1.8.5.x 02.03.07, 12:26 Alu, napisz co u Ciebie, dlaczego się nie odzywasz? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala252 Re: 1.8.5x ogromne dzieki za pamiec 03.03.07, 14:11 witam kurcze jakie to miłe ze ktos sie mna zaintereosował.1.8.5x ogromne dzieki za pamiec. Nie pisałam bo bardzo zadko wchodze na forum własciwie juz prawie wcale jakos nie najlepiej na mnie działa, oczywiście absolutnie nie krytykuje forum bo uwazam ze jest ok. ma swoje dobre i złe strony. Przez pewien czas byłam ogromna fanka forum i czytałam je bardzo dokładnie wydawało mi sie ze im wiecej bede czytac tym wiecej bede wiedziec o chorobie skutek był przeciwny -doprowadziałam sie do konkretnego załamania psychicznego (depresja na potege)w końcu sie wyciszyłam zrozumiałam ze ta choroba to nie koniec swiata, przestałam szukac w sobie chorob i latac po lekarzach.Dzieki forum dowiedziałam sie o dobroczynnym selenie -biore juz drugi miesiac i bardzo pomagaPewnie tak jak kazda z was mam leprze i gorsze dni. Jeśli mogła bym wam jakos pomoc w organizacji Stowarszysznie dajcie znac na mojego maila magda.karwowska@op.pl -jestem z warszawy moze przyda wam sie kiedys moja pomoc. jesli mogła bym cos zasugerowac chociaz nie wiem czy powinnam , moze dobrze było by na tym forum zajac sie nowymi osobami ktore dochodza cały czas do forum hashimoto ( moze jakis osobny watek taki specjalnie "dla nowych")chyba by to bardzo pomogło takim nowy zbłakanym owieczkom ktore sa na początku drogi leczenia i sa bardzo przerazone tak jak ja na poczatku. Nie wiem czy ktos to wogule przeczyta, ale tak pomyslałam ze moze warto cos takiego zrobic bo przeczesz forum robi sie naprawde duze cały czas sie powiekrza, a poczatki z ta choraba bywaja ciezkie Odpowiedz Link
iwotlen Pozdrowienia dla Ali 03.03.07, 20:15 Alu ja tez o Tobie pamietam i pozdrawiam. Mysle ze kazdy moglby pomoc w organizacji stowarzyszenia, Alu jesli chcesz pomoc to poprostu przyjdz 17 marca na spotkanie, tutaj potrzebna jest Twoja chec, nikt nie bedzie zapraszal Cie indywidualnie to Ty musisz chciec. Pozdr. Iwona Odpowiedz Link
1.8.5.x Re: Pozdrowienia dla Ali 06.03.07, 09:23 Alu,dzięki, że się odezwałaś, to dobry pomysł z wątkiem dla nowych- w końcu każdy z nas kiedyś miał te same problemy. Pozdrawiam Nika Odpowiedz Link
alka85 to ja dawna ala252 16.10.07, 15:52 1.8.5.x z całego serducha dziękuje ci za pamięć zmieniałam nick niechcący tak wyszło odwiedzam was jak najbardziej cały czas, z najnowszych wieści 13 maja poroniłam po raz trzeci, miały być bliźnięta został ogromny smutek po stracie. Niestety takie życie oczywiście po kolejnym poronieniu tarczyca wariuje jeszcze bardziej,ale probuje jakoś sie ogarnąć. Pozdrawiam wszystkie hashimotki 1.8.5.x ściskam cię najmocniej Odpowiedz Link
1.8.5.x Re: to ja dawna ala252 17.10.07, 12:29 Alu, bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że w końcu się uda i urodzisz śliczne zdrowe dzieciaczki. Czy robiłaś badania na krzywą cukrową? Przy utajonej, nieleczonej cukrzycy też zdarzają się poronienia. Trzymaj się cieplutko i odzywaj się czasem. Nika Odpowiedz Link
alka85 Re: to ja dawna ala252 17.10.07, 12:40 Nikuś kochana nie robiłam ale skoro mówisz ze powinnam to zrobię, robie już tyle badan ze jeszcze jedno nie zaszkodzi. Odpowiedz Link