29.10.11, 14:22
Witam serdecznie
Mam pytanie czy ktos czytal ksiazke dr.Khazzarian "WHy do i have still thyroid symptomps?"
oto link www.thyroidbook.com/about-dr-kharrazian.html
Z tego co czytalam na roznych forach facet ma sukces w leczeniu hashimoto.Miedzy innymi mowi o tym jak wazne jest aby przezucic sie na diete bezglutenowa.Ja dopiero ksiazke kupilam i zaczynam pomalu czytac.Bede wdzieczna za opiniie jesli ktos cos wie na ten temat.
Obserwuj wątek
    • pies_z_laki_2 Re: ksiazka 29.10.11, 23:23
      Mam, przeleciałam na szybko, odłożyłam na później... Kiedy skończę inne zaczęte teraz książki, zabiorę się porządnie i za tę smile
    • protonka Re: ksiazka 20.03.12, 16:20
      Witam,
      Właśnie zaczęłam czytać tę książkę i jestem pod wrażeniem tego podejścia do leczenia choroby Hashimoto. Zastanawiam się, który lekarz w Polsce interesuje się tematem i czy w ogóle jest ktoś taki? Leczenie chorób autoimmuniazacyjnych jest dopiero w powijakch, mam nadzieję, że znajdzie się lekarz - naukowiec w Polsce, który zbada to podejście.
      • agnysa Re: ksiazka 30.03.12, 18:35
        Hej Protonka,

Jestem tutaj nowa i zaciekawieniem śledzę każdy napisany (przez Was wszystkie dziewczyny)post...
        Zastanawiam się na jakim etapie czytania książki już jesteś i jakie odnosisz wrażenia?

Pozdrowionka
        Agnysa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka