Dodaj do ulubionych

technicznie do innych adminów

29.07.16, 22:24
czy jest opcja przeklejenia lub skopiowania rozmowy o 2 i 3 buław z wątku o zodiaku do wątku " wywiad z 2 bulaw "? bardzo w temacie, a mi zniknęły opcje wycinania, przeklejania, i w ogóle jakoś dziwnie , bo raz są a raz nie ma. Więc proszę Apre lub Rozsypkę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • aprepope Re: technicznie do innych adminów 29.07.16, 22:30
      Juz bieeegneee.
    • aprepope Re: technicznie do innych adminów 29.07.16, 22:32
      Mam przeniesc o 2 i 3 bulaw, czy tylko o 2 bulaw? Jak cos, to moge wszystko, ewentualnie mozna otworzyc oddzielny watek o 3 bulaw - raz, ze juz nie blotka, a dwa, ze karta Brama, ale ja zrobie, jak sobie Tabula zyczy smile
      • tabularasa22 Re: technicznie do innych adminów 29.07.16, 23:12
        razem - rozpatrujemy jedną w kontekście drugiej .
        trójce należy się też osobny wątek, ale to już zabiorę się jak wrócę smile
    • aprepope Re: technicznie do innych adminów 29.07.16, 23:41
      Ulozylam chyba chronologicznie i pominelam posty jedynie na temat Zodiaku i te, gdzie Donbas pisala o sobie - w jednym poscie miesci sie do 800 znakow, wiec naraz wszystko sie nie zmiescilo, ale doloze brakujacy post.
    • aprepope Re: technicznie do innych adminów 29.07.16, 23:50
      Te posty maja pozostac tez na Pogaduchach o Zodiaku? Jak cos, to je skasujesz, ale moga byc moze i tu i tu, bo tam jest sporo informacji wlasnie tez o Zodiaku? Zrobisz, jak uwazasz.
      Szczesliwej podrozy, udanych wakacji!
    • rrozsypana80 Re: technicznie do innych adminów 30.07.16, 14:52
      Yyy chyba tez nie umiem skopiowac. To dlatego, ze dzialam ostatnio tylko na telefonie. Musze usiasc do kompa ale widze ze niezawodna Apre rozwiązala juz problem.
    • aprepope Re: technicznie do innych adminów 30.07.16, 14:57
      Dzieki Rozsypko wink
      Sposobu specjalnego na to nie ma, Tabulo - skopiowanie kazdego postu/tekstu oddzielnie i to opublikowanie potem jako nowy post.
      Polecam sie na przyszlosc..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka