monisia_100 07.12.07, 20:21 czy komuś coś wiadomo na temat hashi i innych chorób tarczycy u facetów i ewentualnego wpływu tychże na męską płodność? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arkadiusz_77 Re: facet z hashi i płodność 08.12.07, 04:54 Nie strasz mnie, chciałbym kiedyś mieć dzieci pzdr.Arek Odpowiedz Link
monisia_100 Re: facet z hashi i płodność 08.12.07, 09:41 nie straszę, ja tylko pytam, bo gdzieś kiedyś coś takiego wpadło mi w oko ale mnie to wtedy nie interesowało a że mój facet nie może to szukam przyczyn, bo jak te wszystkie hormony tak mieszają u pań to dlaczego nie miałyby zamieszać u panów?ale Ty się nie martw, pewnie jesteś młody, im wcześniej zrobisz sobie dziecko, tym lepiej)) pozdr. Odpowiedz Link
kiciucha-hashi Re: facet z hashi i płodność 08.12.07, 09:43 Nieleczona tarczyca prowadzi do impotencji, ale jeśli facio ma wyrównane hormony to jest ok . Odpowiedz Link
arkadiusz_77 Re: facet z hashi i płodność 08.12.07, 20:10 Nigdy by mi do głowy nie przyszło, że przez Hashimoto mogę być bezpłodny. Odpowiedz Link
no_sense Re: facet z hashi i płodność 08.12.07, 23:10 może prolaktyna... nic innego nie przychodzi mi do głowy. prl u kobiet i u mezczyzn moze spowodowac zanik cech typowych dla danej płci, nawet zdaje sie hermafrodytyzm Odpowiedz Link