uwierz_w_to 08.08.13, 14:35 Daj sobie na luz nie warto z tymi trollami rozmawiać tu nie napiszą bo jeden już jest zbanowany a drugi zaraz po napisaniu będzie więc tam sobie pjanę ubijają i na zdrowie szkoda twoich nerw.Prubują tobą manipulować choć nic wspólnego z nami nie mają.Problem w tym mają że tu nie napiszą a tam mogą się pienić.Kij im w odbyt i tyle hłe hłe hłe. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Madau 08.08.13, 14:46 Madau słoneczko daj sobie spokój zbyt wrażliwa jesteś na te trolle, one tobą manipulują, a nas to co one piszą śmieszy, bo nic nie mogą to je najbardziej wpienia. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Madau 08.08.13, 14:48 A niech sobie Madau pisze co chce i gdzie chce Jeszcze trzeba dodać-gdzie może. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Madau 08.08.13, 14:51 ale ją biorą w obroty, słomę jej do bani wpychają. Odpowiedz Link
madau Re: Madau 08.08.13, 15:18 ja pislalam bardzo grzecznie by mi spokoj dali - u mnie cyklofrenia a wiecie jakie go jest okrutne. Wiec pisalam co czuje, ze ROZUMIEM kazde zachowywanie schizfrenika bo w szpitalu dane bylo mi ich pooglada kilkadziesiat. No ale post zostal skasowany, zanim wyarznilam jasno ze jestem w fazie choroby i ze dobijaja mnie takie posty wychodzace od "normalsow" bo to jest znecanie sie nad osoba chora. Brutalne znecanie sie. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Madau 08.08.13, 15:25 Madau piszą że jestem chamem ale ja napisałem wyraźnie że ja tu jestem wolnym człowiekiem gdzie mogę wszystko,nie trzymam fasonu itd... Rozumiem ciebie Madau doskonale !!! i wracam do tego że uważam że tą pasierbicę którą wychowałaś możesz swobodnie nazywać córką masz w pełni do tego prawo i należy Ci się to określenie bardziej niż matce.Też Ci słoneczko mogę obiecać że nigdy ale to przenigdy ciebie nie urażę, jesteś po prostu zbyt delikatna. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Madau 08.08.13, 15:35 <No ale post zostal skasowany, zanim wyarznilam jasno ze jestem w fazie choroby i ze dobijaja mnie takie posty wychodzace od "normalsow" bo to jest znecanie sie nad osoba chora. Brutalne znecanie sie. > Myślę że dobrze się stało że nie ma już wątku.Tam było jakieś odgrzewanie starych kotletów a one mogą zaszkodzić. Nie trza patrzeć za siebie.Gdyby każdy była taki to nie byłoby postępu. Odpowiedz Link
madau Re: Madau 08.08.13, 15:44 No ja tez sie ciesze ze post zostal skasowany... jakos mi sie tak cieplo zrobilo na serduchu Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Madau 08.08.13, 15:52 Ditta madau się do mnie zdystasowała hehehe nawet na posty mi nie odpowiada no trudno ale życie płynie dalej Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Madau 08.08.13, 15:54 Ja też się nie obrażam, nie mam o co właściwie to jej sprawa Odpowiedz Link
madau Re: Madau 08.08.13, 15:59 No cos Ty Uwierzu! Przeciez ja pisalam o Tobie gdy wyznawalam ze zrozumiem KAZDEGO schizofrenika. Zbyt wiele ich widzialam, zbyt wiele... Byli tacy do do mnie za przeproszeniem gownem rzucali, a potem szly obelgi na calego. Jednakze potem tak spacyfikowany pacjent plakal i mial wyrzuty sumienie - nie byl soba. tak jak ja twierdze ze nie byles soba piszac o mnie rozne rzeczy. Bo ja tak mam ze wierze w dobro... Moge byc nazywana idiotka, palcami wskazywana - ze mnie to splywa, tylko teraz mam cyklofrenie a 16 moze zabieg wiec troche gorzej sie czuje. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Madau 08.08.13, 16:08 Madau sorry nie gniewaj się ja to pisząc byłem zdrowy, żałuję ale nie ma co wspominać,życie biegnie dalej zbyt długo ciebie znam żeby tak faktycznie pisać i sądzić o tobie,prubowałem zrobić trochę zamieszania i zadymy ale się nie udało.Nie będę się wybielał chorobą to było celowe działanie.Nie gniewaj się słoneczko.Źle postąpiłem i wiem o tym ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem.Was trójka jest jak dobra mantra dla mych uszu. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Madau 08.08.13, 16:17 nie będę się wybielał i Ci cukrzył, bo to bez sensu.Ale wiedz że tak nie myślę. czasem tu robię rzeczy które przechodzą ludzkie pojęcie,ale ja doskonale o tym wiem i to chcę robić,bo czasami taki odskok jest mi potrzebny. Odpowiedz Link
madau Re: Madau 08.08.13, 17:05 Byc moze miales taka faze. ja to rozumiem bo moge byc calkowicie zdowa i raz - trach walnie we mnie choroba, pisze bzdury, dzwonie do obcych ludzi - potem tego nie pamietam - a wybudzam sie tak, jakbym pare minut przed kompem przysnela. Dobrze ze napisalas ze byles zdrowy, nie mnie ocaniac ale dobrze ze nie zaslaniasz sie choroba. Glowa do gory, ja juz o tym zlym nie pamietam Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Madau 08.08.13, 17:27 madau napisała: > Dobrze ze napisalas ze byles zdrowy, nie mnie ocaniac ale dobrze ze nie zaslani > asz sie choroba. Glowa do gory, ja juz o tym zlym nie pamietam Głowę do góry mam zawsze nie przejmuję się tym wszystkim ale przeprosiłem ciebie dla twojego samo poczucia, mi ono nie jest potrzebne ze mną wszystko ok.Co mam Ci słodzić i ściemniać, nie potrafię być fałszywy ale za to co innego potrafię doskonale.Nie o to chodzi żeby teraz głupa palić i zasłaniać się chorobą, ja nigdy tak nie robię porostu nie wygodnie mi było osobiście z tym więc napisałem. Odpowiedz Link
madau Re: Madau 08.08.13, 17:31 no i dobrze Uwierzu: przeprosiny oczywiscie przyejete mimo ze za chwile na forum Mifredo pokaza sie watki ze "Cie rozumiem" ( lub na innym forum, niekonieznie musi byc to mifredo, ona wrecz skasowala chamsie watki i jestem jej za to wdzieczna) A ja coz, schizofreniczka, na dodatek w stanie cyklofreniiwiec innego schizofrenika mam nie rozumiec??? Ze mna nie jest za dobrze ta cyklofreniia daje mi mocno popalic. sa lzy i szlochy potem naplyw energii a potem znow placz; Straszne to. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Madau 08.08.13, 17:31 Jak by nie było musimy się trzymać,cały czas się trzymaliśmy i było ok, to co inni piszą nie jest ważne olać to ciepłym moczem, zrobić kupę i do przodu.Mierzi ich to że gówno mogą i mogli, nic nie wywalczyli, ja jestem i będę na gazecie a oni przegrali z nami także madau i z tobą!!! Jeszcze nie raz będzie im pjana w mordzie podbijać a ja mam z tego po prostu ubaw Odpowiedz Link