hedna 16.01.14, 11:01 Generalnie chodzi o to,czy ktoś zna jakiś mega skuteczny specyfik wspomagający "porost" brwi? Chciałabym żeby były bardziej wyraziste,choć teraz nie są złe. Taki oto mam banalny problem w ramach przerywnika Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Re: Brwi 16.01.14, 11:15 Na porost to nie wiem, ale może na kolor henna do brwi? Są czarne i brązowe. Odpowiedz Link
grave_digger Re: Brwi 16.01.14, 14:42 nic ci nie pomoże jak masz rzadkie. o to ci chodzi? czy za bardzo wyskubałaś? ja mam rzadkie, pomaga tylko henna. Odpowiedz Link
ksenja1 Re: Brwi 16.01.14, 15:12 revitalash ma odżywkę do brwi ale cena... hmm.... nie używałam, l'biotica- mam serum do rzęs, chyba jest też coś do brwi. Na efekty działania serum ciągle czekam Odpowiedz Link
ez-aw Re: Brwi 16.01.14, 19:11 Aby zgęstniały i rosły ciemniejsze, to olej rycynowy. Wzmocni dodatkowo, ale na efekty trzeba poczekać. Możesz sobie też kupić kredkę do brwi i trochę malować. Odpowiedz Link
hedna Re: Brwi 16.01.14, 21:34 Dzięki dziewczyny.Hennę robię od czasu do czasu w stosunku 2 do 1 9więcej czerni,mniej brązu),kredkę z Rimmla tez posiadam.Dramatu niema,ale podobają mi się wyrazniejsze.Kupię ten o.rycynowy Odpowiedz Link