sloag 22.08.07, 19:26 na rogu Karmelickiej i Nowolipek. miło,czysto. dużo, mnie sie podoba a Wam? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ohayo1 Re: warzywniak 23.08.07, 08:52 Ale coś "babci" nie widziałem dawno... Ogólnie fakt, wygląda fajnie.Ale wcześniej też mi się podobało, tak "PRL-owsko" trochę ;) Jak tam wszedłem kiedyś pierwszy raz i zobaczyłem gazety na blacie, przestraszyłem się, że będę miał w nie zapakowany towar, ale nieeee, te gazety to był instrument do liczenia, he he Odpowiedz Link
sloag Re: warzywniak 23.08.07, 15:44 bo babci juz nie ma. sa nowi właściciele. u babci zresztą nic już nie było pod koniec - więc nie chodziłam tam. teraz mają wybór!!!! Odpowiedz Link
dorotawasilewska Re: warzywniak 14.09.07, 16:52 pani Zosia sprzedala to obecnym wlaścicielom, mi sie tam podoba jest fajnie i nie tak ciasno jak przedtem. Odpowiedz Link
alibaba1021 Re: warzywniak 25.01.08, 11:52 Też ostatnio odkryłam na nowo ten warzywniak. Nowi właściciele dbają o towar. Duży wybór owoców, warzyw i nie tylko. Mają "szare renety" wszystko świeże i smakowite. Zaniechałam nawet chodzenia po warzywa pod Halę Mirowską gdzie ostatnio były straszne tłumy i kolejki a i tak nie wszystko udało mi się kupić. Goraco polecam... Odpowiedz Link