Dodaj do ulubionych

Antykoncepcja

19.06.05, 16:14
Sporo osób o to pytało na forum zdrowie, były różne opinie...
Ja donoszę że mi nie zaszkodziło i czułam się normalnie żadnych dodatkowych
sensacji spowodowanych brakiem pęcherzyka choć gin na początku się nieco
obawiał :-)
Obserwuj wątek
    • stonogga Re: Antykoncepcja 19.06.05, 17:11
      Spadasz mi z nieba! :-)))
      Moje plastry leża nie ruszone , mam równiez tabletki , wyczytalam w necie ze
      moga powracac kamienie po stosowaniu hormonow i spanikowalam .
      Dzis pierwszy dzien bez pieczenia w plecach, moze bedzie dobrze?
      :))
      • calineczka79 Re: Antykoncepcja 19.06.05, 21:49
        Tylko broń Boże nie bierz już teraz!!! Odczekaj trochę - od razu napiszę nie
        wiem ile ja wzięłam pierwsze po ponad pół roku a właściwie prawie po roku :-/ -
        wcześniej po prostu nie było potrzeby :-)
        • asiek25 Re: Antykoncepcja 21.06.05, 15:20
          Brałam pigułki anty przed zabiegiem, a operację miałam akurat w tej 7-
          miodniowej przerwie. Pierwszą pigułkę wzięłam 4 dni po zabiegu, oczywiście po
          konsultacji z lekarzem. Potem brałam je jeszcze przez rok, bez żadnych
          sensacji. Generalnie robienie krótkich przerw w braniu tabletek
          antykoncepcyjnych bardzo źle wpływa na wątrobę, dlatego jeśli chce się je
          odstawić, to najlepiej na minimum pół roku albo i dłużej, a nie na miesiąc lub
          dwa. Tak twierdzi moja ginka :)
          • stonogga Re: Antykoncepcja 22.06.05, 11:22
            Mam dwoje dzieci.Wiecej nie planuje , nie biore pigułek chociaz mam wykupiony
            logest i evre(plastry).Nie moge sie zdecydowac bo boje sie ze przytyje.Wiem ze
            to głupie , nie jestem juz nastolatka martwiaca sie o kazdy kg, ale ja mam
            nadwage .Teraz od marca schudłam 5 kg , od zabiegu jeszcze 4 kg a jeszcze 8 mam
            nadwagi.Dlatego sie boje,czy przytyłas po anty?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka