ragnarv 16.04.15, 20:42 jak wracałem do domu wlazłem do kfc i kupiłem frytki i colę. potem patrzyłem na ludzi jak jedzą. i sam żarłem, nie wiadomo czemu się wkurwiłem. żarłem zły na tych ludzi. miałem ochotę wstać i powywalać im to żarcie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: kfc 16.04.15, 20:50 Fakt.Frytki może nie są zbyt zdrowe.Ale żeby zaraz wywalać je razem z tymi konsumującymi ludźmi? Z czego wynika u Ciebie taka złość na żarcie? Nie jesteś gruby,masz dobrą sylwetkę(kaloryfer na brzuchu),nie wiem właściwie o co Ci chodzi. Może weź kartkę i rozpisz sobie to co masz zjeść na tydzień np. Poniedziałek:trzy kromki chleba z serem i sałatą + herbata gorzka Wtorek:dwa jajka na twardo + kromka chleba z żółtym serem itd. Wejdź w cykl minimalnego jedzenia a wejdzie Ci to w krew,w nawyk. Jeśli się cały dzień głodzisz to nic dziwnego że wieczorem zjadasz słoik nutelli wraz ze słoikiem a gdy" grzeszysz" w KFC to czujesz nienawiśc do siebie,frytek i ludzi którzy tam są. Odpowiedz Link
ditta12 Re: kfc 16.04.15, 20:57 Napisz na tej kartce jeszcze tak: Poniedziałek: godzina 9.00-1 kromka chleba z serem godzina 13.00 kromka chleba z dżemem godzina 17.00 kromka chleba z szynką i sałatą Coś w tym stylu Jeśli to za mało jedzenia dla Ciebie bo jesteś wysoki-jedz 5 razy dziennie. Zamiast kromek mogą być inne rzeczy ale regularnie,na godziny i małe porcje,np.wielkości filiżanki. Przed zjedzenie posiłku,godzinę wcześniej wypij szklankę wody żeby wypełnić żołądek. Odpowiedz Link
ditta12 Re: kfc 16.04.15, 21:01 Można też zastosować jeden dzień w tygodniu np. w piątek nic niejedzenia,tylko woda. Jak chcesz to mogę z Tobą głodzić się co piątek żeby było Ci raźniej bo mi też chce się jeść po clopixolu który działa na ośrodek głodu. Tylko nie można oszukiwać bo to straci sens. Odpowiedz Link
ditta12 Re: kfc 16.04.15, 21:17 Super.Już tworzę wątek odpowiedni gdzie będziemy pisać na temat naszej głodówki i samopoczucia a w sobotę napiszemy sobie odpowiednie godziny do posiłków i damy radę odseparować ten problem z obżarstwem.Ja już to zastosowałam i co prawda jeszcze nie zapinam się w moich ulubionych dżinsach ale nie utyłam po clopixolu 20 kilo jak poprzednio. Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: kfc 16.04.15, 21:39 coś w tym jest Ditto, o czym ragnarv, Ragnarvie piszesz. Ja też odczuwam coś w rodzaju niechęci do jedzenia, jadłam trzy razy dziennie, teraz, pierwszy posiłek o 12-tej, następny powinien wypaść o 16-tej, ale zawsze jestem o tej godzinie zajęta aż do wieczora, zjadam zatem kolację minimalistyczną, nie z premedytacji, ale dlatego, że nigdy nie ma w lodówce tego, na co miałabym ochotę i tak na dobrą sprawę, nawet nie wiem na co miałabym Odpowiedz Link
ditta12 Re: kfc 16.04.15, 21:42 Z tego co wiem już Eszmeraldo-jesteś niejadkiem jak ja bez clopixolu Odpowiedz Link
mskaiq Re: kfc 16.04.15, 21:51 Pewnie żarłeś, aby uspokoić swoją złość. To trochę uspokaja i ochrania przed agresją i wywalaniem frytek. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link