Dodaj do ulubionych

Wyniki mamy proszę o pomoc

11.12.06, 17:43
Bardzo proszę o interpretację wyników mamy robionych wczoraj:
TSH 0,608 IU/ml norma (0,49-4,67)
FT4 1,27 ng/dl norma (0,7-1,9)
FT3 2,36 pg/ml norma (1,45-3,48)
a TPO 127,8 IU/ml norma < 12 IU/ml
a Tg 40,2 IU/ml norma < 34 Iu/ml
Czy przy takich wynikach mama powinna dostać od swojego endo jakieś leki? Jak
tak to jakie? Jutro wybieramy się do nowej endo i bardzo bym chciała to
wiedzieć. Bardzo dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka