21.11.14, 11:46
Witam,pytanie brzmiało, jak będzie wygladala moja sytuacja zawodowa w najblizszym czasie. ? Dodam,ze nie pracuję, szukam pracy. Układ, Umiarkowanie, Eremita i Sąd. Na koncu stoi karta rezultatu,oznacza dobre wiadomosci, owiny,radość, odnosnie pracy realizację zawodową. Jesli chodzi o czas to w ramach czasowych Strzelca,czyli koniec listopada,grudzień. Eremita w srodku ukladu może oznaczać osobę poszukująca pracy.Pracy umysłowej,.Co do pierwszej karty, to nie wiem,jak ja odczytac w tym układzie. Może, ze w koncu wszystko wroci do rownowagi?Jeśli chodzi o Sąd, to często ta karta symbolizuje pracę na zastępstwo, na jakiś czas,nie na pelny etat . Proszę o pomoc w interpretacji. Dziękuję, pozdrawiam. Sylwia
Obserwuj wątek
    • camaretto Re: praca 26.11.14, 01:21
      A skądże rozkład wzięty został? W układach każda karta symbolizuje - na ogół - co innego, jak mowisz-ostatnia reezultat, druga miała symbolicznie odzwierciedlać czas, a pierwsza- pewno sytuację, ale to ty musisz wiedzieć 'na o' stawiasz...
      Misia
      • camaretto Re: praca 26.11.14, 01:23
        PS. Umiarkowanie, to ten Strzelec, jak mi się wydaje.
        • sylwunka36 Re: praca 27.11.14, 23:56
          Witaj. Nie, nie chodzilo mi o tą kartę. Chociaż zarowno Umiarkowanie, jak i Sąd zawarte sa czasowo w ramach znaku zodiaku Strzelca. Rozpatrujac czas ,biorę pod uwagę ostatnią kartę,czyli w tym wypadku Sad właśnie, ! Co do karty symbolizujacej obecną sytuację, to jest nia tutaj Eremita. To opis osoby szukajacej pracy,bez etatu.Natomiast Umiarkowanie, karta pierwsza to wydarzenia ,majace wplyw na dana sytuację. Nie wiem, dlaczego tak to zrozumiałas.Pozdrawiam,Sylwia PSProsilam o pomoc ,a doczekalam się ironii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka