12.11.18, 15:45
Coś forum umarło, ale może ktoś spojrzy

W sobotę 17 organizuję warsztaty dla młodzieży - tworzenia biżuterii, mam liczbę miejsc bardzo ograniczoną, ale po początkowym boomie - zamarło i teraz nie wiem czy warsztaty wypalą, postawiłam karty:

Uczestnicy (tak dopiszą) - 7 kielichów
Ich zadowolenie - 6 mieczy
ogólna atmosfera - 5 monet
Wrażenia końcowe - 3 monet

Właśnie z 7 osób mi brakuje, uczestnicy nie będą się mogli zdecydować, może okazać się, że mimo zapisów nie przyjdą sad Ich zadowolenie też dziwne w 6 mieczy to co - uciekną? 5 monet też nie napawa optymizmem - chłodno będzie w sali, czy wsparcie i wspólne działanie., ale na 5 monet mamy witraż, a ta biżu będzie szklana. Wrażenia końcowe są ubogaceniem współpracą i podniesieniem kwalifikacji - w końcu uczestnicy wyjdą z nowymi umiejętnościami.

Zapytałam jeszcze co powinnam zrobić by przyciągnąć uczestników - Kapłanka - może oprócz młodzieży zaprosić dorosłych?

Obserwuj wątek
    • meda08 Re: Warsztaty 12.11.18, 19:51
      Tak bez analizy kart powiem Ci, ze dorośli chyba bardzo dobry pomysł.
    • re.ne Re: Warsztaty 13.11.18, 06:14
      U nas było "Od Juniora do Seniora" i sprawdziło się.
      Są ludzie młodzi duchem którzy lubią się angażować w takie sprawy
      Pozdrawiam
    • oyala Re: do algaria - Warsztaty 13.11.18, 16:29
      Karty raczej pokazują niechęć i brak zainteresowania lub rezygnację. Albo (o ile to możliwe), współgrać to z ulubionymi bohaterami/bohaterkami z filmów, gier, komiksów, idoli itp.
    • nagietek123 Re: Warsztaty 15.11.18, 12:15
      Tak będzie z warsztatami jeśli będzie to oferta dla samej młodzieży: 7 denarów, Księżyc, 3 buław

Tak będzie z warsztatami, jeśli będzie to oferta dla młodzieży i dorosłych: Królowa buław, Zawieszony, Królowa mieczy
      Rada dla Algarii: 5 buław
      Wynik: Słońce
      Wydaje mi się, że młodzi ludzie przyjdą popatrzą, porozglądają się... Zaproponują inny termin.
      Dorośli mają więcej entuzjazmu, ale tez zaproponują późniejszy termin.

Teraz może warsztaty ozdób choinkowych z tradycyjnych materiałów? Zdobienie pierników?
    • inguszetia_2006 Re: Warsztaty 16.11.18, 21:14
      Witam
      2 kielichów. Przyjdą sami zakochani (z maślanymi oczami), żeby swoim bogdankom zrobić biżuterię? Super atmosfera, bardzo przyjazna, miłość (do biżuterii) w powietrzubig_grin Nie wiem, jak to się wszystko skończy, ale 2 kielichów to dobra karta dla ludzi pracujących w parach. Na pewno nie pobiją się o brylanty na stole;-P
      Pzdr.
      Ing
    • algaria Re: Warsztaty 25.11.18, 13:06
      Odbyły się, dwie panie wyszły w trakcie twierdząc, że to nie dla nich, że za trudne, jedna z pań się spóźniła, zobaczyła i wyszła z drugą. Żadna nawet nie spróbowała. Reszta pań i dziewczyn bardzo zadowolonych, kilka godzin minęło szybko.
      Zaprosiłam dorosłych i to był strzał w 10, choć i tak nie było kompletu. Po fakcie, jak efekty prac zostały umieszczone w necie, nawet mąż jednej z pań chwalił zajęcia nagle mieszkanki się ocknęły i bardzo żałowały, że nie przyszły.

I teraz karty - uczestnicy powiedzmy dopisali choć dopiero później chętnie inni jeszcze wzięli w tym udział
      Zadowoleni w 6 mieczy to te dwie panie co odeszły, reszta robiła biżuterie po raz pierwszy - czyli nowe lądy którymi się zachwycili.
      Atmosfera w 5 monet - współpraca, pomoc, wsparcie, przyjazna choć nie wylewna. Czyli tu 5 monet pokazała wzajemna pomoc, a nie atmosferę chłodu i dystansu.
      Wrażenia 3 monet - dobre, serdeczne nawet - docenione już na chłodno, z dystansu. Zajęcia musiały być dobre skoro już mi się zapisano na inne plastyczne w grudniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka