algaria 17.10.15, 13:36 Ostatnio tak jakoś dobrze mi poszło wyciąganie przepowiedni od Archaniołów - ktoś ma potrzebę na najbliższy tydzień przesłania Anielskiego? to zapraszam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nagietek123 Re: Anioła komuś? 17.10.15, 14:25 Dla mnie bardzo proszę - wsparcie anielskie pilnie potrzebne Odpowiedz Link
algaria nagietek 17.10.15, 15:15 Archanioł Sandalfon - Delokatność - Bądź teraz delikatny wobec siebie. otaczaj się łagodnymi ludźmi sytuacjami i środowiskiem" Odpowiedz Link
nagietek123 Re: nagietek 18.10.15, 10:38 Delikatność... No właśnie, jak żyć z tą delikatnością kiedy życie stawi wyzwania ponad siły? Jak żyć Pani wróżko? Odpowiedz Link
baba_potwor Re: Anioła komuś? 17.10.15, 14:45 Mogę prosić o jakieś pozytywne przesłanie? Bo czuję się do niczego i na złom . Odpowiedz Link
algaria Baba - potwór 17.10.15, 15:16 Archanioł Sandalfon - Zwycięstwo! - Twoje modlitwy zostały wysłuchane. Miej wiarę" Odpowiedz Link
baba_potwor Re: Baba - potwór 17.10.15, 16:33 Wiesz, że się zgadza? Wczoraj dostałam wyniki histo - to nie rak. Operacja (i to poważna) i tak będzie potrzebna, ale czuję się jakoś tak lżej. Stokrotne dzięki . Odpowiedz Link
algaria Re: Baba - potwór 17.10.15, 16:48 Nawet nie wiesz jak bardzo się ciesze - tzn nie cieszę się z operacji ale że to nie ten co do tyłu chodzi. Przybliżysz termin - a my już postaramy się przesłać dobrą energię by wszystko skończyło się jak najlepiej. Odpowiedz Link
algaria Pinia 17.10.15, 15:17 Archanioł Michał - Pamiętaj kim jesteś - Jesteś dzieckiem Boga pełnym mocy, miłości i twórczej energii. jesteś bardzo kochana Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Pinia 17.10.15, 18:21 tak, o tym zawsze trzeba pamietac.pomimo wszystko. dziękuje Algario Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Anioła komuś? 17.10.15, 15:02 Witam Poproszę, ale nie na tydzień. Może niech archanioł przemówi ot tak. Do przemyśleń sobotnio - niedzielnych. Parę spraw kotłuje mi się w głowie i spokoju mi nie dają, może archanioł coś rozjaśni, rzuci gdzieś światło. Od razu zweryfikuję Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Ing 17.10.15, 15:20 Nie wiem czy przesłanie Ci coś rozjaśni ale w czasie robienia porządków czasem dobre pomysły wpadają do głowy Archanioł Jofiel - Oczyść swoją przestrzeń - Pozbądź się bałaganu oczyść energię wokół siebie i użyj feng shui" Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Ing 17.10.15, 15:39 Witam Hi, hi... dobre przesłanie. Zawsze uniwersalne Może biurko swoje uporządkuję, bo faktycznie wygląda nieciekawie. O tak! Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria bronxi 17.10.15, 16:13 Samo wyskoczyło przy tasowaniu Archanioł Uriel - Wspaniały pomysł - Tak, Twój pomysł to boskie przewodnictwo..proszę podejmij wezwanie, by został zrealizowany Odpowiedz Link
bronxi Re: bronxi 17.10.15, 16:33 Ooo a to ciekawostka, ciekawe co mi to za pomysł do głowy wpadnie w tym tygodniu Dziękuję bardzo Odpowiedz Link
algaria Gosia 17.10.15, 16:15 Pogoda okropna a przesłanie nie wiem czy Cię podniesie Archanioł Azrael - Doradca - Jesteś naturalnym doradcą, a Twoje przewodnictwo i wsparcie przynosi korzyści wielu ludziom Odpowiedz Link
gosia44114 Re: Gosia 17.10.15, 16:24 no tak, zgadza się, walą do mnie jak w dym tylko, że teraz to ja potrzebuję wsparcia... dziękuję Odpowiedz Link
algaria kashaa 17.10.15, 17:38 Archanioł Jeremiel - Przegląd życia - Zrób remanent w swoim życiu i zmień albo ulecz wszystko co nie pozostaje w równowadze Odpowiedz Link
nikix4 Re: Anioła komuś? 17.10.15, 18:12 Ja poproszę. Bo mam dylemat i za chol..ę nie wiem co zrobić. Działać czy nie działać bo czasu jest mało. I muszę podjąć decyzję już, bo w następny poniedziałek będzie za późno. Odpowiedz Link
algaria nikix4 17.10.15, 18:44 Nie wiem jak to się ma do Twoich dylematów ale może coś pomoże Archanioł Raguel - Jasnoodczuwanie - Zauważ powtarzające się fizyczne i emocjonalne odczucia, ponieważ oznaczają one Boskie przewodnictwo Odpowiedz Link
nikix4 Re: nikix4 17.10.15, 20:34 Dzięki Pomyślę - może wykorzystam. A jak nie to "schowam asa do rękawa" Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Anioła komuś? 17.10.15, 18:30 Ostatnio w moim przypadku Aniol okazał się strzalem w dziesiątkę, więc i tym razem proszę Odpowiedz Link
algaria Rozmaryn 17.10.15, 18:48 Archanioł Gabriel - Przywództwo - Nadszedł czas, byś przejęła swoją pozycję oraz moc przywódcy i z miłością poprowadziła innych" Czy mam się bać? Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Rozmaryn 17.10.15, 18:55 Mnie też zatkało Ale bać się nie musisz, przecież z miłością mam prowadzić Bardzo jestem ciekawa, jak to przesłanie się zrealizuje, bo to ostatnie to mi się zrealizowało w podwójny sposób- poprzez śmierć dosłownie i cos jeszcze było, ale na forum nie chce pisac, ale uszczęśliwiło mnie to )) Odpowiedz Link
procesor Re: Anioła komuś? 17.10.15, 19:26 jako skleroza co się dopisała do zamkniętego wątku - przepraszam - spytam jeszcze raz: zabłąkany na forum wędrowiec (płci żeńskiej wbrew nickowi) też może poprosić? sprawa romantyczna - facet spotkany w podróży, iskrzyło ale ja mam odruch wycofywania więc numery telefonów nie zostały wymienione sprawę zostawiłam losowi czy w kartach widać że jeszcze na siebie wpadniemy i będzie ciąg dalszy czy zostawić to w pamięci jako piękne wspomnienie? nie wiem czy to sprawa na najbliższy tydzień Odpowiedz Link
algaria procesor 17.10.15, 21:13 Ja tylko wyciągam Archanioła z przesłaniem na najbliższy tydzień.. a co Los wam pisze to zobaczycie sami Archanioł Michał - Jesteś bezpieczny - Ochraniam Cię przed najniższymi energiami. Stoję na straży przy Tobie, Twoich bliskich i Twoim domu" Odpowiedz Link
procesor Re: procesor 17.10.15, 23:31 dzięki! czasem pytamy o jedno a otrzymujemy odpowiedź na inne pytanie, którego nie zadaliśmy Odpowiedz Link
caro-caro Re: Anioła komuś? 17.10.15, 19:29 Bardzo poproszę. Dziś mam kiepski dzień - ratuj! Odpowiedz Link
algaria Caro 17.10.15, 21:16 Co Wy jakieś dziś zdołowane. no co która to bardziej, a dziś koniunkcja Wenus i nastrój romantyczny mieć powinnyście Archanioł Sandalfon- Dary od Boga - My, anioły przynosimy Ci dary od Twojego Stwórcy. Otwórz ramiona, by je otrzymać" Odpowiedz Link
caro-caro Re: Caro 17.10.15, 21:24 Wiesz, też liczyłam na jakąś zabłąkaną strzałę amora, a tu figa z makiem tylko nerwa mam od rana i parę osób bym ustawiła gdzie ich miejsce (gdybym mogła) - frustracja to jednak kiepskie uczucie... Biorę Anioły przynoszą same dobre rzeczy Dziękuję i udanej niedzieli Odpowiedz Link
maczlijka Re: Anioła komuś? 17.10.15, 19:37 Jeśli można to i ja poproszę. Mam takie ciacho w pracy, i tak ładnie się do mnie uśmiecha. Może Aniołki podpowiedzą co z tego będzie... Odpowiedz Link
algaria maczlijka 17.10.15, 21:18 Na tę rurkę z kremem z pracy na najbliższy tydzień Archanioł Ariel - Odwaga - Bądź odważny i broń swoich przekonań Odpowiedz Link
ninkasz Re: Anioła komuś? 17.10.15, 21:56 Ja bym bardzo prosiła jeśli jeszcze zdążyłam. Miłego wieczoru! Odpowiedz Link
algaria ninkasz 17.10.15, 22:43 Archanioł Raguel - Harmonia w relacjach - My, anioły otwieramy serca wszystkich zaangażowanych stron. Kłótnie i konflikty zostają natychmiast zakończone. Odpowiedz Link
black.kiara Re: ninkasz 18.10.15, 19:32 Algario jeśli jeszcze można to bardzo poproszę Odpowiedz Link
algaria Kiara 18.10.15, 19:41 Archanioł Metatron- Dzieci Indygo i Kryształowe - Łączy Cie głęboka więź z dziećmi. Szczególnie możesz pomóc tym wrażliwym Odpowiedz Link
meda08 Re: Anioła komuś? 18.10.15, 21:56 Jesli nie spóźniłam się i jeszcze można poprosic, to bardzo ładnie proszę Odpowiedz Link
perl-a80 Re: Anioła komuś? 21.10.15, 17:57 Ja bym bardzo potrzebowała takie przesłanie, ostatnio nie za ciekawie mi wszystko wychodzi z wszystkim Dziękuję Odpowiedz Link