capo_verde 11.03.10, 20:43 Czy macie problemy z płytkim snem? Ja cierpie strasznie z powodu płytkiego snu, budzę się zmęczona. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hashi-tess Re: sen 12.03.10, 11:13 nic dziwnego, że tak się czujesz bo jesteś w niedoczynności. To przejdzie po ustawieniu dawki T4. Uczucie jest super. Wstajesz i jesteś lekka. Znam to. Odpowiedz Link
capo_verde Re: sen 12.03.10, 15:57 Dzieki! Czyli Ty spisz dobrze? Boże moze i mi sie uda to ustawic bo nie dam rady tego zniesc dluzej! Nie wytrzymam tego! Ide zrobic w poniedzialek to co mowilyscie tsh+ft3+ft4 do tej pory robilam tylko tsh+ft3 i byly ok. moze faktycznie cos wyniknie jak zrobie ft4 do tego? Odpowiedz Link
hashi-tess Re: sen 12.03.10, 19:16 capo_verde napisała: > Dzieki! Czyli Ty spisz dobrze? siedem długich godzin. i najważniejsze - wstaję wypoczęta. Ty też tak będziesz spać pewnie już niedługo. > > Ide zrobic w poniedzialek to co mowilyscie tsh+ft3+ft4 > do tej pory robilam tylko tsh+ft3 i byly ok. moze faktycznie > cos wyniknie jak zrobie ft4 do tego? no to czekamy na wyniki. Odpowiedz Link
asiola83 Re: sen 12.03.10, 19:33 a ja śpię jak suseł przy niedoczynności, rano ciężko mi się wstaje, ale tak mam od kiedy pamiętampo 15 minutach jestem gotowa zacząć dzień i jest ok. ostatnio po rozpoczęciu przyjmowania Euthyroxu mam takie dziwne uczucie wieczorem, jakbym zeszła z karuzeli, to jeszcze nie zawroty głowy, nie jest mi słabo, można to przyrównać do uczucia - jak się długo coś robi ze schyloną głową i szybko podniesie się do góry, nie zdarza mi się to codziennie, ale jednak, może ktoś miał coś takiego? Odpowiedz Link
alekxandra123 Re: sen 14.03.10, 13:31 asiola ja mam dokładnie to samo ... najczęściej jak wstaje z łóżka lub po prostu sie przewracam. dziwne uczucie.... ciekawe pozdrawiam cie Odpowiedz Link