Dodaj do ulubionych

prezent dla męża

11.12.15, 11:04
Mąż mój wszystko ma, pytałam go już 1000 razy co by sobie życzył pod choinkę a on nic.. Głupio tak żeby nic nie dostał. Podpowiedzcie coś plz.. Nie jest gadżeciarzem, hobby też nie ma wymagającego jakiegokolwiek sprzętu, ubrania kupuje sobie sam bo ma specyficzny gust, książek ma sporo nieprzeczytanych w kolejce, do kubków się nie przywiązuje, krawatów i koszul nie nosi (taka praca). Nie wiem co mam z człowiekiem zrobić..
Obserwuj wątek
    • ciri_77 Re: prezent dla męża 11.12.15, 11:31
      Jak lubi dobrą kuchnie to podaruj mu kolacje we dwoje ( w Twoim towarzystwie) w jakiejś miłej knajpce i potem nocleg w hotelu wink
      Jak lubi dobrą kuchnie to podaruj mu kolacje we dwoje ( w Twoim towarzystwie) w jakiejś miłej knajpce i potem nocleg w hotelu wink
      • dziewczyna_bosmana Re: prezent dla męża 11.12.15, 11:38
        Na święta jedziemy w męża rodzinne strony, zjedzie się jego rodzeństwo i raczej będą to chwile na pogadanki po długim niewidzeniu się. Mąż to domator, wyjścia go męczą. Mogłabym nawet sama zrobić ten prezent ale nie wiem jaki.. Ładna ramka ze zdjęciami odpada bo w pracy nie siedzi przy biurku.
        • ciri_77 Re: prezent dla męża 11.12.15, 11:45
          Idż do fotografa i zrob sobie ładne zdjecie i mu daj do portfela
    • olinka20 Re: prezent dla męża 11.12.15, 19:33
      Ja cie rozumiem smile
      Na szczęscie moj sie ucieszy z fajnej ( nie byle jakiej, bo takich jest niestety multum) ksiązki kucharskiej.
      Pomysł z jakaś fajną sesją jest wg mnie fajny.
      Nie znasz nikogo, kto robi artystyczne zdjęcia? Plus kolezanka, ktora cie odmieni makijazem, bedzie miał nową, starą zonę wink
    • grave_digger Re: prezent dla męża 11.12.15, 20:05
      Muzyka? Film?
    • tedesca1 Re: prezent dla męża 13.12.15, 21:52
      To moze jakiś masaż, karnet na saunę, degustację wina?
    • kk345 Re: prezent dla męża 15.12.15, 00:22
      Może coś w stylu escape room? Skoro ma wszystko...
      • dziewczyna_bosmana Re: prezent dla męża 15.12.15, 08:09
        Dzisiaj wymyśliłam czytnik e-booków, jeździ autobusami a w domu czytać nie ma czasu, teraz to się zmieni smile
        • solejrolia Re: prezent dla męża 16.12.15, 10:20
          No i gitsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka