julita77 06.08.09, 13:06 hej, mam brac Biosteron 3 x 1, i odpowiednim dniu cyklu Duphaston 2x2 Jaki to ma wpływ na Euthyrox, Selen itp? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julita77 Re: Biosteron, Duphaston - jak z Euthyrox'em? 17.08.09, 12:58 Nie wiecie? Rostedo hashi? Odpowiedz Link
harmoniak Re: Biosteron, Duphaston - jak z Euthyrox'em? 17.08.09, 14:35 Musisz pamiętać o zasadzie: wszelkie leki (czy witaminki) należy brać 4h po tyroksynie. Co do interakcji z selenem, to nie potrafię się wypowiedzieć. Odpowiedz Link
jurmik Re: Biosteron, Duphaston - jak z Euthyrox'em? 17.08.09, 17:12 Tak z ciekawości - czemu masz brać Biosteron i to 3 x 1 (tylko jakie tabletki, bo są i po 5 i po 10 i po 25 mg, jak przeczytałam). W czym ma Ci pomóc ? (jest dostepny bez recepty, warto więc wiedzieć, kiedy po niego sięgnąć). Odpowiedz Link
harmoniak Re: Biosteron, Duphaston - jak z Euthyrox'em? 17.08.09, 17:22 Podpisuję się pod pytaniem jurmik. biosteron = dhea pl.wikipedia.org/wiki/DHEA Odpowiedz Link
rewolka404 Do Harmoniak 18.08.09, 14:00 harmoniak napisała: > Musisz pamiętać o zasadzie: wszelkie leki (czy witaminki) należy brać 4h po > tyroksynie. Co do interakcji z selenem, to nie potrafię się wypowiedzieć. Wiedziałam, że tyroksyny i żelaza łączyć nie można, ale innych leków? Czemu? Rano mam brać Euthyrox i Betaloc, lek na serce i tak też czynię, dlatego jestem zainteresowana tym tematem. Pozdrawiam Odpowiedz Link