Dodaj do ulubionych

KUPIĘ KOTA ROSYJSKIEGO

22.10.12, 18:11
Witam,

chcę kupić niedrogo kota rosyjskiego.
Proszę o nie wpisywanie komentarzy, że jak tanio to znaczy, że nie rasowy, bo nie ma rodowodu. Wierzę, że są normalni ludzie, którzy nie robią z tych kotków maszynki do zarabiania pieniędzy.

Jestem ze Zgorzelca (dolnośląskie), ale mogę dojechać jeśli nie będzie bardzo daleko.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • k1234561 Re: KUPIĘ KOTA ROSYJSKIEGO 26.10.12, 05:55
      Teraz tu przyszedłeś?Już na innym forum Ci pisali,czemu powinieneś kupic kota z hodowli i czemu to tyle kosztuje.Jeszcze do Ciebie nie dotarło?Przestań wspierać pseudohodowle bo ludzie tacy jak Ty przyczyniają się do cierpień niewinnych zwierząt,rozmnażanych na potęgę,byle jak i byle gdzie w skandalicznych warunkach.Na zasadzie jest popyt czyli ktoś taki jak Ty jest podaż czyli pseudohodowca który widzi klienta i kręci na tym biznes.Z miłością do zwierząt ma to mało wspólnego.
      Jak chcesz tanio kota idź do schroniska przynajmniej uratujesz jakąś kocią biedę i coś dobrego zrobisz.
      • wujeustachy3 Re: KUPIĘ KOTA ROSYJSKIEGO 27.10.12, 13:57
        Lecz się człowieku...
        • k1234561 Re: KUPIĘ KOTA ROSYJSKIEGO 28.10.12, 20:24
          Prawda zabolała,że tak agresywnie reagujesz????
    • yenna_m Re: KUPIĘ KOTA ROSYJSKIEGO 16.11.12, 01:59
      nie pytaj na kocich forach - wszędzie cię pogonią big_grin

a kysz, kysz
      taki z tani, to licho wie, czy nie chory i nie niesie jakiegoś cholerstwa, czy nie totalnie zimbredowany i generalnie czy np z ludźmi chowany czy też w przydomowej szopie

zwierzę kupuje się od DOBREGO hodowcy
      wszystko, co dobre - kosztuje wink
      to jak z autami czy ciuchami wink

lepiej składać długo i nie żałować, niż kupić kota od pseuducha i ciągle latać z nim po wetach

a jak nie masz kasy - to wziąć kota ze schroniska
      miłość taka sam (a może nawet większa) a koszt zdecydowanie mniejszy
    • lingstar.pl Re: KUPIĘ KOTA ROSYJSKIEGO 16.07.13, 23:49
      Witam.
      Wszystkich tych, którzy pragną kupić rasowego kota rosyjskiego niebieskiego - zapraszam na mojego bloga, gdzie znajdziecie wykaz zarejestrowanych hodowli w całej Polsce a także interesujące info o charakterze i usposobieniu kota rosyjskiego niebieskiego. Adres mojego bloga: www.lingstar.blogspot.com
      Polecam i zapraszam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka