ldmochowski 08.02.09, 20:55 Zapraszamy na nowe forum o naszych pupilach - www.zwierzyniec.pun.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna.kotka.psotka Re: Nowe forum - www.zwierzyniec.pun.pl 09.02.09, 11:30 Ja prostestuję!!! Głośno, wyraźnie i szarpiąc pazurkami. Fernando, Ty zobacz, co na tym forum piszą. Tak być nie może: www.zwierzyniec.pun.pl/viewforum.php?id=8 Znajdziecie tam tekst: Jak rozpoznać że kot jest za gruby? A przecież całkiem niedawno ustaliliśmy, że NIE MA KOTÓW GRUBYCH, SĄ TYLKO I WYŁĄCZNIE PUSZYSTE! Odpowiedz Link
kotopierz Re: Nowe forum - www.zwierzyniec.pun.pl 17.02.09, 10:09 po prostu powinni byli to zatytułować "Jak rozpoznać, że kot jest puszysty"! Bo w zasadzie sporo się zgadza, jeśli o mnie chodzi. Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: Nowe forum - www.zwierzyniec.pun.pl 17.02.09, 22:26 kot nie bywa za gruby, kot po prostu ma taka figure... mnie to pan wetek raz nawet oskarzyl o bycie w ciazy, no pytam sie, jak taki samczy samiec jak ja moglby byc w ciazy? niby ze brzuch mialem Odpowiedz Link
kotopierz Re: Nowe forum - www.zwierzyniec.pun.pl 17.02.09, 20:26 He, he karmy dietetyczne...Od lat jestem na diecie Odpowiedz Link
ldmochowski Re: Nowe forum - www.zwierzyniec.pun.pl 09.04.09, 15:40 A łyżka na to- niemozliwe! Odpowiedz Link