14.07.15, 20:27
Taka będzie przyszłość Uli do połowy października w sferze:
finansowej - Królowa buław
uczuciowej - 10 mieczy
zdrowia - Zawieszony

Ogólna prognoza- 5 buław
Dużo będzie się działo, chwilami będzie to chaos, ale dasz radę z energia Królowej buław.
W uczuciach jakieś zranienie.
W zdrowiu nic specjalnego się nie wydarzy, ale uważaj na nerwy.
Obserwuj wątek
    • 88ula Re: Dla Uli 15.07.15, 01:30
      smile smile
    • algaria Re: Dla Uli 15.07.15, 17:18
      To ja droga Ulu dodam jeszcze jako matka założycielka co to swym okiem konia tuczy "żę" wink

Królowa buław - niby finansów nie ma bo to nie ten żywioł ale czy widziałaś królową bez pieniędzy? Tak jak nagietek napisała - dasz sobie radę - starczy Ci na wszystko

W uczuciach - owszem zranienie - ale ostatnie - ostanie łzy, ostatni ból .. i szybkie podniesienie - także dość szybko - w krótce znaczy się dopadnie Cie ostatnie smutne wydarzenie w uczuciach a potem będzie już tylko lepiej

Co do zdrowia to Zawieszony zawsze mi pokazuje bóle głowy, migreny i wysokie ciśnienie - zatem nie denerwuj się zachowaj spokój a ciśnienie nie wzrośnie.

5 buław - natłok myśli, walka ze wszystkimi i z sobą, dużo przemyśleń, pomysłów i zamieszania.. troszkę się poszarpiesz ale wyjdziesz na swoje... a może zaczniesz "ćwiczyć" i wszystkie przykre sprawy i stresy wypocisz - figury nabierzesz o złych rzeczach nie będziesz mieć czasu myśleć bo w zdrowym ciele zdrowe ciele wink Dasz radę bo silna i temperamentna z Ciebie dziewczyna smile
      • 88ula Re: Dla Uli 15.07.15, 20:41
        Droga Algario, dziękuję, ze znalazłaś czas, aby dorzucić trochę swojego spojrzenia. Bardzo to milo wiedzieć, ze ma się wokoło sympatyczne osoby. smile smile
        • algaria Re: Dla Uli 15.07.15, 20:57
          uff już się bałam, że się obrazisz za to ciele w ciele smile

Dla sympatycznych my zawsze sympatyczne, tylko czasem dokucza jakiś PSM czy "cóś" i wtedy miło nie jest wink

Ja mam obecnie czasu aż nad.. na urlopie jestem wink.. ale i tak zawsze znajduję chwilę by doglądnąć forum - przecież to moje dziecię.
          • bladamery Re: Dla Uli 15.07.15, 21:45
            Ładne tę dziecię smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka