uwierz_w_to 30.04.14, 17:02 Pasuje mi do ciebie to określenie hehe będziesz od dziś miała ksywke,, kloszard burde" haha Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: ditta kloszard 30.04.14, 17:29 Mogę być kloszard ale nie zachęcam pacanów do grania o telefonik czy jakiś śmieciowy telewizorek ani.....do przedłużania prącia Daj ci boże zdrowie jak w ten sposób zarabiasz Odpowiedz Link
ditta12 Re: ditta kloszard 30.04.14, 17:31 Ja mam to co mam i nie potrzebuję elektronicznego papieroska za 800 ani telefonika psiej marki za 2400 ani telewizorka dziesiątego,chyba do kibla,żeby jak srywam albo rzygam pogrywało Odpowiedz Link
ditta12 Re: ditta kloszard 30.04.14, 17:35 Ty mnie nie rusz bo ja mam kapelusz i autko-przedłużenie prącia Nie gniewaj się na mnie ale......musiałam to napisać. Zardzewiał fura,kiepska komóra,sztuczne ząbki na przedzie-niezła partia dla wieśniarów z badoo czyhających na frajera Ja tam mam co mam i ......na partie sram. Z wysoka Odpowiedz Link
ditta12 Re: ditta kloszard 30.04.14, 17:41 Gdybyś Ty był u mnie to zobaczyłbyś jaki ja kloszard Ale masz żonę i dziecko i jeszcze jedną żonę i dziecko to niestety ale jak mogłam cię w me progi zaprosić? Jak chciałam się z Tobą spotkać w Gdańsku to w Borach Tucholskich bawiłeś. Ja chciałam tylko pogadać na plaży a nie się pchać do Twej chaty. Chciałam poznać Ciebie i Twą żonę,może dziecko? Nie dane mi to było bom ja......kloszard.....no tak. "Tak tak,ten w lustrze to na pewno ja,tak,tak....." Odpowiedz Link
ditta12 Re: ditta kloszard 01.05.14, 09:20 Ja mam buty Pumy,Nike,jakieś Bata,jakieś sratatata,oraz Zary-czarne szpileczki ze srebrnem kwiatuszkiem,suknię sobie sprawiłam długą w kwiatuszki z rękawami prawie takimi jak szlafrok japoński Eszmeraldy,ciuchów pełna szafa najprzedniejszych krawców,worek od Poli Raksy samej-plecaczek,torebki przecudnej urody-to ja kloszard. Prawdę rzekłeś. W szlafrokach dziurawych bo gdy maluję to....wiadomo.....ech. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: ditta kloszard 01.05.14, 09:29 Masz towarzycho przednie a to samo za siebie mówi hehe. Odpowiedz Link
ditta12 Re: ditta kloszard 01.05.14, 09:41 Świat jest różnoraki Uwierzu.Ja nie napiszę o Twoim towaszystwie gdzie wódę łoicie jak pisałeś Pomalowałam paznokcie lakierem błękitnym a kosmetyki mam najlepszych firm francuskich jak wierz. Trafił mi się buc zamiast chłopa,złodziej,parszywiec,asekurant,cykor życiowy no to nie moja wina. Ty też miałeś żonę niezłą tę pierwszą jak napisałeś ale ja Cię z tego powodu nie nazywam...... Takie jest życie. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: ditta kloszard 01.05.14, 09:48 Co ty chrzanisz kobieto gdzie ja piję? ewentualnie z kolegami gdzieś w plenerze albo knajpie tylko jak już. Jaką żonę co ty pierdolisz miałem wtedy 18 lat i byłem gowniazem korego oswatali na mniej niż pół roku i ty to nazywasz małżeństwem z wyboru hehehe.Bo ja tylko incydentem za giwniarza i tyle.I przestań pieprzyć kocopoły.Co ty ze mnie robisz jakiegoś menela. Z menelstwem to ty się zadajesz nie ja kto z kim przystaje takim się staje.Wystarczający dowód dałaś ostatnimi dniami nie dodać nic ująć . Odpowiedz Link
ditta12 Re: ditta kloszard 01.05.14, 10:06 <Co ty chrzanisz kobieto gdzie ja piję? ewentualnie z kolegami gdzieś w plenerze albo knajpie tylko jak już.> Jesteś cudowny No tak: <miałem wtedy 18 lat i b > yłem gowniazem korego oswatali na mniej niż pół roku i ty to nazywasz małżeństw > em z wyboru hehehe.> Na siłę Cię nie oswatali ale ja wiem jak to jest.Moja matka chciała się mnie pozbyć z domu to też mi chrzaniła że muszę wyjść za mąż a nie się ciągać bo mnie w lata wpędzi i ....wyszłam za ten mąż choć nie musiałam a potem.....ech Odpowiedz Link