnąć?
Przepraszam za monolog rodem z "Trudnych Spraw", ale powoli zaczyna mnie to męczyć.
Tak więc wóz albo przewóz. Będę wdzięczna a wszelkie wskazówki.

Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 Re: Prośba o wróżbę 09.02.14, 22:33
      Witam
      Wchodzę w to! Zapnij pasy;-P
      Rozkład Tekli, z kociołka.

1. Jak Maciek widzi Silje230? Sąd
      2. Jak Maćkowi się wydaje, że Silje230 go widzi? Pustelnik
      3. Jakie uczucia do Silje230 Maciek pokazuje na zewnątrz? Wieża
      4. Co czuje do Silje230? Król mieczy
      5. Jak widzi relację? 9 mieczy

Trudna sprawa. W Sądzie( pkt 1) on wie, że jest ci coś winien, może mieć wyrzuty sumienia z twojego powodu, chce na pewno coś ci powiedzieć, co będzie dla ciebie i dla niego wyzwoleniem. Widzi cię przez pryzmat jakichś nierozwiązanych spraw z przeszłości. Te sprawy nie dają mu spokoju, a spokój chciałby osiągnąć. Trochę tak jakbyś wstała z grobu, bo Sąd to Zmartwychwstanie inaczej. Coś go męczy w waszych relacjach, nie wiem, co, później dołożę kartę. Ale ma poczucie, że coś należy ci się od niego, jakieś wyjaśnienia etc. Poza tym Maciek myśli (Pustelnik), że już położyłaś kreskę na waszą przyjaźń, odcięłaś się, nie dajesz znaku życia, masz to wszystko już zamknięte. Nie potrzebujesz go, odseparowałaś się, bo poszłaś inną drogą. Jakie uczucia pokazuje na zewnątrz? Wieża. Czyli zawaliło się, rozsypało,nie ma co zbierać. Pozamiatane. Nie sądzę, by w Wieży dzwonił i zadręczał cię, raczej przyjął postawę - ona mnie nie potrzebuje, więc ja jej też nie potrzebuję. Co czuje do ciebie? Król Mieczy... Hm.
      O pracy chętnie z tobą pogada, o jakichś sprawach zawodowych też, może mieć do ciebie jakiś interes, ale miłości i namiętności w tym Królu nie ma za grosz. To jest bardzo logiczny król, mistrz intrygi raczej, niż kochanek. Jak widzi waszą relację? 9 mieczy. Ciemność widzi. Nie widzi relacji, raczej zniewolenie. Chciałby się uwolnić. Może stąd ten Sąd na początku?
      I jeszcze jedną kartę dobiorę do Sądu. Co to za sprawy nierozwiązane z przeszłości są?
      2 mieczy. Kompromis. Brzydko się rozstaliście, jakieś głupie słowa padły? Czy nic nie padło w ogóle? Czy coś ci obiecał i nie dotrzymał słowa? Czy po prostu kompromis był niemożliwy, a jednak on mam poczucie, że cię jakoś skrzywdził? Czy po prostu odszedł sobie bez słowa, ot tak, a ty liczyłaś na jakieś wspólne rozmowy? Z tego co piszesz, to tak właśnie wygląda.
      No nijak nie widzę porozumienia w tych kartach i przyjaźni/miłości. Ale może wiedźmy forumowe rzucą okiem na te karty i coś jeszcze z nich wyczarują...
      Pozdrawiam
      Ing

• silje230 Re: Prośba o wróżbę 09.02.14, 23:43
        Czyli pozamiatane...
        Rozstanie było w ciszy, przestał się odzywać i tak to wszystko się zakończyło.
        Przeprosił, nazwał się "debilem i idiotą" i w zasadzie na tym mi zależało najbardziej, bo powodu nie znam i raczej nie poznam. Ale skoro przeze mnie czuje się zniewolony i czuje, że jest mi coś winny to muszę mu uświadomić, że tak nie jest...
        Ech... wielka szkoda.

Dziękuję i pozdrawiam smile
    • silje230 Re: Prośba o wróżbę 10.02.14, 13:19
      a oto coś w zamian:
      puszka.pl/
      Rewelacyjna strona z przepisami smile

Pojechałam po bandzie, zapytałam, czy ma mnie dość, zaprzeczył big_grin

• szaman.ka Re: Prośba o wróżbę 11.02.14, 09:16
        Zrobiłam Ci jeszcze rozklady,które mogą rzucić więcej światła na tę sytuację:
        Rozkład partnerski:

Co Ty i On wnosicie do relacji ? Ty-V Mieczy On-Piątka Kielichów
        Co macie w głowach? VII Mieczy II Kielichów
        Co w sercu ? IV Kielichów Paź Mieczy
        Co pokazujecie na zewnątrz? III Buław IX Denarów
        Karta wspólna dla Was obu ? IX Buław

Ty masz poczucie porażki,a on rozczarowania i żalu.On myśli o jakimś bliższym związku,ale w sercu ma niepewność i chłód.Ty za to boisz się ,że Cię znowu zostawi,zdradzi i nie bardzo możesz mu wierzyć i dlatego czujesz smutek,rozczarowanie, tęsknotę za partnerem,ale też dystans emocjonalny i masz poczucie izolacji.Na zewnątrz Ty starasz się pokazać,że pogodziłaś się z przeszłością,ale chyba ten strach nadal jest w Tobie.On natomiast pokazuje pewną niezależność.
        Karta wspólna dla Was obojga- IX buław mówi o Waszych
        obawach przed zranieniem , pozycji obronnej i braku wzajemnego zaufania.
        Czy jest szansa na związek?
        Rozkład siedmiokartowy-"zmierz temeperaturę"
        Minione wpływy-VIII Bulaw
        Obecne wpływy- Diabeł
        Wpływy najbliższej przyszłości-Król Mieczy
        Co w umyśle- Dwójka Denarów
        Przeszkoda-Paź kielichów
        Pomocny wpływ-II Kielichów
        Najbardziej prawdopodobny wynik- Rycerz buław.
        Jak widać też ten rozkład potwierdza,że nie ma tutaj miłości,a raczej jakieś uzależnienie.Jest możliwy romans,ale nie będzie to trwały związek.Przeszkodą jest niedojrzałość emocjonalna.

Dobrałam dwie karty i jako karta serca wyszła mi V Mieczy czyli karta porażki.
        a Jako ostateczny rezultat w przyszłości- VII kielichów- karta iluzji,marzeń.
        • silje230 Re: Prośba o wróżbę 12.02.14, 00:15
          Dziękuję bardzo.
          Tak, obawiam się, że powtórzy się sytuacja z kilku miesięcy do tyłu... ale, ale jednak muszę spróbować. Jeszcze mi to zajmie, zanim się zbiorę - i pewnie jeszcze wiele razy M. podniesie mi ciśnienie - ale się zbiorę wink

Pozdrawiam!
          • silje230 Re: Prośba o wróżbę 28.05.14, 19:36
            No więc drogie Panie zrobiłam to, spotkałam się z owym M. ... wczoraj wink
            Po tylu miesiącach się odważyłam, aczkolwiek spotkanie przybrało dziwne treści. To chyba było najdziwniejsze spotkanie jakie mogłam sobie wyobrazić w wykonaniu tego Pana.
            Chyba mogłam sobie je darować, poczułam się jeszcze gorzej po nim niż przed, ale może właśnie tego musiałam doświadczyć aby przejrzeć na oczy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka