Dodaj do ulubionych

FINAL! PORTUGALIA - FRANCJA

09.07.16, 11:01
Czekam, az jakas Mistrzyni otworzy watek finalowy, ale nic nie nie dzieje..wiec otwieram! smile
Obserwuj wątek
    • rrozsypana80 Re: FINAL! PORTUGALIA - FRANCJA 09.07.16, 12:20
      Buuuu Portugalia i ten trefny Ronaldo Ronaldini Patrzzcie jaka mam fryzure bo granie w pilke mi srednio wychodzi. Kibicuje Francji. Moje karty zatem na wynik Francuzow: głupiec- mag-gwiazda.
      • rrozsypana80 Re: FINAL! PORTUGALIA - FRANCJA 09.07.16, 12:21
        Duzo dzieciecego zapalu, spryt i mega nadzieje. Mysle ze wygra Francja taaaadam wink
    • aprepope Re: FINAL! PORTUGALIA - FRANCJA 09.07.16, 12:28
      Jak patrzylam po kartach, to trafialam. Jak patrzylam, czego bym sobie zyczyla..to zawsze chybilam.
      Mnie panowie zorientowani w pilce noznej powiedzieli tak; "Ty masz byc jak ten sedzia pilkarski, a nie kibic..." - jutro sie postaram, choc me serce kibica, juz mocno poobijane...ale jest za Francja - mowilam juz, ze jak co, to ja zawsze za gospodarzami, bo oni placa i jeszcze balagan im zostawiawink Jak to bedzie na watku finalowym bez kart Tabuli? Nie umiem sobie tego nawet wyobrazic..! smile
      • rrozsypana80 Re: FINAL! PORTUGALIA - FRANCJA 10.07.16, 21:12
        No to zobaczymy Apre... Zaczelo sie smile Oby Francja!
        • rrozsypana80 Re: FINAL! PORTUGALIA - FRANCJA 11.07.16, 00:45
          Jestem zaenowana i juz nic wiecej nie powiem tongue_out
    • tabularasa22 Re: FINAL! PORTUGALIA - FRANCJA 11.07.16, 08:39
      hej hej ! No ie zdążyłam wpaść , ale już byłam zaorana do spodu. Karty rzuciłam juz po rozpoczęciu meczu - na Portugalię - V Kapłan, na Francję - 3 Mieczy...
      No i pokazały dobrze, eh, a nie chciałam uwierzyć że to się może tak skończyć.
      Chociaż kropę dla kart zdobyłam smile
      • rrozsypana80 Re: FINAL! PORTUGALIA - FRANCJA 11.07.16, 09:18
        Kropa dla kart wielka. Mecz szkoda gadac. I pomyslec ze to Polska mogla byc
    • aprepope Re: FINAL! PORTUGALIA - FRANCJA 15.07.16, 16:18
      losowalam wtedy karty w pierwszym kwadransie meczu i podaje jako drobna ciekawostke:
      Portugalia: Giermek monet, dociagnieta XIX. Slonce (w tej talii 1 postac i nie dziecko)
      Francja: Rycerz monet, dociagnieta IV. Cesarz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka