Dodaj do ulubionych

Anioła komuś?

17.10.15, 13:36
Ostatnio tak jakoś dobrze mi poszło wyciąganie przepowiedni od Archaniołów - ktoś ma potrzebę na najbliższy tydzień przesłania Anielskiego? to zapraszam smile
Obserwuj wątek
    • nagietek123 Re: Anioła komuś? 17.10.15, 14:25
      Dla mnie bardzo proszę - wsparcie anielskie pilnie potrzebne smile
      • algaria nagietek 17.10.15, 15:15
        Archanioł Sandalfon - Delokatność - Bądź teraz delikatny wobec siebie. otaczaj się łagodnymi ludźmi sytuacjami i środowiskiem"
        • nagietek123 Re: nagietek 18.10.15, 10:38
          Delikatność... No właśnie, jak żyć z tą delikatnością kiedy życie stawi wyzwania ponad siły? Jak żyć Pani wróżko?
    • baba_potwor Re: Anioła komuś? 17.10.15, 14:45
      Mogę prosić o jakieś pozytywne przesłanie? Bo czuję się do niczego i na złom sad.
      • algaria Baba - potwór 17.10.15, 15:16
        Archanioł Sandalfon - Zwycięstwo! - Twoje modlitwy zostały wysłuchane. Miej wiarę"
        • baba_potwor Re: Baba - potwór 17.10.15, 16:33
          Wiesz, że się zgadza? Wczoraj dostałam wyniki histo - to nie rak. Operacja (i to poważna) i tak będzie potrzebna, ale czuję się jakoś tak lżej. Stokrotne dzięki kiss.
          • algaria Re: Baba - potwór 17.10.15, 16:48
            Nawet nie wiesz jak bardzo się ciesze - tzn nie cieszę się z operacji ale że to nie ten co do tyłu chodzi. Przybliżysz termin - a my już postaramy się przesłać dobrą energię by wszystko skończyło się jak najlepiej.
    • pinia1214 Re: Anioła komuś? 17.10.15, 14:57
      poproszesmile)
      • algaria Pinia 17.10.15, 15:17
        Archanioł Michał - Pamiętaj kim jesteś - Jesteś dzieckiem Boga pełnym mocy, miłości i twórczej energii. jesteś bardzo kochana
        • pinia1214 Re: Pinia 17.10.15, 18:21
          tak, o tym zawsze trzeba pamietac.pomimo wszystko. dziękuje Algario
    • inguszetia_2006 Re: Anioła komuś? 17.10.15, 15:02
      Witam
      Poproszę, ale nie na tydzień. Może niech archanioł przemówi ot tak. Do przemyśleń sobotnio - niedzielnych. Parę spraw kotłuje mi się w głowie i spokoju mi nie dają, może archanioł coś rozjaśni, rzuci gdzieś światło. Od razu zweryfikujęwink
      Pzdr.
      Ing
      • algaria Ing 17.10.15, 15:20
        Nie wiem czy przesłanie Ci coś rozjaśni ale w czasie robienia porządków czasem dobre pomysły wpadają do głowy

Archanioł Jofiel - Oczyść swoją przestrzeń - Pozbądź się bałaganu oczyść energię wokół siebie i użyj feng shui"
        • inguszetia_2006 Re: Ing 17.10.15, 15:39
          Witam
          Hi, hi... dobre przesłanie. Zawsze uniwersalnewink Może biurko swoje uporządkuję, bo faktycznie wygląda nieciekawie. O tak!
          Pzdr.
          Ing
    • bronxi Re: Anioła komuś? 17.10.15, 15:50
      Ja bym poprosiłasmile
      • algaria bronxi 17.10.15, 16:13
        Samo wyskoczyło przy tasowaniu
        Archanioł Uriel - Wspaniały pomysł - Tak, Twój pomysł to boskie przewodnictwo..proszę podejmij wezwanie, by został zrealizowany
        • bronxi Re: bronxi 17.10.15, 16:33
          Ooo a to ciekawostka, ciekawe co mi to za pomysł do głowy wpadnie w tym tygodniusmile
          Dziękuję bardzo
    • gosia44114 Re: Anioła komuś? 17.10.15, 16:13
      i ja poproszę, bo mam doła strasznego...
      • algaria Gosia 17.10.15, 16:15
        Pogoda okropna a przesłanie nie wiem czy Cię podniesie

Archanioł Azrael - Doradca - Jesteś naturalnym doradcą, a Twoje przewodnictwo i wsparcie przynosi korzyści wielu ludziom
        • gosia44114 Re: Gosia 17.10.15, 16:24
          no tak, zgadza się, walą do mnie jak w dym smile tylko, że teraz to ja potrzebuję wsparcia... dziękuję
          • kashaa_35 Re: Gosia 17.10.15, 17:23
            Hi, poproszę i ja , dziękuje...
            • algaria kashaa 17.10.15, 17:38
              Archanioł Jeremiel - Przegląd życia - Zrób remanent w swoim życiu i zmień albo ulecz wszystko co nie pozostaje w równowadze
    • nikix4 Re: Anioła komuś? 17.10.15, 18:12
      Ja poproszę. Bo mam dylemat i za chol..ę nie wiem co zrobić.
      Działać czy nie działać bo czasu jest mało. I muszę podjąć decyzję już, bo w następny poniedziałek będzie za późno.
      • algaria nikix4 17.10.15, 18:44
        Nie wiem jak to się ma do Twoich dylematów ale może coś pomoże

Archanioł Raguel - Jasnoodczuwanie - Zauważ powtarzające się fizyczne i emocjonalne odczucia, ponieważ oznaczają one Boskie przewodnictwo
        • nikix4 Re: nikix4 17.10.15, 20:34
          Dzięki smile
          Pomyślę - może wykorzystam. A jak nie to "schowam asa do rękawa"
    • rozmaryn_1 Re: Anioła komuś? 17.10.15, 18:30
      Ostatnio w moim przypadku Aniol okazał się strzalem w dziesiątkę, więc i tym razem proszę smile
      • algaria Rozmaryn 17.10.15, 18:48
        Archanioł Gabriel - Przywództwo - Nadszedł czas, byś przejęła swoją pozycję oraz moc przywódcy i z miłością poprowadziła innych"

Czy mam się bać? wink
        • rozmaryn_1 Re: Rozmaryn 17.10.15, 18:55
          Mnie też zatkało big_grin Ale bać się nie musisz, przecież z miłością mam prowadzić wink
          Bardzo jestem ciekawa, jak to przesłanie się zrealizuje, bo to ostatnie to mi się zrealizowało w podwójny sposób- poprzez śmierć dosłownie i cos jeszcze było, ale na forum nie chce pisac, ale uszczęśliwiło mnie to smile))
          • rozmaryn_1 Re: Rozmaryn 17.10.15, 18:55
            Zapomniałam o najwazniejszym: DZIĘKUJĘ BARDZO kiss
    • procesor Re: Anioła komuś? 17.10.15, 19:26
      jako skleroza co się dopisała do zamkniętego wątku - przepraszam smile - spytam jeszcze raz:

zabłąkany na forum wędrowiec (płci żeńskiej wbrew nickowi) też może poprosić?

sprawa romantyczna - facet spotkany w podróży, iskrzyło ale ja mam odruch wycofywania więc numery telefonów nie zostały wymienione
      sprawę zostawiłam losowi
      czy w kartach widać że jeszcze na siebie wpadniemy i będzie ciąg dalszy czy zostawić to w pamięci jako piękne wspomnienie? smile
      nie wiem czy to sprawa na najbliższy tydzień big_grin
      • algaria procesor 17.10.15, 21:13
        Ja tylko wyciągam Archanioła z przesłaniem na najbliższy tydzień.. a co Los wam pisze to zobaczycie sami

Archanioł Michał - Jesteś bezpieczny - Ochraniam Cię przed najniższymi energiami. Stoję na straży przy Tobie, Twoich bliskich i Twoim domu"
        • procesor Re: procesor 17.10.15, 23:31
          smile
          dzięki!
          czasem pytamy o jedno a otrzymujemy odpowiedź na inne pytanie, którego nie zadaliśmy smile
    • caro-caro Re: Anioła komuś? 17.10.15, 19:29
      Bardzo poproszę. Dziś mam kiepski dzień - ratuj! smile
      • algaria Caro 17.10.15, 21:16
        Co Wy jakieś dziś zdołowane. no co która to bardziej, a dziś koniunkcja Wenus i nastrój romantyczny mieć powinnyście tongue_out

Archanioł Sandalfon- Dary od Boga - My, anioły przynosimy Ci dary od Twojego Stwórcy. Otwórz ramiona, by je otrzymać"
        • caro-caro Re: Caro 17.10.15, 21:24
          Wiesz, też liczyłam na jakąś zabłąkaną strzałę amora, a tu figa z makiem tongue_out tylko nerwa mam od rana i parę osób bym ustawiła gdzie ich miejsce (gdybym mogła) - frustracja to jednak kiepskie uczucie...
          Biorę smile Anioły przynoszą same dobre rzeczy
          Dziękuję i udanej niedzieli
    • maczlijka Re: Anioła komuś? 17.10.15, 19:37
      Jeśli można to i ja poproszę. Mam takie ciacho w pracy, i tak ładnie się do mnie uśmiecha. Może Aniołki podpowiedzą co z tego będzie...
      • algaria maczlijka 17.10.15, 21:18
        Na tę rurkę z kremem z pracy na najbliższy tydzień

Archanioł Ariel - Odwaga - Bądź odważny i broń swoich przekonań
        • maczlijka Re: maczlijka 17.10.15, 21:51
          Dziękuję kiss
    • ninkasz Re: Anioła komuś? 17.10.15, 21:56
      Ja bym bardzo prosiła jeśli jeszcze zdążyłam. Miłego wieczoru!
      • algaria ninkasz 17.10.15, 22:43
        Archanioł Raguel - Harmonia w relacjach - My, anioły otwieramy serca wszystkich zaangażowanych stron. Kłótnie i konflikty zostają natychmiast zakończone.
        • black.kiara Re: ninkasz 18.10.15, 19:32
          Algario jeśli jeszcze można to bardzo poproszę
          • algaria Kiara 18.10.15, 19:41
            Archanioł Metatron- Dzieci Indygo i Kryształowe - Łączy Cie głęboka więź z dziećmi. Szczególnie możesz pomóc tym wrażliwym
            • black.kiara Re: Kiara 18.10.15, 20:07
              dziękuję i coś w tym jest wink

• meda08 Re: Anioła komuś? 18.10.15, 21:56
      Jesli nie spóźniłam się i jeszcze można poprosic, to bardzo ładnie proszę smile
    • perl-a80 Re: Anioła komuś? 21.10.15, 17:57
      Ja bym bardzo potrzebowała takie przesłanie, ostatnio nie za ciekawie mi wszystko wychodzi z wszystkim sad Dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
  • Kategorie
  • Najnowsze wątki
  • Więcej forów
  • Więcej na tym forum
  • Tagi
  • Polecane
  • Powiązane tematy
  • Najciekawsze
  • Aktywne