martxgh Re: wróżka poznań 31.03.18, 10:26 Mogę Ci polecić wróżkę Sarę, już kilkakrotnie korzystałam z jej wróżb i jak na razie się nie zawiodłam , dużo się z tego sprawdziło, zostawiam Ci do niej email- kobietamag@interia.pl ;) Odpowiedz Link
moniutka888 Re: wróżka poznań 19.04.18, 19:11 Czy ma pani numer telefonu do pana Kamila? Nie odpowiada na moje maile a podany na forum numer telefonu jest wyłączony. Odpowiedz Link
wlada.warszawa.praga Re: wróżka poznań 18.07.18, 17:11 Kamil miał udar i jest sparaliżowany. Tak odpisała mi jego żona, Szkoda ale mam nadzieję że wróżyć będzie jak odpocznie. Odpowiedz Link
ninakolb Re: wróżka poznań 10.07.18, 18:14 Mam sprawdzoną wróżkę, podaję nr tel 500 273 383, anioł nie kobieta, wiele razy korzystałam przez telefon i sprawdza się wszystko, poza tym niezwykle ciepła, delikatna i empatyczna osoba, gotowa do pomocy o każdej porze dnia i nawet późnym wieczorem, NIEDROGA Odpowiedz Link
katarimaklaus1 Re: wróżka poznań 27.10.21, 18:28 Gorąco polecam wróżkę Sarę, bardzo życzliwa kobieta, od dawna korzystam z jej wróżb i jestem bardzo zadowolona, ostatnio skusiłam się też na skorzystanie z rytuału u niej i po kilku tygodniach już widzę poprawę, kontakt do niej - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
kundzia1239a Re: wróżka poznań 23.11.21, 17:14 Moi drodzy, ostatnio skorzystałam z usług wrózki Sary i jestem pod ogromnym wrażeniem jej umiejętności-z tego co widzę to nie ja jedyna ;) z początku myślałam,że konieczne do tego typu usług jest spotkanie osobiste, okazało się,że nie i nie widząc mnie trafiła w sedno co do wszystkich pyta ,które do niej miałam, co więcej bardzo szybko w przeciągu kilku miesięcy już prawie cała wróżba się spełniła, ponadto pełna zrozumienia, udało się bardzo szybko umówić na termin nawet w późnych godzinach nocnych jeśli sytuacja tego wymaga, gorąco polecam - email do niej - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
salehali1 Re: wróżka poznań 25.11.21, 21:37 Gorąco polecam wróżkę Sarę, wszystko co mówi jest bardzo precyzyjnie zgodne z rzeczywistością, rozmowa z nią to jak balsam dla duszy, problemy, problemy , które wydawały się być niezrozumiałe, stały się bardzo zrozumiałe, rozmowa z nią to jak balsam dla duszy, email do niej - kobietamag@interia.pl, gorąco polecam ;) Odpowiedz Link