Dodaj do ulubionych

Anioł Stróż

12.11.14, 23:55
Tak sobie rozmawialam z Guciem (lat 6) o śmierci mego Dziadka.. o wypadku jaki go spotkał...o tym ze wg mnie każdy ma swego anioła stróża...i ze ten dziadkowy chyba na chwile sie gdxies indziej zapatrzył, na co Gutek tak mądrze wg mnie zareagował..."ze skoro Pradziadek chorowal i niebawem by pewnie cierpiał, to tak naprawde ten jego anioł uchronił go od tego cierpienia i pozwolil szybko odejść " ...i tak sie wzruszylam tym jego przemysleniem :-\ smile
Obserwuj wątek
    • fajnyrobal Re: Anioł Stróż 13.11.14, 00:59
      masz mądre dziecko...
    • anna_sla Re: Anioł Stróż 13.11.14, 10:30
      o matko, jakie bystre dziecko. Też wzruszyłabym się i w sumie dobrze powiedział. Jak widać zawsze można znaleźć jasny punkt w tragedii
      • kowalowa Re: Anioł Stróż 13.11.14, 12:02
        tylko trzeba dać ujście tej mądrości, poprzez rozmowę smile nie zawsze jest czas, bo wszystko szybko to, szybko tamto...a warto, warto rozmawiać a nie tylko sie komunikować wink
    • atena12345 Re: Anioł Stróż 13.11.14, 15:01
      piękne i wzruszające
      szkoda, że nie wszystko da się tak prosto wytłumaczyć sad
    • grave_digger Re: Anioł Stróż 13.11.14, 21:00
      anioł stróż? czy ty jesteś głęboko wierząca?
      • kowalowa Re: Anioł Stróż 13.11.14, 21:16
        Sęk w tym że nie. Nie jestem glęboko wierząca, ale czuje ze jest ktoś coś nad nami..jakby tego nie nazwać...i absolutnie Anioł Stróż nie kojazy mi sie z KK. Ooo nie..w sumie to tak. Chyba jedna z dwoch modlitw jaka znam tongue_out wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka