Dodaj do ulubionych

Niewidomy Kotek

09.11.06, 11:54
No wlasnie mam takie urwisa w domu. I moje pytanie czy ktos juz chowal takiego
kotka? jesli tak to jakie zabawki najlepiej mu kupic i jaka rozrywke zapewnic.
Kotek niewidzi od urodzenia i ma okolo 4 miesiecy.
Za kazda podpowiedz bede wdzieczny...
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ewa_anna2 Re: Niewidomy Kotek 04.01.07, 15:19
      Nie jestem specjalistką w tej dziedzinie, ale gdybys mół skontaktować się z p.
      Dorota Summińską (mam nadzieję, że dobrze napisałam nazwisko). Ona jest
      weterynarzem i miała ślepego kotka. Pisze o tym w książce "Szczęśliwy kot".
      Może jakiś email do programu "Zwierzowiec"?
      • mifku Re: Niewidomy Kotek 15.01.07, 22:08
        my tez mamy jednego slepaczka, znajda, wiec nie wiemy, czy od urodzenia, czy cos
        sie stalo. jest bardzo pieszczotliwy, w nocy chce spac caly czas w lozku, bardzo
        sie ucieszyl z drugiego kotka, lizal ja ciagle, tuli sie do niej, jak nas nie
        ma. ogolnie jest kochany urwis, zabawki lubi glownie brzeczace, ale czasem
        dorwie cos niebrzeczacego i tez sie bawi. tylko przez to, ze nie wskakuje, a sie
        wdrapuje, to nam troche poniszczyl meble sad ostroznie chodzi, ale trzeba troche
        bardziej uwazac - no nie zostawiac szafy otwrtej, bo biegnac w nia wpqadnie itp.
        • mifku Re: Niewidomy Kotek 15.01.07, 22:11
          i jeszcze dodam, ze nasz kotek uwielbia siedziec na balkonie i sluchac
          wszystkich odglosow - nie wiedzi, wiec choc chce posluchac. wspina sie rowniez
          na barierke i po nie j lazi. balismy sie strasznie na poczatku, zabezpieczylismy
          balkon, ale tfu tfu, jakos mu sie udaje smile bardzo lubi zabawki na sznurku,
          ktore sie ciagnie po podlodze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka