05.02.07, 11:52
analizujac osoby ostatnio pojawiajace jestem swiecie przekonany, ze mirski
stefan, kwadratura i moze nawet musial ale tego ostatniego nie jestem pewien,
to klony osob ktore na forum sa i to dosc dlugo. mam nawet pewna mysl ktoz to
taki ale nickiem nie bede rzucal. informuje ze na posty stefana i kwadratury
odpisywac nie bede i jesli ktos zrobil sobie zabawe z prowokowania mnie( a w
ich wypowiedziach znajduje daleko posunieta aluzje do mnie)to sie oszuka.
Obserwuj wątek
    • kazuyoshi78 Re: klony 05.02.07, 13:08
      Antoni Musiał to chyba z innego miotu, kiedyś pisywał na różnych forach jako
      gienia.gienia, olek.olek, terenia.nasweter, prof.penduszko i jeszcze pod paroma
      innymi nickami.
      • konisko_wielkie Re: klony 05.02.07, 13:16
        dlatego mialem co do niego watpliwosci. ale reszta to jakas wszechdebilna
        dziecinada i wqrwia mnie ze robia to ludzie ktorzy mi sie na wizytke wpisali.
        bo ja wiem kto to. ten sam sposob skladania zdan itd ale nic to. jako zem kon
        mam to w swoim wielkim konskim zadzie.
      • tukee Re: klony 05.02.07, 13:24
        gienia.gienia to i tu szalała swojego czasu. razem z terenią :)))
        • krwawymsciciel Re: klony 06.02.07, 15:34
          i niezlomnym. nie lubie klonow :/ nie kumam tego, chociaz prawde mowiac zawsze mnie korcilo, zeby
          wyslac warszawiance_jednej maila z adresu warszawianka_druga@gazeta.pl ;)
          • reforma.rynku.cukru Re: klony 06.02.07, 16:40
            > i niezlomnym. nie lubie klonow :/ nie kumam tego

Zgadnij Mścicielu Krwawy, czyim jestem klonem :D
    • konisko_wielkie Re: klony 06.02.07, 16:50
      i jak rzeklem namierzylem. ale to troche dziwna sprawa. np kwadratura bedac na
      forum z dwoch roznych serwerow w jednym czasie pisala. znaczy ze to jakis
      wieloosobowy spisek. teraz zajmijmy sie stefanem. a potem serwery podejrzanych
      i bede wiedzial. tylko sie zastanawiam. nabluzgac wam na forum czy grzecznie na
      maila?
      • dwa-filary Re: klony 06.02.07, 16:55
        Na forum -niech się wyjaśni.
    • konisko_wielkie Re: klony 06.02.07, 17:57
      a wiecie ze stefan i kwadratura to to samo? no prawie bo kwadratura to dwa
      rozne serwery a stefan to jeden z tych serwerow. no i ja wiem czyj. fajna
      zabawa co?
      • dwa-filary Re: klony 06.02.07, 20:27
        No dobrze.kwadratura ma 2 serwery-stefan i" ktoś" Czyli głownym jest
        Kwadratura,czy ten o którym Ty wiesz.Już mi się wszystko pomyrdało
      • vvesna Re: klony 06.02.07, 21:37
        Drogie Konisko, z podziwem patrzę na Twoją działalność detektywistyczną. Tylko
        zastanawiam się, skąd u licha Ty te IP zdobywasz? Włamujesz się na serwer
        gazety, czy co?
        A tak na marginesie, to to, że 2 nicki piszą spod jednego IP, to jeszcze o
        niczym nie świadczy. Nie wszyscy przecież mają tak wypasiony internet, żeby mieć
        zewnętrzne IP. A poza tym jest jeszcze taka możliwość, że osoby piszą np. z
        jednego domu (np. ja i wieśniak) lub z jednej firmy i wtedy też IP jest takie same.
        • konisko_wielkie Re: klony 07.02.07, 08:30
          gdybys wesna przeczytala bez pospiechu to bys zrozumiala co
          napisalem.kwadratura zasuwala z dwoch roznych serwerow w tym samym czasie. nie
          chcesz mi chyba powiedziec ze ktos kto o 14.00 pisze z jednego biegnie do
          drugiego serwera tam sie loguje i o 14.03 wysyla. poczym wraca na poprzedni
          loguje sie i o 14.05 wysyla z pierwszego. widzisz w tym sens i logike?
          • vvesna Re: klony 07.02.07, 09:13
            Nie, no tu się zgadzam. To dziwne. Ale rzeczywiście tak mały jest ten dystans
            czasowy? Bo jak jest to np. 15 min, to już byłoby możliwe, że ktoś pisze np. z
            domu i z pracy (jeśli ma blisko).
            Ale zdradź mi proszę, jak zdobyłeś IP (może być na priv), bo Ci trochę nie
            wierzę, że je w ogóle masz. Może tylko podpuszczasz i budujesz atmosferę
            podejrzliwości na forum, co?;)
            • konisko_wielkie Re: klony 07.02.07, 09:25
              a co do maila, ktorego Ci wyslalem to jeszcze proponuje przeanalizowac watek
              zielony muranow. i wypowiedzi kwadratury 04.01. wtedy wlasnie te teleportacje
              mialy miejsce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka