maniana201 22.03.07, 15:57 czy ktoś ma namiary na terapię (sprawdzoną i nie przy kościele!) dla DDA? obojetnie czy grupową czy indywidualną bedę wdzięczna za info dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeszczejuznie_fobja Re: terapia DDA w Poznaniu 22.03.07, 19:17 Czesc. Ja rowniez szukam. Boje sie trafienia na cos "kiepskiego", na pseudoterapie czy cos w tym stylu. Chodzilam kiedys na indywidualne, jestem z nich niezadowolona... Prosze o podzielenie sie informacja jak cos znajdziesz rekomendowanego.:) pozdrawiam pyrke. Odpowiedz Link
maniana201 Re: terapia DDA w Poznaniu 23.03.07, 08:40 oki. dam znać póki co idę dzis na indywidualne spotkanie z terapeutą -zobaczymy jak bedzie ps. a Ty chodziłaś w Poznaniu? czemu jesteś niezadowolona? u kogo byłaś? pozdrawiam Odpowiedz Link
jeszczejuznie_fobja Re: terapia DDA w Poznaniu 23.03.07, 23:18 Hej, wyslalam list na priva. Jak bylo na spotkaniu? Trzymaj sie:) Odpowiedz Link
maly_ksiaze Re: terapia DDA w Poznaniu 26.03.07, 23:09 Witam:) Aktualnie uczeszczam a Poznaniu na terapie i moge sie z Toba podzielic wrazeniami mailem i cos polecic, jesli chcesz napisz:) Pozdrawiam:) M Odpowiedz Link
jeszczejuznie_fobja Re: terapia DDA w Poznaniu 27.03.07, 19:41 Czy to bylo do mnie? Chetnie dowiem sie czegos wieciej oprocz tego adresu... Pozdrawiam! Odpowiedz Link
maly_ksiaze Re: terapia DDA w Poznaniu 27.03.07, 23:32 Tak to bylo do Ciebie:)) Jesli masz ochote na opis wrazen i namiary to moj mail jest znany:))) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
jeszczejuznie_fobja Re: terapia DDA w Poznaniu 30.03.07, 22:14 Jest jakis formularz do tego wniosku? Bo znow okaze sie ze nie tak pytam... ;) Ale ok, Trzymaj sie! Odpowiedz Link
maniana201 Re: terapia DDA w Poznaniu 29.03.07, 09:02 witaj , odzywam się na priva bo chciałabym poznać Twoje wrażenia z terapii którą właśnie odbywasz. to indywidualna terapia?czy grupowa? godne polecenia? długo już uczęszczasz? prywatna terapia czy z naszej polskiej publicznej słuzby zdrowia? mnóstwo pytań, ale mam nadzieję ze rozumiesz czemu pozdrawiam k/ Odpowiedz Link
maniana201 Re: terapia DDA w Poznaniu 29.03.07, 09:02 również napisałam Ci na priva :) pozdrawiam k/ Odpowiedz Link
wanilia.k Re: terapia DDA w Poznaniu 18.04.07, 20:14 Hey dzis zaczelam szukac i akurat zauwazylam Twoja prosbe . Dowiedzialam sie ,ze jest w srody o 18.30 na al . Marcinkowskiego , mam prosbe jesli masz jakis inny namiar to prosze o niego. Pozdrawiam i powodzenia.. Odpowiedz Link
j2g2 Re: terapia DDA w Poznaniu 25.04.07, 16:02 Ta na Marcinkowskiego (jeśli chodzi o ośrodek AA za biblioteka Raczyńskich)nie jest terapią grupową, to grupa wsparcia-normalne meetingi, bez terapeutów. Terapia grupowa jest na bank w SEDNIE-też na Marcinkowskiego - darmowa (obok hotelu), a prywatnie na Św.Wojciecha w ośrodku "Rozmowa" (odnośnie wrażeń - mogę się podzielić na privie). Pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link