Dodaj do ulubionych

otwierają Krasiniak

06.08.13, 11:30
warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,14393841.html
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: otwierają Krasiniak 13.08.13, 11:23
      Na znak buntu powinnaś ten park omijać szerokim łukiem.
      • konradbryw Re: otwierają Krasiniak 14.08.13, 12:16
        sibeliuss napisał:

> Na znak buntu powinnaś ten park omijać szerokim łukiem.

Mnie odrzuca. Jeszcze nie wszedłem.
      • warszawianka_jedna Re: otwierają Krasiniak 14.08.13, 14:05
        sibeliuss napisał:

> Na znak buntu powinnaś ten park omijać szerokim łukiem.

Ciebie będę omijać.
      • jondro6 Re: otwierają Krasiniak 14.08.13, 14:29
        albo takie buty ze sprężynami sobie zainstalować i przeskakiwać go.
        • leciutka Re: otwierają Krasiniak 15.08.13, 13:03
          Te buty mi się podobają :-) Fajny patent. Ponieważ park ma być zamykany, to będziemy wieczorem stawali przy torowisku na Andersa i myk, jednym długim skokiem jesteśmy na starówce :-)
    • jondro6 Re: otwierają Krasiniak 26.08.13, 11:36
      wybrałem się w końcu zobaczyć ten otwarty fragment i zlekka załamany jestem. nawet trawa wygląda jak by była z plastiku. wszystko dookoła idealnie wylizane, geometryczne, kwadratowe, wygląda identycznie jak na wizualizacji jakiejś. kiedyś było naturalnie, trochę dziko, tajemniczo, nostalgicznie, po prostu kurde naturalnie. teraz to wygląda jak wielki kolorowy plac zabaw dla dzieci. mi się nie podoba.
      • konradbryw Re: otwierają Krasiniak 26.08.13, 12:21
        jondro6 napisał:

> wybrałem się w końcu zobaczyć ten otwarty fragment i zlekka załamany jestem. na
        > wet trawa wygląda jak by była z plastiku. wszystko dookoła idealnie wylizane, g
        > eometryczne, kwadratowe, wygląda identycznie jak na wizualizacji jakiejś. kiedy
        > ś było naturalnie, trochę dziko, tajemniczo, nostalgicznie, po prostu kurde nat
        > uralnie. teraz to wygląda jak wielki kolorowy plac zabaw dla dzieci. mi się nie
        > podoba.

Raczej właśnie nie-kolorowy. Nawet plac zabaw jest szaro-brązowy. Może to stonowanie kolorystyczne jest ważne w historycznym obiekcie, ale póki nie ma kolorowych kwitnących kwiatów, a zieleń mało soczysta, to jest tam strasznie smutno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka