anciax 18.12.07, 21:55 Miało mnie tu nie być. /Może niebyt zacznę od jutra./ Ciekawi mnie jeszcze jedna kwestia, zanim sobie stąd pójdę: czy prowadzicie podwójne nicki? Czyli czy macie inny nick na to forum a inny na te "normalne" fora? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajda28 Re: Podwójna tożsamość 18.12.07, 22:06 Ja przyznaje bez bicia, że na każdym forum na którym piszę to zawsze kajda28. za leniwa jestem aby zmieniać, ukrywać się itp. Uważam to za niepotrzebne i zbyteczne. Odpowiedz Link
anciax Re: Podwójna tożsamość 18.12.07, 22:08 Gratuluję Pani, za szczerą odp wygrała Pani pralkę i 10kg brudnych skarpetek ;) Odpowiedz Link
kajda28 Re: Podwójna tożsamość 18.12.07, 22:23 Coś Ci się pomyliło. To nie za szczerą odpowiedź tylko za prawidłową otrzymuje się nagrodę. na 10 kg trzeba 2 pralki Odpowiedz Link
anciax Re: Podwójna tożsamość 18.12.07, 23:09 Dobrze, to drugą dostaniesz w częściach - do samodzielnej naprawy i samodzielnego złożenia ;) Odpowiedz Link
konstatacja Re: nie 26.12.07, 22:45 Ten sam wszedzie w zawsze, malo tego, pod kazdym wpisem mam odnosnik do tego forum. Wszystkiego najlepszego w nowym roku ;) Odpowiedz Link
melba_piszczykowa Re: Podwójna tożsamość 27.12.07, 15:01 e nie mam innego nicka :) latwo to sprawdzic wrzucajac w wyszukiwarke... wlasciwie nie mialam potrzeby nigdy tego ukrywac. a teraz to juz mnie coraz mniej to obchodzi... moge o tym i w zyciu juz mowic, komus w oczy, normalnie, wiec tym bardziej w internecie szkoda fatygi na jakies ukrywanie sie Odpowiedz Link
anciax Re: Podwójna tożsamość 27.12.07, 16:23 Nie szukam nikogo przez wyszukiwarkę. Zapytałam z ciekawości. Odpowiedz Link
isiafisia Re: Podwójna tożsamość 10.01.08, 14:51 Nie tylko mam inny nick na to forum, a inne na normalne, ale nawet tu piszę uzywając różnych nicków. Abyście mnie nie mogli rozpoznać;) Co za głupota.... Odpowiedz Link