winoikrew Re: dobra wróżka Warszawa? 13.06.12, 19:54 zadzwoniłam do tej ***Vitalissy*** i umówiłam się na spotkanie ponieważ okazało się, że mieszkam kilka ulic dalej, pierwsze wrażenie szok!!!dość specyficzna osoba ale bardzo miła, sam seans też był ciekawy najpierw Vitalissa opowiedziała mi na czym polega ta cała wróżba, trochę o sobie tak by mnie wciągnąć w ten wir energii, potem przeszła do samego stawiania kart i ja zadawałam pytania, pierwsze pytanie , zszokowała mnie bo nic jej nie powiedziałam że tam jest ich dwóch ze ten taki a ten inny sama mi to powiedziała i dokonała wyboru za mnie, wybrała tego faceta do którego coś czuje i coś w związku może być, a ten który mnie wciąż dręczy odrzuciła i powiedziała że się nim dusze, że on mnie męczy ale niema tu uczucia i taka jest prawda, potem zapytałam o zdrowie nic tylko to a ona że no tak ktoś w rodzinie choruje i wymaga konsultacji ze specjalistą, coś żołądkiem byłam zaskoczona bo moja mam ma wrzody ale ich nie leczy Vitalissa kazał iść do lekarza, no i padło pytanie o prace a ona że dostane dwie propozycje ale wtedy jeszcze nie mogłam tego potwierdzić, za jakiś czas dostałam jedną propozycję i pomyślałam no moze juz drugiej nie będzie i na drugi dzień zadzwoniła do mnie kobitka z zaproszeniem na rozmowę któą przeszłam i zaproponowano mi pracę, ale już pracowałam więc znów pobiegłam do Vitalissy i zapytałam co robić, poleciła mi tą drugą ofertę i tak też zrobilam, mam wyższą pensję i ogólnie lepiej bo dostanę umowę na 6 lat a nie na 3. Polecam Vitalissę, sama znalazłam ją tu na tym forum już dość dawno i szczerze polecam, mogę się podpisac pod kazdymi komentarzami o niej, super babka juz samym wizerunkiem przyciaga czuc ze cos wisi w powietrzu ale bardzo miła. Gdyby ktoś potrzebował pomocy to moze śmiało do niej dzwonić 725210621. Odpowiedz Link
emili50 Re: dobra wróżka Warszawa? 13.06.12, 22:55 Bardzo profesjonalnie,rzetelnie wykonana diagnoza .Osoba obdarzona prawdziwym darem odczytywania zakamarków ludzkiej duszy i tajemnic przyszłości.To co robi robi z pasją, z miłości do ludzi ,za bardzo symboliczne pieniądze. Polecam i dziękuję wrozkazinaida@wp.pl Odpowiedz Link
anitas8 Re: dobra wróżka Warszawa? 22.06.12, 23:08 podobno Zinaida jest niezłą,mówią ze wrozba realna i sprawdza się,ponoc profrsjonalnie i takie tam,ja na jutro mam zamówioną u niej,fakt rozmowa swietna,nie rozczarowalalm sie Odpowiedz Link
anitas8 Re: dobra wróżka Warszawa? 22.06.12, 23:13 NO ZINAIDA PODOBNO ŚWIETNA JEST,JA SIE PRZEKONAM DOPIERO,ALE JAK CZYTAM TERAZ O NIEJ,TO BARDZO WYLEWNE NIEKTORE KOMENTARZE,ROWNIEZ NA ALLEGRO,WIEC CHYBA COS W TYM JEST I TO NAPAWA OPTYMIZMEM,NA RAZIE PO ROZMOWIE ODCZUCIA BARDZO POZYTYWNE. wrozkazinaida@wp.pl 784910901 na wszelki wypadek:) Odpowiedz Link
surrinii Re: dobra wróżka Warszawa? 26.06.12, 11:05 POLECAM ALE ONA NIE Z WARSZAWY,ALE SPRAWDZA SIE ,bardzo trafna diagnoza osobowosci i przepowiednia wrozkazinaida@wp.pl Odpowiedz Link
kasiaaaa113 Re: dobra wróżka Warszawa? 30.06.12, 16:09 Z całego serca polecam Panią Basie. Na pierwszej wizycie bardzo mnie zaskoczyła gdyż nic nie musialam jej mówić a ona wiedziała z czym mam problem, w kartach ta kobieta widzi wszystko, chodze do niej od 2 lat i jest niezawodna, ostrzegła mnie nawet przed wypadkiem, którego dzieki niej uniknełam. Przyjmuje na woli, koszt 100zł. Tel 790816042 Odpowiedz Link
sophie555 aneta, TARCHOMIN, ŁOMIANKI 09.07.12, 22:01 Mam serdeczną prośbę. Byłam kiedyś u pani Anety na Tarchominie. Młoda osoba , brunetka. Bywała często w Gdyni. Zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Jest jasnowidzem. To było kilka lat temu. Wiem,ze później przeniosła się do Łomianek ( lub tam po prostu umawiała się na wizyty ) Nie moge odnaleść jej numeru telefonu. Z jednej strony ten, który zachowałam w głowie pasuje do telefonu pani Anety, o której tak głośno na tym forum. Nie jestem jednak pewna , czy to ta sama osoba. Dodzwoniłam się na numer 791044204, ale dowiedziałam się, że ta pani Aneta nie zajmuje się już seansami. Pomaga ludziom w inny sposób. Czy ktoś z jej stałych klientów wie o co chodzi ? Chodzi mi o poznanie przyszłości nie o psychytoperapię, jeśli dobrze ja zrozumiałam. Druga sprawa, czy te dwie panie Anety to ta sama osoba. Czy pani Aneta z Saskiej Kępy kiedyś była na Tarchominie i w łomiankach. Właśnie tej osoby poszukuję. Bardzo proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link
barumtryk Re: aneta, TARCHOMIN, ŁOMIANKI 22.08.12, 14:17 Moja droga ! Tak ! to ta sama Aneta i prawidłowy nr telefonu. Przyjmuje teraz na Saskiej od jakiś 3 lat. Jeśli się dodzwoniłaś na ten nr to znaczy, że musiałaś z nią rozmawiać. Jest jeszcze jedna sprawa - Ona odcina się od ludzi z forum/neta. Za dużo jest tu nienawiści i zawiści co ją bardzo mierźli - a w dodatku ma stałe grono klientów i ledwo się wyrabia. Zadzwoń do niej jeszcze raz i opwiedz, że już u niej byłaś i że nie jesteś internetowym "motłochem" i tyle. Powinno zadziałać. gód lak ! Odpowiedz Link
megi.77 Re: aneta, TARCHOMIN, ŁOMIANKI 12.12.12, 15:16 Do sophie555, Z Twojego opisu wynika, że szukasz Pani Anety z Saskiej Kępy tel.:791044204. Tak, ma Ona nadprzyrodzony dar przewidywania przyszłości i sprawdza się to. Chodzę do Niej co jakiś czas, bo jest wiarygodna i dodaje energii. Nie kombinuje, nie podpytuje po prostu czyta z Człowieka... Teraz przyjmuje tylko swoich, stałych klientów i życzy sobie 250 zł. Podawałam tel. znajomym ale nie odbiera od nich. Mówiła, że i tak ma bardzo dużo klientów a obcy ludzie narażali Ja na przykrości :( Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link
barumtryk Re: aneta, TARCHOMIN, ŁOMIANKI 13.12.12, 16:38 megi.77 napisała: > Do sophie555, > > Z Twojego opisu wynika, że szukasz Pani Anety z Saskiej Kępy tel.:791044204. Ta > k, ma Ona nadprzyrodzony dar przewidywania przyszłości i sprawdza się to. Chodz > ę do Niej co jakiś czas, bo jest wiarygodna i dodaje energii. Nie kombinuje, ni > e podpytuje po prostu czyta z Człowieka... > > Teraz przyjmuje tylko swoich, stałych klientów i życzy sobie 250 zł. > Podawałam tel. znajomym ale nie odbiera od nich. Mówiła, że i tak ma bardzo duż > o klientów a obcy ludzie narażali Ja na przykrości :( > > Pozdrawiam serdecznie :) Potwierdzam w 100 % !!! Odpowiedz Link
czarna_inez30 Re: dobra wróżka Warszawa? 16.07.12, 21:29 polecam fajną i rzetelną tarocistkę z Wawy, można do niej pisać na mail tarocistka01@o2.pl sprawdzona jest przynajmniej przeze mnie bo jak dotąd się wszystko sprawdzało. znam też kilka osób które ją polecają. no i dużo nie bierze. Odpowiedz Link
jasmina8888 Re: dobra wróżka Warszawa? 18.07.12, 21:02 to ja polecę świetną tarocistkę Samarę. dziewczyna ma głowę do kart. szybko odpisuje bo ja na swoją wróżbę czekałam niecały dzień. wiem że ma obłożenie bo dużo ludzi do niej pisze. ja wiem od znajomej i obydwu nam się sprawdziło co pisała. dużo nie bierze za wróżbę a zawsze coś oprócz wróżby dopisze i doradzi. na prawdę polecam! :) tarocistka_samara@o2.pl Odpowiedz Link
lostsoul13 Re: dobra wróżka Warszawa? 26.07.12, 17:32 Polecam osobę, która nie jednokrotnie mi pomogła. Facet zna się na rzeczy. Można powiedzieć, że jest bardziej undergroundowy ale tu akurat to plus. www.wrozbypajmon.bo.pl Polecam Odpowiedz Link
barumtryk Re: aneta, TARCHOMIN, ŁOMIANKI 01.10.12, 09:43 Fajnie... tylko to nie ta Anetaaaa :-) he he he ręce opadają jak się inne podszyswają pod TĄ prawdziwą o której jest te forum ... Odpowiedz Link
annaa100 Re: dobra wróżka Warszawa? 02.10.12, 20:28 Polecam VITALISSE, zadzwoniłam do tej wróżki i umówiłam się na wizytę, najpierw był rozkład wstępny określający moją osobę aktualną sytuację a potem pytania, no nie spodziewałam się bo ta vitalissa wiedziała co się aktualnie dzieje, wiedziala że obok mnie jest dwóch facetów i jeden z nich mi nie odpowiada a drugi bardzo, nie wiem skąd wiedziała jaki mam zawod - prace tym mnie zaskoczyla, powiedziala mi na prawdę dużo, już nie chodzi o to że zgadła wiele ale powiedziała co mnie czeka, uważam że dobrze jest wiedzieć wklejam od razu link do strony tej wróżki bo na prawdę opłaca się z nią umówić na wizytę czy jakoś tam www.wrozkavitalissa.za.pl/# ja wcześniej zadzwoniłam na ten numer połączenie jest normalne 725210621 Odpowiedz Link
annaa100 Re: dobra wróżka Warszawa? 03.10.12, 10:20 ja znam swietną wrózkę Vitalissę ale z Warszawy wyjechała teraz to tylko mailowo ale warto. Odpowiedz Link
annaa100 Re: dobra wróżka Warszawa? 06.12.12, 20:05 ja polecam panią któa niedawno rozkładała mi karty anielskie ale przez telefon, zapłaciłam 20zł to mój pierwszy raz ale juz sie sprawdziło pytalam o sprawy zawodowe ale to mialo się stac w paxdzierniku i tak bylo jak wrozka powiedziala zadzwonilam pod nr 725210621 Odpowiedz Link
mucha51 Re: dobra wróżka Warszawa? 19.12.12, 10:14 Aneta z Saskiej Kepy jest beznadziejna i nie mówi prawdy ,anii przeszłość ,ani terazniejszośc i to moim zdaniem ona wypisuje te bzdury na forum ,ze jest taka świetna, wrózka Sawa-nie wiem czekam na sprawdzenie wrózb ,alinka miła starsza pani ,która mówi od rzeczy. Odpowiedz Link
kotylaciate Re: dwie kiepskie wróżki 02.01.13, 08:53 Hej, chciałam się z Wami podzielić swoimi doświadczeniami, zaznaczam, że było to pewnie z 6 lat temu. Pierwsza wróżka, u której byłam przyjmowała w małym pawiloniku za Galerią Mokotów, malutkie miejsce, dosłownie 'wróżenie za kotarą'. To miejsce już chyba nie istnieje. Pani wróżyła mi z tarota, nie wiem, jak się nazywała bądź jaki miała pseudonim ale poszłam za namową koleżanki, która wczesniej u niej była. Był to potok bzdur, zarówno u mnie jak i u koleżanki. Miałam zejść się ze swoją miłością po paskudnym rostaniu, koleżanka zaś miała oczekiwać na powrót z wojska kolegi, który ją kiedyś wystawił i na pewno będą razem. Obie czekałyśmy, obie jesteśmy w innych związkach, ona ma kilkuletnie dziecko. Żenada. Ciekawa jestem, czy ktoś znał tą panią. Druga pani to wróżka Marzena z Woli. Niesamowita osoba, pełna silnej energii którą wręcz emanuje i którą się odczuwa nawet przy jej dotyku, pierwszy raz się z czymś takim spotkałam. Podejrzewam, że ma świetne predyspozycje na bioenergoterapeutę. Natomiast tarot niestety również był stekiem bredni, właśnie z tym samym panem miałam się zejść, być szczęśliwa i o Boże a moi dawno rozwiedzeni rodzice mieli się zejść. Oczywiście nic takiego się nie stało:) Odpowiedz Link
annaa100 Re: wróżka vitalissa 07.12.12, 16:38 ....ja też polecam wróżke VITALISSE, kilka razy wróżbyłą mi przez maila, była rozmowa telefoniczna, pokusiłam się na wizytę pierwszy raz i nie zostałam rozczarowana, los nie jest dla mnie łaskawy więc szukam wsparcia u wróżek, pocieszenia i informacji aby nie zaweiźć się po raz kolejny, sprawdziłam wiele wróżek i zauważyłam że wróżka VITALISSA jako jedyna nie odmawia pomocy, zawsze znajdzie czas mimo tego że są u niej kolejki, też jedna z nieiwielu przyjmuje ludzi w domu a to chyba dużo znaczy i dobrze świadczy, zresztą naistotniejsze są fakty jakie podaje, zaskakujące i przepowiednie sprawdzają się zawsze w większej części, nawet chyba wszystko co do tej pory mi wyczytała z kart sprawdziło się. anna Odpowiedz Link
skow_alska1 Re: wróżka vitalissa 14.08.13, 13:54 Polecam wróżki na Kosmica! Pierwsza wróżba za 0,99 gr/min! Tarot, astrologia, numerologia, jasnowidzenie! adviqo.go2cloud.org/aff_c?offer_id=52&aff_id=1322 Odpowiedz Link
nati20101 Re: wróżka vitalissa 15.04.14, 18:06 BARDZO DOBRA WROZKA NIE DO WIARY PO PROSTU WSZYSTKO MI POWIEDZIALA O MNIE Wróżka Fallona wrozkafallona.blox.pl/html tel. 517 533 873 jest naprawde dobra...... wrozy indywidualnie ale rowniez wrozyla mi przez internet wszystko sie sprawdza odpowiedz na kazde pytanie jest trafna! polecam gorąco!!! Odpowiedz Link
angorchb Re: wróżka vitalissa 16.04.14, 21:29 A mogę Wam polecić wróżkę z Białej Podl, Panią Wisniewską. Jest sprawdzoną tarocistką z dużymi sukcesami. Wielu osobom pomogła w trudnej życiowej sytuacji. Wszystko widzi, co było i co będzie, aż trudno uwierzyć. Ja się przekonałam sama kiedy poszłam zobaczyć kiedy sprzedam nieruchomość. Pani W. opisała moje dwie nieruchomości i podała przebieg transakcji. Zapytała o wiele faktów, o których nie mogła mieć żadnej wiedzy. numer mogę podać. Odpowiedz Link
ewa1058 Re: wróżka vitalissa 20.08.14, 22:02 Witam! Przeczytałam Pani wpis na temat wróżki z Białej Podlaskiej. Bardzo proszę o numer telefonu lub adres. Z góry dziękuję i pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link
margo927 Re: wróżka vitalissa 06.11.13, 16:53 Wychodzi na to, że ja miałam mniej szczęścia. Niestety u wróżki Vitalissy nic się nie sprawdziło. Ani ocena teraźniejszości, ani przepowiednie. Byłam u wielu wróżek w Warszawie. U Magdaleny Rutkowskiej-Odero: zgodziła się jedynie ocena mojej osobowości. Wskazówki, które otrzymałam, pokomplikowały moje życie niestety. A mąż, którego miałam poznać za góra 3, 4 lata, pojawił się pod koniec tegoż roku, kiedy to byłam na seansie. Mąż okazał się aniołem w ludzkiej postaci. Nadal nim jest. Byłam u pewnej wróżki na Wawrze, Pani Grażyny - sprawdziło się częściowo. Byłam u starowinki Marii na Andersa - wyglądała na wiarygodną. Niewielka część się tylko sprawdziła. Wychodzi na to, że rację miała jedynie cyganka Katarzyna - warszawska naciągaczka, która biega po biurach, bankach, patrzy pracownikom w oczy, coś tam widzi, zagaja. A kiedy już okazujesz zainteresowanie, bo jej paplanina okazuje się strzałem w 10, kontynuuje temat. Potem próbuje wyciągać coraz więcej kasy. Znam kilka wróżek z ezo.tv - większość z nich opowiada głupoty. Kosmica - prawdziwi naciągacze, a Maciej, David w szczególności... Z ezo.tv natomiast najbliżej prawdy była wróżka Akima. W sumie dzięki niej poznałam męża, na którego wiele lat czekałam. Tak po prawdzie zbuntowałam się pewnego dnia. Zamiast dzwonić do wróżek, szukać rozwiązania problemów poprzez ich wskazówki, zaczęłam się bardzo dużo modlić, negocjować. Zawsze starałam się dużo innym pomagać, żyć uczciwie. Poczułam, że wreszcie kolej na moje szczęście... I chyba swoje wymodliłam :) Odpowiedz Link
mariolakonczyna Re: wróżka vitalissa 14.11.13, 19:33 ja jeszcze wam powiem że poza wróżbami vitalissa robi rytuały miałam robiony odciecie strun eterycznych i odczuwam skutki oczywiscie pozytywne, poza wróżbami robi rytuały które skutkują myslę że to jest wiarygodny dowód na jej moc. > ....ja też polecam wróżke VITALISSE, kilka razy wróżbyłą mi przez maila, była r > ozmowa telefoniczna, pokusiłam się na wizytę pierwszy raz i nie zostałam rozcza > rowana, los nie jest dla mnie łaskawy więc szukam wsparcia u wróżek, pocieszeni > a i informacji aby nie zaweiźć się po raz kolejny, sprawdziłam wiele wróżek i z > auważyłam że wróżka VITALISSA jako jedyna nie odmawia pomocy, zawsze znajdzie c > zas mimo tego że są u niej kolejki, też jedna z nieiwielu przyjmuje ludzi w dom > u a to chyba dużo znaczy i dobrze świadczy, zresztą naistotniejsze są fakty jak > ie podaje, zaskakujące i przepowiednie sprawdzają się zawsze w większej części, > nawet chyba wszystko co do tej pory mi wyczytała z kart sprawdziło się. > anna Odpowiedz Link
martajlwt wróżka Anin - fusy 26.11.13, 12:22 Witam serdecznie, Poszukuję namiarów do młodej wróżki, która 3 lata temu wróżyła zarówno z kart jak i z fusów. Przyjmowała w domku jednorodzinnym w Aninie. Czy ktoś może kojarzy tę osobę? Będę ogromnie wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam, Odpowiedz Link
nati20101 Re: wróżka vitalissa 15.04.14, 17:58 BARDZO DOBRA WROZKA NIE DO WIARY PO PROSTU WSZYSTKO MI POWIEDZIALA O MNIE Wróżka Fallona wrozkafallona.blox.pl/html tel. 517 533 873 jest naprawde dobra...... Odpowiedz Link
3kocica Re: dobra wróżka Warszawa? 03.01.13, 13:36 Hej, byłam ostatnio u bardzo dobrej wróżki na woli. Młoda kobieta , bardzo konkretna. Typ dobrej przyjaciółki, która nie mydli oczu... Dostałam jej namiary od koleżanki , która była u niej kilkakrotnie i ani razu się nie zawiodła. Mi jak dotychczas wszystko się sprawdza. Bałam się ,że stracę pracę w grudniu - w firmie były grupowe zwolnienia. Powiedziała,że na pewno zachowam swoja posadę i czeka mnie dobry okres zawodowy. Trochę nie wierzyłam, ponieważ 15 osób dostało wypowiedzenia i ogłoszono,że zwolnią jeszcze minimum 10. Ale na szczęście miła rację :) mało ,że zachowałam posadę jeszcze dostałam propozycję zmiany działu i małą podwyżkę ! :) Nazywa się Hanna. Odpowiedz Link
klara409 Re: dobra wróżka Warszawa? 03.01.13, 17:47 Ile bierze za wizytę i czy mogłabyś podać jej nr.proszę. Odpowiedz Link
3kocica Re: dobra wróżka Warszawa? 06.01.13, 16:36 Gdzieś mi wsiąkł nr do tej babki. Wezmę go jutro od koleżanki i napiszę. Wzięła ode mnie 60zł, siedziałam u niej prawie godzinę, nie mam porównania,ale to chyba niedużo. Odpowiedz Link
klara409 Re: dobra wróżka Warszawa? 06.01.13, 18:40 nie, to nie jest dużo ,proszę o nr. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kotylaciate Re: dobra wróżka Warszawa? 06.01.13, 20:37 z ciekawości pogooglalam, czy to chodzi o tę osobę? wrozkahanna.pl Jeśli tak, ja bym się nie udała ze względu na "komercyjność" (na stronie jest zakładka gdzie pani występowała, w jakiej gazecie itd), także mało mi się podoba tarot ''na czas" - niby jest 45 minut i dowolna ilość pytań, tylko czas jest limitem. A co jeśli problem jest rozległy?? Odpowiedz Link
3kocica Re: dobra wróżka Warszawa? 06.01.13, 21:43 To nie ona. Ta Pani nie ma strony internetowej, przyjmuje w domu. Nie wróży przez e-mail czy telefon bo ją o to pytałam. Znalazłam numer 725082692. Tylko dzwoń po 13tej. Może nie odbierać jak ma kogoś. Pozdrawiam i mam nadzieję,że dowiesz się wszystkiego co byś chciała. Odpowiedz Link
kotylaciate Re: dobra wróżka Warszawa? 06.01.13, 23:33 to w sumie dobrze, ze to nie ta osoba, pokusilam sie o przejrzenie opinii na forum o Hannie, ktora ja mialam na mysli - i wlos sie jezy, moje odczucia byly prawidlowe:) Odpowiedz Link
klara409 Re: dobra wróżka Warszawa? 07.01.13, 08:12 Dzięki wielkie ,umówię sie z nia bo mam sporo problemów. Odpowiedz Link
3kocica Re: dobra wróżka Warszawa? 07.01.13, 13:03 Właśnie się dowiedziałam, że ta tarocistka ma nowy numer telefonu. Numer , który podałam wczoraj jest nieaktywny. To jej nowy nr 535610344. Pozdrawiam Odpowiedz Link
3kocica Re: dobra wróżka Warszawa? 08.01.13, 15:39 Zapomniałam napisać , mam prośbę daj znać po wizycie u niej czy jesteś zadowolona czy nie. Jestem ciekawa jakie będą Twoje odczucia :) Dzisiaj się z nią umówiłam. Idę w czwartek bo mam pilną sprawę zawodową i potrzebuje jej porady. Też dam znać co i jak. Powodzenia Odpowiedz Link
kotylaciate Re: dobra wróżka Warszawa? 08.01.13, 15:50 A powiedz jak wyglada seans u tej wrozki? Jakimi kartami się posluguje lub jaką inną metodą? Odpowiedz Link
barumtryk Re: dobra wróżka Warszawa? 09.01.13, 11:00 Moje drogie ! Nie uważacie, że piszecie „lekkie” bzdury ?? (z całym szacunkiem i proszę się nie obrażać !) Po pierwsze > tarot to magiczne karty, które żyją własnym życiem. Albo rzeczywiście powiedzą co będzie, albo sobie z nas żartują mówiąc co chcemy usłyszeć, albo nas przestraszą ! Czyli reasumując - to czysta loteria, czyli bzdury! Po drugie > jak można ocenić wróżkę zaraz po wizycie ??? Czy ważne jest dla was jak was przyjmie, jaka będzie gościnna, uprzejma, miła itp. ????? NIE !!!!!!!!!!!!!!!!! Liczy się tylko sprawdzalność jej przepowiedni, które wydarzą się w nieokreślonej przyszłości !! Pozdr ! Odpowiedz Link
kotylaciate Re: dobra wróżka Warszawa? 09.01.13, 12:39 hej, liczy się pod kątem wrażenia jakie sprawia - osobiście nie musi mi lizać tyłka ale zwracam uwagę na to, czy rzeczywiście ma jakieś pojęcie o kartach czy próbuje naprędce coś wymyślić, czy słucha zadanego pytania i pod tym kątem rozkłada a nie np ja pytam o miłość a ona wykrętnie tylko o finansach, czy wyczerpuje temat czy 45 min i dzwonek na koniec... Mnie chodzi o to :) Odpowiedz Link
3kocica Re: dobra wróżka Warszawa? 09.01.13, 15:22 Hej, zgadzam się z Tobą kotylaciate. Chodzi mi o wrażane jakie sprawia jako człowiek. Na mnie zrobiła wrażenie dobrze poinformowanej i mającej pojęcie o tym co robi. Bardzo zależało jej żeby mi pomóc. Jestem ciekawa jak inni ją odbierają. Moja wróżba sprawdziła się. Odpowiadając na Twoje poprzednie pytanie stawiała mi tarota, niewiele więcej mogę powiedzieć nie jestem biegła w temacie. Moim zdaniem wróżby są troszkę po to by odzyskać nadzieje, przynajmniej dla mnie. Odkryłam ,że to poprawia mi humor i daje nadzieje na lepsze jutro. Jedni chodzą do psychologa, a inni do wróżek ... wróżka wychodzi taniej i jest więcej zabawy ;) Odpowiedz Link
barumtryk Re: dobra wróżka Warszawa? 09.01.13, 15:30 Najważniejsze aby się dobrze bawić , no i cel uświęca środki ;;;;-)))))) Pozdrawiam i życzę spełnienia marzeń !!! :-) Odpowiedz Link
3kocica Re: dobra wróżka Warszawa? 09.01.13, 15:53 Jeszcze kotylaciate pytałaś o przebieg wizyty. Umawiasz się na godzinę. Przyjmuje w mieszkaniu. Pyta czy podać Ci coś do picia. Potem pyta z czym przychodzisz. Czy dla rozrywki czy z konkretnym problemem . Mi postawiała kilka rozkładów szczegółowych a na koniec nazwała to chyba krzyżem celtyckim taki ogólny rozkład na najbliższą przyszłość. Było naprawdę fajnie. Dała mi też mały talizman "Magiczny kwadrat" takie dziwne cos ;) powiedziała,że to pomoże mi zebrać się w pracy i chyba pomogło jak widać jeszcze pracuje ;) Życzę powodzenia Wam wszystkim! Odpowiedz Link
kotylaciate Re: dobra wróżka Warszawa? 09.01.13, 22:26 ja super doświadczenia tez nie mam, korzystałam 'na żywo' z dwóch wróżek, obie sprawiały wrażenie kompetentnych ale zdaje się ze gucio wiem bo mi nawciskały kitu ;) aktualnie nie wybieram się do żadnej wróżki, miałam wróżbę robioną online dwukrotnie na dany problem, dwukrotnie za pomocą zupełnie innych metod i dwukrotnie całkowicie inny rezultat, diametralna różnica, skrajności. Więc na razie odpuszczę, żeby nie narobić zamieszania w kartach ale za jakiś czas kto wie:) jak się sprawdzi któraś wersja to ja dam znać kogo polecam;P Odpowiedz Link
megi.77 Re: dobra wróżka Warszawa? 13.01.13, 02:01 Czasem tu zaglądam i powiem szczerze bywałam już u bardzo wielu i różnych wróżek ale Pani Anety z Saskiej Kępy nr tel.: 791 044 204 (jasnowidz) nikt nie przebije. Jest to Człowiek, który ma dar przewidywania przyszłości i uspokajania zmęczonej i skołatanej duszy. Chodzę od paru lat do Niej i wiem co mówię ponieważ sprawy, które mi przepowiedziała a w które nie wierzyłam do końca w przeciągu tych kilku lat sprawdziły się. Jest FENOMENALNA i o tym wie, bo ceni się i szanuje - przyjmuje osoby, które już zna i życzy sobie 250 zł. Również pozdrawiam serdecznie barumtryk :) Odpowiedz Link
kotylaciate Re: dobra wróżka Warszawa? 13.01.13, 15:47 Tak tylko że z tego co tu było dość dogłębnie poruszane Pani Aneta już nie przyjmuje.. Sama próbowałam kilka dni dzwonić ale bezskutecznie. Szkoda bo opinie ma rewelacyjne. Odpowiedz Link
0emma Re: dobra wróżka Warszawa? 30.09.13, 11:24 jak to juz nie przyjmuje??? bylam u niej 3 razy,dokladnie jest nie do przebicia.. Odpowiedz Link
zazdrosnik63 Re: dobra wróżka Warszawa? 29.06.18, 11:01 potrzebuję dostać się do Pani Anetty. Byłaby dla mnie ostatnią deską ratunku. Nie wiem już w co wierzyć, a jestem w okropnym zawieszeniu. proszę o kontakt kogoś ze stałych klientów kto może mnie "wkręcić" na wizytę. mail zazdrosnik63@onet.pl Odpowiedz Link
ilolov Re: dobra wróżka Warszawa? 02.07.18, 18:03 Czy jest dobra dusza która skontaktuje mnie z tą wróżka! Potrzebuje jej pomocy a nie odbiera telefonu ode mnie 😭 Odpowiedz Link
kotylaciate Re: dobra wróżka Warszawa? 04.06.13, 09:20 dziewczyny (i panowie:) nikt nic nie pisze a ja naprawdę jestem ciekawa! Odpowiedz Link
barumtryk Re: dobra wróżka Warszawa? 12.06.13, 12:00 ciekawość to pierwszy stopień do piekła ... a im mniej wiesz tym dłużej żyjesz :-) Odpowiedz Link
bernadeta876 Re: dobra wróżka Warszawa? 01.07.14, 06:54 Daj spokój wróżko..... Konkurencjo..... Znamy Cię Odpowiedz Link
bernadeta876 Re: dobra wróżka Warszawa? 01.07.14, 06:52 Kotylaciate..... Konkurencjo..... Jesteś znana z oczerniana wróżek swoją perfidią, ale oszczędzę Ci i nie napiszę tutaj Twoich danych publicznie ... Wróżka Hanna po przeszperaniu ma jedne z najlepszych możliwych opinii, więc nie męcz, bo się ośmieszasz :-] Odpowiedz Link
4janusz01 Re: dobra wróżka Warszawa? 13.07.14, 21:22 Co za obrona Mam swoje zdanie na ten temat rozmawiałam z wieloma i ogónie przykro powiedziec ale to jeden bełkot wyczuwanie co chce usłyszec klijent mówienie czegos co można do wszystkiego dopasowac brak zrozóminia kart którymi sie niby posługuja Znam kilka osób które są bardzo dobre w tym a reszta to zarabiacze na kartach i tyle cóz mozna powiedziec o macieju z tv ciezko si tego słucha i tysiace innych plus byc moze twoja hanna niewiem nieznam jej pozdrawiam cie serdecznie podaj argumenty i przykłady tej wielkosci twojej wróżki Hanny twojego góru Odpowiedz Link
1alicja553 Re: dobra wróżka Warszawa? 24.03.13, 10:17 Hej, podaj jakiś namiar na tą wróżkę i ile kosztuje u niej seans? Pozdrawiam alicja Odpowiedz Link
bati-bak Re: dobra wróżka Warszawa? 13.01.13, 22:20 Z całą odpowiedzialnością polecam wróżkę Hepatia, tel 519555413, pełny profesjonalizm, pozdrawiam Pani Sylwio. Iwona Rostowska Odpowiedz Link
kotylaciate Re: dobra wróżka Warszawa? 14.01.13, 09:25 Hej, powiedz proszę więcej, jak trafiłaś na tę wróżkę? Poszukałam w internecie - ceny wysokie w porównaniu z innymi 'mailowymi' wróżkami, spotkanie osobiste liczone czasowo - jak to jest, od dzwonka do dzwonka i dziękuję? Nie to, że jestem źle nastawiona, broń Boże, chciałabym tylko więcej informacji :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
ilona414 Re: dobra wróżka Warszawa? 13.02.13, 13:42 Ja zamawiam wróżby przez internet www.wrozka-24.pl/tarot/ Polecam wróżbitę Pawła, jestem pod wrażeniem jego daru, pomógł mi bardzo, gdy wszystko inne zawiodło. Każda wróżba się sprawdziła. Odpowiedz Link
annaa100 Re: dobra wróżka Warszawa? 14.02.13, 11:08 drogie panie, mam dzis wyjątkowy dzien i po raz kolejny pragne podzielic sie wrażeniami jakie wynioslam z wrozby u VITALISSY, ta kobieta jest fantastyczna, nie dość że po współczuje i doradzi to jeszcze zawsze ma racje i dobre przeczucie, rozkladala mi karty na prawde dużo razy i zawsze wszystko sprawdza się punkt po punkcie, nie wiem tylko dla czego tak mało bierze za sowje porady no ale z drugiej strony dobrze bo gdyby brala wiecej to nie moglabym tak czesto sie znia kontaktowac, teraz mialam wrozbe piec pytan za 20zl i na wszystkie odpowidzi to strzal w /10/, tym bardziej ze wrozba optymistyczna dla mnie bo wczesniej roznie bywalo a ze sie zawsze sprawdza to calym sercem wierze ze moj los wreszcie sie odwrocił i bede szczesliwa;-)))))))))))))))))))) Pani VITALISSO bardzo Pani dziękujęęęęęęęęęęęęę!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
annaa100 Re: dobra wróżka Warszawa? 14.02.13, 11:09 annaa100 napisał(a): podaje jeszcze strone tej kobiety vitalissa-wrozkavitalissa.blogspot.com/ > drogie panie, mam dzis wyjątkowy dzien i po raz kolejny pragne podzielic sie wr > ażeniami jakie wynioslam z wrozby u VITALISSY, ta kobieta jest fantastyczna, ni > e dość że po współczuje i doradzi to jeszcze zawsze ma racje i dobre przeczucie > , rozkladala mi karty na prawde dużo razy i zawsze wszystko sprawdza się punkt > po punkcie, nie wiem tylko dla czego tak mało bierze za sowje porady no ale z d > rugiej strony dobrze bo gdyby brala wiecej to nie moglabym tak czesto sie znia > kontaktowac, teraz mialam wrozbe piec pytan za 20zl i na wszystkie odpowidzi to > strzal w /10/, tym bardziej ze wrozba optymistyczna dla mnie bo wczesniej rozn > ie bywalo a ze sie zawsze sprawdza to calym sercem wierze ze moj los wreszcie s > ie odwrocił i bede szczesliwa;-)))))))))))))))))))) > Pani VITALISSO bardzo Pani dziękujęęęęęęęęęęęęę!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
jefferson2 Re: dobra wróżka Warszawa? 14.02.13, 11:29 a gdzie przyjmuje i jakie sa namiary na Vitaisso /anna.malecka@vp.pl/prosze i dziękuje Odpowiedz Link
barbanek127 Re: dobra wróżka Warszawa? 14.02.13, 23:22 Znam bardzo dobrą wróżkę. Pani nie tylko stawia tarota, ale jest też jasnowidzem. Sporządza horoskopy i czyta z ręki. Byłam pod naprawdę ogromnym wrażeniem. Czułam się traktowana poważnie, a nie tylko tak, że ktoś chce na mnie zarobić. Ta wróżka przyjmuje na Saskiej Kępie, ale nie jest to już wspominana pani Aneta. Byłam u niej kilka dni temu i postanowiłam się podzielić wrażeniami na forum, ponieważ długo szukałam sensownej i kompetentnej osoby, również kiedyś tutaj. Okazało się, że jak zwykle zadziałała najlepiej poczta pantoflowa. Sęk w tym, że nie zawsze znajdzie się w pobliżu ktoś, kto zna kogoś., itd. Naprawdę polecam. Odpowiedz Link
jefferson2 do barbanek127 15.02.13, 07:16 napisz mi o ile możesz na mego maila dane tej pani ,adres ile bierze na mego maila bardzo Cie prosze ,pozdrawiam Ania anna.malecka@vp.pl Odpowiedz Link
kamikaze2 Re: do barbanek127 15.02.13, 07:59 HMMMM..JA NATOMIAST KORZYSTAŁAM Z USŁUG KILKU WRÓŻEK POLECANYCH TUTAJ NA FORACH,ALE MOIM ZDANIEM TO WRÓŻKA ZINAIDA PRZEPOWIEDZIAŁA MI TRAFNIE PRZYSZLOSC,PYTALAM O TE BLIZSZA,ANALIZA BYLA BARDZO TRAFNA,JAK I PROFIL OSOBOWOSCIOWY ZUPELNIE ZGODNY,BARDZO ZADZIWIAJACE UMIEJETNOSCI I DAR PRZEPOWIADANIA ,PARE SZCZEGOLOW PO PROSTU MNIE ZASKOCZYLO,NP.TO ,ZE SYN MA ZDOLNOSCI MATEMATYCZNE I W TYM KIERUNKU POJDZIE,A ON FAKTYCZNIE NA MATEMATYKE BEDZIE ZDAWALA,POZATY W SWERZE MIŁOSNEJ KOMLETNA ZGODNOSC I TO SIE POTWIERDZA WIEC JA BARDZO UFAM TEJ PANI,JEST TO SWIETNA WROZKA ALE I BARDZO DOBRY,CIEPLY CZLOWIEK..POZDRAWIAM. wrozkaiznaida@wp.pl 784910901 ja moge do niej namiary podac,ale ona nie wiem czy jezdzi wciaz do warszawy Odpowiedz Link
anitas8 Re: dobra wróżka Warszawa? 15.02.13, 08:04 mi sie u pani anety nic kompletnie nie sprawdzilo z blizszej przyszlo. mojej koelzance tez nie,w sumie obie mialysmy podobna od niej odpowiedz w sprawie uczuc,troche to dziwne bylo, mi wrozka aneta nic nie pomogla niestety,rozczarowana jestem bardzo,stracone pieniadze. Odpowiedz Link
annaa100 Re: dobra wróżka Warszawa? 15.02.13, 11:01 Jestem zaskoczona pozytywnie oczywiście bo opinie jakie o niej przeczytałam zgadzają się, czyli profesjonalnie, rzetelnie, wróżka wiele mi powiedziała z mojego dotychczsowego życia i to mnie najbadziej zdzwiwilo bo to ze nie jem mięsa skąd mogła wiedzieć i powiedziala to na samym wstepie bez zadawania pytan, inne rzeczy tez sie zgodzily, czesc przepowiedni juz sie sprawdzila ale bylam calkiem ( i tu sie przyznam ze ostatnio bylam niedawno ale w sumie juz kilka razy) niedawno wiec na kolejne czekam, ale na prawde warto pojsc i sie przekonac samemu, moge wam podac telefon do tej pani to jest Vitalissa i numer 725210621. ale lepiej wejsc na strone i poczytac. vitalissa-wrozkavitalissa.blogspot.com/ Odpowiedz Link
she33bb Re: dobra wróżka Warszawa? 10.08.13, 20:53 Mnie też jakoś nic sensownego nie mówiła - tak bardzo ogólne rzeczy, że sama mogłabym sobie tak powróżyć.... żadnych informacji o przyszłości tylko opisy, charakterystyka osób, z którymi mam do czynienia.... przecież tak na prawdę sama wiem jakie mają charaktery te osoby :( jestem bardzo rozczarowana, całkowita strata pieniędzy!!!! Odpowiedz Link
klara409 Re: dobra wróżka Warszawa? 15.02.13, 19:36 Witam Mogę prosić o namiary do tej wróżki faustynam@tlen.pl Odpowiedz Link
anitas8 Re: dobra wróżka Warszawa? 15.02.13, 19:52 wrozkazinaida z tego co wiem wrozy tez elektronicznie a w warszawie bywa ponoc wrozkazinaida@wp.pl Odpowiedz Link
klara409 Re: dobra wróżka Warszawa? 16.02.13, 19:03 O wróżkę z Saskiej Kępy i odp. miała być do Ciebie. Dziękuję za odzew. Potrzebuję sprawdzonej wróżki . O namiary proszę na faustynam@tlen.pl. Bardzo Dziękuję Odpowiedz Link
littlemisssunshine29 Re: dobra wróżka Warszawa? 04.07.16, 16:25 prosze o namiary do tej wrozki:) dziekuje Odpowiedz Link
littlemisssunshine29 Re: dobra wróżka Warszawa? 04.07.16, 16:26 prosze o kontakt do wrozki na saskiej kepie:) Odpowiedz Link
aga.biel.sko.89 Re: dobra wróżka Warszawa? 18.03.21, 11:20 Dzisiaj dzwonilam do Wrozki Hanny po skorzystaniu z wizji, ktore otrzymalam za darmo. Nic za nia nie wziela, otrzymalam ja, bo duzo zaplacilam za inne wrozby. 85% sie zgadzalo juz podczas rozmowy. Pomaga na podstawie roznych kart, robi tez czasami wizje, a przynajmniej tyle na temat wiem nie od klientow, ale jej znajomych do ktorych dotarlam. Napiszcie do niej, moze pomoze wpierw za darmo, a juz na pewno jest taka mozliwosc na facebook. Wiem, ze tworzy promocje, czasami robi cos friko. Odpowiedz Link
kamikaze2 Re: dobra wróżka Warszawa? 15.02.13, 21:37 uogólniac to chyba nie mozna,bo ja korzystala z uslug kilku,ale zaufanie mam do jednej. uwazam,ze pisze tylko prawde,bo to szczera,ciepla i wrazliwa na innych osoba,ale co najwazniejsze analiza trafna i sprawdzalna,skoro nic o mnie nie wie,a pisze mi dokladnie jaka mam osobowosc,kim sie otaczam,jak mi sie ukalda w uczuciach,finansach,jakie mam plany i wszystko zgodnie z faktami,to chyba jdnak mowi prawde i ma prawdziwy dar. Takiej wrozce wierze w przepowiednie,potrzeba czasu aby sie sprawdzily,ale skoro te blizsze juz sa zgodne ,to i tu widze szanse. Odpowiedz Link