02.11.14, 22:13
położyłam Ci ja ten list a teraz losuje.hmmm
List/krzyż/ statek
List może zawierać nie tyle sprawy urzędowe co raczej przykre wiadomości które zmuszą Cię do wyjazdu, podróży lub bieganiny załatwiania
jak to się skończy dla Ciebie
kotwica /góry statek (znów!) - sądzę że już będziesz oddychała równo i swobodnie złapiesz równowagę na dłuższy czas bo góry mówią o blokadzie i niemożności ruchu - statek już z dołożenia pokazuje w tym przypadku- cierpliwość - sądzę że sprawa ucichnie (osiągnie poziom zadowolenia dla Ciebie ale się nie zakończy) na długi czas - załatwisz ją pozytywnie choć co się nalatasz to swoje

Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 Re: List ing 02.11.14, 22:28
      Witam
      I widzisz, jak to jest z tym listem? Coś się do mnie przypałęta i będę musiała się użerać. Tylko co to JEST? Z jakiej to parafii cholerstwo? Bo że będę miała krzyż pański to już wiem, po częstotliwości wyciągania tego Listu. To chyba jakaś przestroga. Na pewno dam znać, co to za LIST. Bardzo dziękuję.
      Pzdr.
      Ing
      • algaria Re: List ing 02.11.14, 22:35
        Z jakiej dyscypliny: pies - przyjaciel, ktoś kogo znasz
        Nic więcej nie mogę wyczytać bo dalej to albo statek , albo jeździec czyli znów wiadomości i listy podróże i działanie...
        Może przyjaciel poprosi Cie o przysługę .. albo rzuć wszystko i przyjedź do mnie big_grin wink
        • inguszetia_2006 Re: List ing 02.11.14, 22:57
          Witam
          O nie, tylko nie przyjaciel;-P Bo on zawsze robi zamieszanie i mi w głowie mąci. A że wredne to i przenikliwe to i uderza za mocno w punkt.
          Pzdr.
          Ing

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka