tikop
10.02.15, 11:00
Witam,piszę tu pierwszy raz bo nie mogę już sobie poradzić z moim życiem.Mam 26 lat,od 5 lat ,,leczę się" na niedoczynność tarczycy.Przytyłam 25 kg przez 5 lat wcześniej nie miałam problemów z wagą,jestem opuchnięta na twarzy powoli sama siebie nie poznaję.Dodam że moje wyniki dla lekarzy są w normie ale ja czuję się fatalnie.Mam wszystkie objawy od wypadających włosów które kiedyś były w takiej ilości że nie wiedziałam co z nimi robić ,tak tera została smętna kitka.Sucha skóra,łamiące się paznokcie,senność,rozdrażnienie ,spadek libido do zera.Ćwiczę 4-5 razy w tygodniu staram się dobrze odżywiać,nie jem chleba,słodyczy,nie piję ni gazowanego.Lekarze byłam u 10 może 13 endo i gin endo.I nic mi to nie daje.Chciałabym was prosić o namiar na dobrego endo który nie bagatelizuje samopoczucia i objawów zasłaniając się dobrym wynikiem tsh.
Ponieważ wiem że przy dobrze dobranej dawce powinnam czuć się lepiej a ja już nie wytrzymuje psychicznie i fizycznie.Chcemy mieć dziecko ale nie możemy bo nasze próby nic nie dają nie wiem już co mam robić.Proszę jeśli macie kogoś kto może mi pomóc napiszcie jestem z okolic Warszawy.Pozdrawiam