konstatacja 07.01.06, 22:27 Nie wiem, co sie stalo z tym watkiem: w kazdym razie dostalam ksiazke na maila, ale nie moge je otworzyc. Jesli ktos ma kopie w Wordzie, albo po prostu: moglby mi przeslac? Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jazz-use1 Re: Lek Przed Bliskoscia J. Woititz - download 11.01.06, 21:17 jeśli nie możesz tego otworzyć, to może to jest w pdf'ie? w takim wypadku musisz mieć acrobat reader a przesłałąbyś mi to? Odpowiedz Link
konstatacja Re: Lek Przed Bliskoscia J. Woititz - download 12.01.06, 11:31 Juz mm i juz otworzylam. To bylo w Acrobat Reader, jak tyklo bede miala chwile, nie ma sprawy, wysylam. Odpowiedz Link
magentka Re: Lek Przed Bliskoscia J. Woititz - download 12.01.06, 12:38 jeśli to nie jest problem to ja też poproszę Odpowiedz Link
uhu_an Re: Lek Przed Bliskoscia J. Woititz - download 14.01.06, 14:09 czy moglabys rowniez i mi przeslac 'lek przed bliskocia'? serdecznie dziekuje.pozdrawiam Odpowiedz Link
konstatacja Re: Lek Przed Bliskoscia J. Woititz - download 14.01.06, 21:54 Zrobiona: wszyscy juz powinniscie miec przesylke w poczcie. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link
dor12 Re: Lek Przed Bliskoscia J. Woititz - download 08.02.06, 20:50 Przepraszam,dopiro tu weszłam, czy ja tez bym mogła dostać tę książkę? Bardzo proszę... Może być w pdf.Z góry dziękuję :-) Odpowiedz Link
endywia1 Re: Lek Przed Bliskoscia J. Woititz - download 15.01.06, 22:57 Bardzo proszę o przesłanie na moją skrzynkę... naprawdę bardzo chciałabym to przeczytać... Odpowiedz Link
jazz-use1 Dostałem, Dzieuję!! 16.01.06, 13:15 Dzięki wielkie.Dzisiaj odebrałem, w wolnej chwili(czzyli gdzieś około 4 nad ranem)usiądę i skrakuje na worda, może będzie Wam łatwiej czytać Odpowiedz Link
dda_fan Re: Dostałem, Dzieuję!! 03.02.06, 20:18 To też bym prosił tę pozycję na skrzyneczkę dda_fan@gazeta.pl :) Odpowiedz Link
magentka Re: Lek Przed Bliskoscia J. Woititz - download 18.01.06, 09:08 Unikałam tej ksiązki ponieważ przez cały czas uwazalam, ze lek przed bliskoscia mnie nie dotyczy. Kolejna rzecz, ktora mną potrząsneła .... Poplakalam sie bo to co czytalam bylo takie moje, takie znajome. Rok w terapii, cały czas ucze sie pokory, czasami zapominam a potem coś brutalnie sciaga mnie na ziemie. Jest dobrze i bedzie dobrze, za kazdym razem inaczej. Bardzo polecam te lekturę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
anna409 Re: Lek Przed Bliskoscia J. Woititz - download 20.01.06, 08:51 Ja też baaaardzo prosze o prezesłanie mi tej książki, pozdrawiam, A. Odpowiedz Link
mamajulitki Re: Lek Przed Bliskoscia J. Woititz - download 01.02.06, 23:23 ja tez prosze i tez myslalam ze mnie to nie dotyczy bo zawsze mi bylo malo tej bliskosci od faceta, ale teraz wiem ze sobie takiego zimnego drania wybralam zeby nie czuc leku, teraz wiem bo mam dziecko i czuje lek jak sie do mnie przytula, nie wiem co robic, chce uciec, czy to o tym ta ksiazka? i to nie tylko chodzi o bliskosc fizyczna ale tez jakas jednosc psychiczna, chyba wole byc sama, tak jest bezpieczniej, Iwona Odpowiedz Link
konstatacja Przekierowanie do Jazz-use 01.02.06, 23:36 Odkad Jazz-use przekonwertowal Lek przed bliskscia na program Word, przestalam wysylac ten dokumet, ktory sama mam. Powod? To jest po prostu skan ksiazki, niemozliwy od odczytania na komputerze, mozna go tylko wydrukowac. Ten dokument, ktory wysmazyl Jazz-use mozna i drukowac i czytac na ekranie. To okolo piecdziesieciu stron. Jesli ktos, mimo niewgody chcialby dostac plik posiadany przez mne, to prosze, znajac alternatywe, dac znac. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
mimansa Re: Przekierowanie do Jazz-use 04.02.06, 20:17 Czy ja też mogłabym prosić o przesłanie wersji WORD tej książki? Z góry dziekuje. Odpowiedz Link
alija Re: Lek Przed Bliskoscia J. Woititz - download 03.02.06, 19:58 Mam pytanie czy mogłabym dostać tą książkę, plik z książka. Będę bardzo wdzięczna. Mój adres: alija@gazeta.pl. Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link
irrrysek Re: Lek Przed Bliskoscia J. Woititz - download 03.02.06, 21:19 Bardzo proszę o wersję przekonwertowaną na Worda. Odpowiedz Link
konstatacja Re: Lek Przed Bliskoscia J. Woititz - download 04.02.06, 20:51 Z tym do Jazz-use prosze! Odpowiedz Link
anetta-1973 Re: Lek Przed Bliskoscia J. Woititz - download 10.02.06, 11:41 Również bardzo proszę o przesłanie na maila tej książeczki, szukam jej od dawna, z góry dziękuję Odpowiedz Link
kamilskalka Re: Lek Przed Bliskoscia J. Woititz - download 15.02.06, 21:26 Witam serdecznie Jezeli to nie problem,to ja rowniez poprosze o ksiazke na maila,serdecznie kamilskala@wp.pl pozdrawiam Kamil Odpowiedz Link