beata6911 22.10.08, 22:04 O ile pamiętam Jesteś ,że Ślaska ,ja mieszkam w okolicach Zabrza może polecisz mi dobrego lekarza ,z góry dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hashi-tess Re: Do Tess 22.10.08, 23:51 niestety nie. właśnie dzisiaj rozmawiałam z zuzaneczką n/t i doszłyśmy do wniosku, że nie ma dobrego endo. Spróbuj może do p. prof., którą poleca obas13. Ja niestety nie byłam u Niej i trudno mi cokolwiek powiedzieć. Myslę, że Twój pobyt w szpitalu był już dość dawno, dlatego powinnaś ponowić badania FT4 i 3. Odpowiedz Link
beata6911 Re: Do Tess 24.10.08, 09:36 bardzo dziekuję za szybka odpowiedz i za zainteresowanie ,wlasnie wczoraj dostalam skierowanie na oddzial endokrynologii w Zabrzu ,podobno objawy jakie mam towarzysza ,jakies chorobie endo dokladnie pani doktor nie okresliła się ,no zobaczymy może coś się wyjaśni ,,jeszcze raz dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link
hashi-tess Re: Do Tess 24.10.08, 11:02 po szpitalu pochwal się co wymyśliła p. dr. Ciekawa jestem bo ja w/g lekarzy byłam b. chora łącznie z rzs. Okazało się, że to jest "tylko" . Odpowiedz Link
beata6911 Re: Do Tess 26.10.08, 17:37 Droga Tess ,mnie juz też nie na rekę jest wyszukiwanie kolejnych chorób ,jestem tym bardzo a to bardzo zmęczona ,plasterek z estrogenem moszę dalej na ręce ,czy potrzebny? wersji typu że to nerwica też już mam powyżej uszu ,a na wystraszone dzieci żal mi patrzeć ,może teraz jakies konktrety???? mam nadzieję ,że sa to zle ustawione hormony tarczycy i ma to min związek z encortonem który zazywam ....biorę z sobą laptopa to też będe Cię ma bierzocą informowała o wypocinach naszych lekarzy ...pozdrawiam i życzę zdrówka Beata Odpowiedz Link