Dodaj do ulubionych

gwoli jasnosci

24.03.07, 15:52
pragne panstwa poinformowac, ze przekleilem watek bo mialbyc napisany u mnie
i nie chcialo mi sie go pisac jeszcze raz.
jak bede chcial to bede sobie przeklejal co chce czy to stad czy z innad.
nie widze w tym nic a nic zlego. no porostu nie widze.
jesli was to irytuje to strzelcie bana na mojego nicka.

z powazaniem

chuj
Obserwuj wątek
    • konisko_wielkie Re: gwoli jasnosci 24.03.07, 16:31
      uprzejmie rowniez informuje wiesniaka z malzonka i innych ze wyzywanie kogos od
      chuji i zlodziei nie miesci sie w moich konwenansach. pomimo ze jestem jaki
      jestem nie pozwalam sobie na takie zachowanie czy droga pisemna czy ustna.
      bluzgam jak wsza ale wyzywanie kogokolwiek procz naszegoo rzadu do telewizora(
      co robie non stop)nie lezy w mojej naturze.
      uwazam ze maryla przegiela bo mozna perswadowac swoje racje bez miesnych
      argumentow.
      nie uwazam rowniez ze na pastwichu szydzi sie z kogokolwiek z Was. jesli chodzi
      warszawiance o watek meczowy to to sa jaja a jesli czlowiek nie umie smiac sie
      sam z siebie jest poprostu czlowiekiem smutnym.
      jestescie troche przewrazliwieni na swoim punkcie co juz kiedys powiedzialem. z
      mojej strony na tym forum to chyba wszystko. nie zamierzam Wam tu zawalac
      miejsca konską spierdoliną.

pzdr
      • warszawianka_jedna Re: gwoli jasnosci 24.03.07, 17:40
        konisko_wielkie napisał:

> wyzywanie kogos od
        > chuji i zlodziei nie miesci sie w moich konwenansach.

mieści się za to w klasycznych tekstach Maryli.

> uwazam ze maryla przegiela bo mozna perswadowac swoje racje bez miesnych
        > argumentow.

powiedz mi zatem Koniu, dlaczego jako admin tolerujesz takie zachowanie?
        Maryla przekleiła swój (skasowany)wątek, w którym mnie wyzwała, na Pastwisko.
        Rembik ucieszył się, że to "takie fajne" i nikt nie zabrał głosu, nie mówiąc, że
        nikt się nie rzucił do obrony mnie, tak jak to bywa w stosunku do innych osób.

Mam niejasne przypuszczenia, że to nie z szacunku dla siwych włosów Maryli, lecz
        ze strachu, że was potraktuje tak samo.
        • konisko_wielkie Re: gwoli jasnosci 24.03.07, 17:53
          jak wiadomo ja nie bede na swoim forum wywalal watkow bo takie jest jego
          zalozenie i NIC nie bede wywalal bo mamy wolnosc slowa, wolnosc wypowiedzi.
          dlaczego nie stanalem w Twojej obronie?
          bo raz- nie bylo mnie przy kompie. nie nosze go zeoba i ciagle kontrolowanie
          forum uwazam za zboczone.
          dwa- nawet jak bym byl to nie stanalbym z tego wzgledu ze Ty nigdy nie stanelas
          w obronie nikogo z moich przyjaciol tylko albo milczalas albo dzialalas
          zachowawczo albo z uporem maniaka bronilas racji ktore sa abstrakcyjne i przede
          wszystkim w przeciwienstwie do wielu osob nie umiesz sie przyznac do bledu.
          sloag np to potrafi. napisala kiedys szczerze sie co do mnie na poczatku
          pomylila. zrobila to tez czarna, dwa filary, marbel, i wielu innych ludzi,
          ktorych bardzo lubie pomimo ze nie znam osobiscie.
          Ciebie tez lubie pomimo Twoich licznych wad.
          A co do Maryli.....
          sama umiesz sie bronic i wychodzi Ci to jak dotad bardzo dobrze. I masz
          poparcie u swoich przyjaciol ktorzy zjedza kazdego kto ma inne zdanie od nich.
          a jesli przegna to i owszem przeprosza ale nie oficjalnie na forum tylko
          mailem. i za to nie szanuje pewnej osoby na tym forum.
        • konisko_wielkie Re: gwoli jasnosci 24.03.07, 17:55
          a swoja droga gdzie jest wypowiedz ikosy ze watku nie widziala? bo wiem ze cos
          takiego napisala ze watku nie widzialy trzy osoby a nagle on jest? gdzie jest
          ten wpis bo szukam od godziny?
          • konisko_wielkie Re: gwoli jasnosci 24.03.07, 17:58
            dobra znalazlem to nie tu.
            sorry nie mailowo
    • warszawianka_jedna Re: gwoli jasnosci 24.03.07, 18:11
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25199&w=54906812&a=54906812
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25199&w=55487776
      proponuję ci odświeżenie pamięci ;-)
      • konisko_wielkie Re: gwoli jasnosci 24.03.07, 18:16
        ale ja wiem co pisala czarna. I dlaczego wlasnie jej wypowiedz wkleilas? a inni
        sie tam nie wypowiadali? tylko czarna? masz z nia jakies osobiste porachunki
        czy co? i jeszcze dla porownania wklejasz fragment czegos co napisalas po
        jakims tam moim byciu na forum a wczesniej jak kazdy sie wypowiadalas o mnie
        jak sie wypowiadalas. alez Ty przewrotna.
        • warszawianka_jedna Re: gwoli jasnosci 24.03.07, 18:20
          hal! nie chodzi mi o wypowiedź czarnej ale również innych w tamtym czasie i
          tylko ja doceniłam fakt, że ożywiłeś forum.
        • niegrzeczna_czarna Re: gwoli jasnosci 24.03.07, 18:20
          Nie musisz mnie bronić Bartek. Ja mam naprawdę dosyć. Przynajmniej teraz już
          wiem to, czego pewna nie byłam, a raczej tłumaczyłam sobie, że pewnie wszystko
          biorę za bardzo do siebie. No cóż, jednak przeczucie mnie nie myliło. Poprostu
          wiem gdzie jest moje miejsce. No szkoda bo ja lubiłam Muranów... Trza się z tym
          pogodzić.
          • sloag Re: gwoli jasnosci 24.03.07, 18:24
            no proszę Cię!
            co Ty opowiadasz?
            oczywiście że jesteś tu mile widziana!
            ja juz nie wiem, ja nie wiem o co chodzi. wybaczcie blondynce,
            muszę poczytac jeszcze raz wszyskie wątki bo ilosc tych zaognien jest dla mnie
            niejasna. kto z kim dlaczego po co kiedy.
            i co sie działo na tym sławetnym spotkaniu na którym nie byłam.
            czy moge prosić o strzeszczenie?????????????????????
          • warszawianka_jedna Re: gwoli jasnosci 24.03.07, 18:36
            niegrzeczna_czarna napisała:
            > No szkoda bo ja lubiłam Muranów... Trza się z tym
            >
            > pogodzić.

sądzę Kasiu, że masz tendencje do robienia z siebie męczennicy bez względu na
            okoliczności. Nikt cię tu nigdy nie atakował a już na pewno nie ja. Dlatego
            sorry, nie będę cię zapewniać, że cię lubię i chcę żebyś tu pisała, ty to wiesz.
            • konisko_wielkie Re: gwoli jasnosci 24.03.07, 18:50
              warszawianka_jedna napisała:

>
              > sądzę Kasiu, że masz tendencje do robienia z siebie męczennicy bez względu na
              > okoliczności. Nikt cię tu nigdy nie atakował a już na pewno nie ja. Dlatego
              > sorry, nie będę cię zapewniać, że cię lubię i chcę żebyś tu pisała, ty to
              wiesz

a ja uwazam ze byla atakowana i zawsze jej to powtarzalem i mowilem zeby tu nie
              pisala bo mnie wku... strasznie w jaki sposob wlasnie jej odpowiadaliscie.
              a ona ciagle tu pisala i pisala az mnie nosilo.
              na szczescie dla mnie i dla niej choc onaa jeszcze o tym nie wie ze na
              szczescie, ona pisac juz tu nie bedzie i bardzo dobrze! i ja tez nie. i mam to
              wszystko w swoim wielkim smierdzacym konskim zadzie! i jeszcze mam nadzieje ze
              nie przyjdzie jej do glowy sie z Wami spotkac i robic z siebie idiotki bo
              meczennica to Kaska nie jest napewno.
              > .
              >
              • warszawianka_jedna Re: gwoli jasnosci 24.03.07, 18:56
                konisko_wielkie napisał:

> a ja uwazam ze byla atakowana i zawsze jej to powtarzalem i mowilem zeby tu nie
                >
                > pisala bo mnie wku... strasznie w jaki sposob wlasnie jej odpowiadaliscie.
                > a ona ciagle tu pisala i pisala az mnie nosilo.
                > na szczescie dla mnie i dla niej choc onaa jeszcze o tym nie wie ze na
                > szczescie, ona pisac juz tu nie bedzie i bardzo dobrze! i ja tez nie.

to chociaż wiem, kto Kasi zasugerował, że nie jest tu lubiana, odwaliłeś kawał
                dobrej, nikomu niepotrzebnej roboty, szacunek.

Dla mnie jest to jednoznaczne z tym, żebym nie pisała na Pastwisku.
                • sloag Re: gwoli jasnosci 24.03.07, 19:00
                  a nie możemy tzn. Czarna, Warszwianka i wszyscy inni pisać i tu i tu?
                  wiję sie jak piskorz aby jakiś kompromis uzyskać, ale nie wychodzi!
              • warszawianka_jedna Re: gwoli jasnosci 24.03.07, 18:59
                konisko_wielkie napisał:
                >mam nadzieje ze
                > nie przyjdzie jej do glowy sie z Wami spotkac i robic z siebie idiotki

bardzo ci Koniu dziękuję, bo umawiałyśmy się z Kasią że będziemy razem chodziły
                na basen, ale widzę że nici z tego.
                Jeszcze raz serdecznie dziękuję.
                • dwa-filary Re: gwoli jasnosci 24.03.07, 19:04
                  Nie było mnie dwa dni,a tu takie klocki.Kochani zachowujemy się jak
                  dzieci:zabiorę swoje zabawki i pójdę na swoje podwórko.Czy ktoś chociaż pamięta
                  o co w ogóle poszło i kiedy był początek????????????????????????????????????
                  Było nie było ,pisz pan ,że było i po krzyku,Dajcie sobie po buziaku i bez gniewu.
                  • sloag Re: gwoli jasnosci 24.03.07, 19:07
                    dwa-filary dziekuję za wsparcie!
      • sloag Re: gwoli jasnosci 24.03.07, 18:18
        duże plizzzzz.
        jak juz pisałam szkoda naszej energii na dalsze drążenie tej sprawy, nie
        sądzicie.
        pewnie, że w obronie każdego z Was stają przyjeciele z forum, po to m.in. są.
        doszliśmy do sytuacji wrogości pomiędzy FM a P. poprawcie sie jeśli sie mylę.
        a najzabawniejsze jest, ze jeśli wszyscy spotkalibyśmy się w realu to pewnie
        super byśmy się dogadywali.
        zreszta i tak sie dogadujemy, ehhhhhh
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka