Forum Zdrowie DDA
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lek Przed Bliskoscia J. Woititz - download

07.01.06, 22:27
    Nie wiem, co sie stalo z tym watkiem: w kazdym razie dostalam ksiazke na
    maila, ale nie moge je otworzyc. Jesli ktos ma kopie w Wordzie, albo po
    prostu: moglby mi przeslac?

Z gory dziekuje.
    Obserwuj wątek
      • jazz-use1 Re: Lek Przed Bliskoscia J. Woititz - download 11.01.06, 21:17
        jeśli nie możesz tego otworzyć, to może to jest w pdf'ie?
        w takim wypadku musisz mieć acrobat reader
        a przesłałąbyś mi to?
        • konstatacja Re: Lek Przed Bliskoscia J. Woititz - download 12.01.06, 11:31
          Juz mm i juz otworzylam. To bylo w Acrobat Reader, jak tyklo bede miala chwile,
          nie ma sprawy, wysylam.
          • magentka Re: Lek Przed Bliskoscia J. Woititz - download 12.01.06, 12:38
            jeśli to nie jest problem to ja też poproszę
      • uhu_an Re: Lek Przed Bliskoscia J. Woititz - download 14.01.06, 14:09
        czy moglabys rowniez i mi przeslac 'lek przed bliskocia'? serdecznie
        dziekuje.pozdrawiam
        • konstatacja Re: Lek Przed Bliskoscia J. Woititz - download 14.01.06, 21:54
          Zrobiona: wszyscy juz powinniscie miec przesylke w poczcie.

Pozdrawiam ;)
          • uhu_an dzieki nt. 15.01.06, 23:16
          • dor12 Re: Lek Przed Bliskoscia J. Woititz - download 08.02.06, 20:50
            Przepraszam,dopiro tu weszłam, czy ja tez bym mogła dostać tę książkę? Bardzo
            proszę... Może być w pdf.Z góry dziękuję :-)
      • endywia1 Re: Lek Przed Bliskoscia J. Woititz - download 15.01.06, 22:57
        Bardzo proszę o przesłanie na moją skrzynkę... naprawdę bardzo chciałabym to
        przeczytać...
      • jazz-use1 Dostałem, Dzieuję!! 16.01.06, 13:15
        Dzięki wielkie.Dzisiaj odebrałem, w wolnej chwili(czzyli gdzieś około 4 nad
        ranem)usiądę i skrakuje na worda, może będzie Wam łatwiej czytać
        • dda_fan Re: Dostałem, Dzieuję!! 03.02.06, 20:18
          To też bym prosił tę pozycję na skrzyneczkę dda_fan@gazeta.pl :)
      • magentka Re: Lek Przed Bliskoscia J. Woititz - download 18.01.06, 09:08
        Unikałam tej ksiązki ponieważ przez cały czas uwazalam, ze lek przed bliskoscia
        mnie nie dotyczy. Kolejna rzecz, ktora mną potrząsneła .... Poplakalam sie bo
        to co czytalam bylo takie moje, takie znajome. Rok w terapii, cały czas ucze
        sie pokory, czasami zapominam a potem coś brutalnie sciaga mnie na ziemie. Jest
        dobrze i bedzie dobrze, za kazdym razem inaczej.
        Bardzo polecam te lekturę. Pozdrawiam
        • anna409 Re: Lek Przed Bliskoscia J. Woititz - download 20.01.06, 08:51
          Ja też baaaardzo prosze o prezesłanie mi tej książki,

pozdrawiam,

A.
          • mamajulitki Re: Lek Przed Bliskoscia J. Woititz - download 01.02.06, 23:23
            ja tez prosze i tez myslalam ze mnie to nie dotyczy bo zawsze mi bylo malo tej
            bliskosci od faceta, ale teraz wiem ze sobie takiego zimnego drania wybralam
            zeby nie czuc leku, teraz wiem bo mam dziecko i czuje lek jak sie do mnie
            przytula, nie wiem co robic, chce uciec, czy to o tym ta ksiazka? i to nie
            tylko chodzi o bliskosc fizyczna ale tez jakas jednosc psychiczna, chyba wole
            byc sama, tak jest bezpieczniej,
            Iwona
            • konstatacja Przekierowanie do Jazz-use 01.02.06, 23:36
              Odkad Jazz-use przekonwertowal Lek przed bliskscia na program Word, przestalam
              wysylac ten dokumet, ktory sama mam. Powod? To jest po prostu skan ksiazki,
              niemozliwy od odczytania na komputerze, mozna go tylko wydrukowac.
              Ten dokument, ktory wysmazyl Jazz-use mozna i drukowac i czytac na ekranie. To
              okolo piecdziesieciu stron.
              Jesli ktos, mimo niewgody chcialby dostac plik posiadany przez mne, to prosze,
              znajac alternatywe, dac znac. Pozdrawiam.
              • mimansa Re: Przekierowanie do Jazz-use 04.02.06, 20:17
                Czy ja też mogłabym prosić o przesłanie wersji WORD tej książki? Z góry
                dziekuje.
      • alija Re: Lek Przed Bliskoscia J. Woititz - download 03.02.06, 19:58
        Mam pytanie czy mogłabym dostać tą książkę, plik z książka. Będę bardzo
        wdzięczna. Mój adres: alija@gazeta.pl.
        Będę bardzo wdzięczna.
        Pozdrawiam
      • irrrysek Re: Lek Przed Bliskoscia J. Woititz - download 03.02.06, 21:19
        Bardzo proszę o wersję przekonwertowaną na Worda.
        • konstatacja Re: Lek Przed Bliskoscia J. Woititz - download 04.02.06, 20:51
          Z tym do Jazz-use prosze!
      • anetta-1973 Re: Lek Przed Bliskoscia J. Woititz - download 10.02.06, 11:41
        Również bardzo proszę o przesłanie na maila tej książeczki, szukam jej od dawna,
        z góry dziękuję
      • kamilskalka Re: Lek Przed Bliskoscia J. Woititz - download 15.02.06, 21:26
        Witam serdecznie
        Jezeli to nie problem,to ja rowniez poprosze o ksiazke na maila,serdecznie
        kamilskala@wp.pl
        pozdrawiam
        Kamil
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka