lmlenartowicz Re: bardzo dorosłe DDA/DDD 50+ 15.07.07, 14:06 Coś niesamowitego. Nie, nie jestem 50+, ale pomyślałam sobie, że nigdy nie jest za późno, żeby zaakceptować prawdę o sobie. Mam teściową, która wychowała się w rodzinie alkoholowej i wiele bym dała, żeby uzmysłowiła sobie jak wiele jej konfliktów pomiędzy ludzkich wynika właśnie z tego. Z tego co widzę to jest szansa na to, że kiedyś zda sobie z tego sprawę jeśli będzie chciała? Odpowiedz Link
anonim_ka Re: bardzo dorosłe DDA/DDD 50+ 15.07.07, 16:23 Łoj bywa:) i to dosc skutecznie . Odpowiedz Link
mwm7 Re: bardzo dorosłe DDA/DDD 50+ 17.07.07, 08:58 Możesz mi napisac kto lub co to jest DDD ? Wiem kto to DDA -ale DDD? Mam kolegę DDA -a raczej mialam. Czy DDD to są współuzaleznieni -no. najbliższa rodzina : żona ? Pozdrawiam. Odpowiedz Link
melba_piszczykowa Re: bardzo dorosłe DDA/DDD 50+ 17.07.07, 10:29 najprosciej byloby skorzystac z wyszukiwarki na forum :) DDD to dorosle dziecko, ktore wychowywalo sie w rodzinie dysfunkcyjnej, nie musial tam wystepowac alkohol lecz inne destrukcyjne zachowania doroslych Odpowiedz Link
kwiaaatek1 Re: bardzo dorosłe DDA/DDD 50+ 19.07.07, 21:55 Założyłam kiedyś forum dda starszyzna na gazecie.pl, ale dawno tam nie zaglądałam, nie było chętnych do wypowiedzi:-) Ja również szukałam starszych DDA/DDD, chodziło mi po 30-stce, na moim forum wypowiadają się starsi, ja sama czuję się starszyzną, choć mam 30+ Odpowiedz Link
48xmax1 Re: bardzo dorosłe DDA/DDD 50+ 17.08.07, 11:26 Witam, tez z grupy 50 plus. Skad jestes? Ja Warszawa plus Niemcy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link