aprepope 30.07.16, 12:49 Dla kazdego chetnego wylosuje Przeslanie Opiekunczych kart na 1. tydzien sierpnia. Zycze fajnego startu w nowy miesiac i zapraszam po Przeslanie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewik1976 Re: DLA KAZDEGO Przeslanie na 1. tydzien sierpnia 30.07.16, 13:11 Tadam! Mogę być pierwsza? Mogę? Szczególnie że u mnie początek sierpnia wyjazdowy, tom i ciekawa Odpowiedz Link
free.hugs Re: DLA KAZDEGO Przeslanie na 1. tydzien sierpnia 30.07.16, 14:11 Ja też chętna! W podzięce proponuję radę Tarotową dla Ciebie Odpowiedz Link
aprepope Dla Free.hugs 30.07.16, 14:35 Przeslanie dla Ciebie, a wiec wylosowalam powazne, bo Postanowienia: "Szanuj to, co dla Ciebie najwazniejsze. Jesli nie istnieje bezwzgledne "tak", nie ma rowniez "nie"." ALE przed wyciagnieciem tej karty, to w Twoim kontekscie przyciagalo mnie Przeslanie: Osiagniecia. "Gon za swymi marzeniami. Bedziesz zaskoczona, dokad Cie zaprowadza". Reasumujac: chron to, co dla Ciebie istotne i trzymaj sie swoich postanowien, jak sa sluszne, ale nie musisz zamieniac sie przy tym w twarda skale..jak marzysz o czyms pieknym i wznioslym, to za tym warto nawet "gonic" tak dla oka, oba obrazki: Odpowiedz Link
aprepope Re: Dla Free.hugs 30.07.16, 14:43 Sama mam ochote na Przeslanie Opiekunczych kart i w niedziele sobie tu wylosuje, ale do Ciebie to bede miec prosbe o pewna wrozbe i za jakis czas sformuluje pytania, ale to narazie nie jest pilne, ale mysle o tym juz od paru dni i ja sie zglosze Buziaczki!!! Odpowiedz Link
free.hugs Re: Dla Free.hugs 30.07.16, 14:56 Przesłania pasują idealnie aż się wzruszyłam ze mi tak pięknie losujesz! Dziękuję To myśl nad pytaniem do piątku przysiądę, potem to już dopiero po powrocie z urlopu, który mam nadzieje dojdzie do skutku Odpowiedz Link
aprepope Re: Dla Free.hugs 30.07.16, 19:49 Tez tak poczulam, jak mnie ta "pierwsza z brzegu" przyciagnela i jak wylosowalam te madra.. Miejmy nadzieje, ze dojdzie do skutku Twoj urlop - nadal planujesz wyjazd z kolezanka w gory? Jak sie uda, to moze przywiez nam jakas mala fotke z tego urlopu.. Caluski! Odpowiedz Link
free.hugs Re: Dla Free.hugs 30.07.16, 20:14 Tak plany dalej takie same ale u mnie wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie więc różnie może być Odpowiedz Link
aprepope Dla Ewik1976 30.07.16, 14:13 Przeslanie dla Ciebie: "Wybor. Rozwaz ponownie swe zobowiazania. Masz prawo zmieniac zdanie. Zalaczam obrazek tego Przeslania, tak dla oka a poniewaz wyskoczyla mi z talii jeszcze jedna karta, a wiem, ze nie jedziesz odpoczywac, wiec moze ta wskazowka z kolejnej karty Ci sie mocno przydac: "Odmlodzenie. Sen jest dobry na wszystko. Odswiez cialo, umysl i dusze." Reasumujac - konieczna spora asertywnosc, zeby Tobie w koncu nie zabraklo chocby snu.. Zycze Ci bezpiecznej podrozy i udanego pobytu na wyjezdzie - jakbym wiedziala z miesiac wczesniej, to bym sobie tam zaplanowala hotelowy weekend, ale to moze bedzie kiedys jeszcze jakas okazja, pozdrowionka! Odpowiedz Link
ewik1976 Re: Dla Ewik1976 30.07.16, 18:06 Dziękuję Apre Jak zwykle celnie No nie powiem, czekają mnie hmmm... negocjacje Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: DLA KAZDEGO Przeslanie na 1. tydzien sierpnia 30.07.16, 14:49 To ja tez poproszę. Przyznam się szczerze, ze boje sie tego poczatku sierpnia. Zawodowa miazga pewnie będzie. Odpowiedz Link
aprepope Re: DLA KAZDEGO Przeslanie na 1. tydzien sierpnia 30.07.16, 18:45 To juz jestesmy co najmniej dwie Spoko, jak cos wypadnie mocno nie teges, to dociagne pocieszke Odpowiedz Link
aprepope Dla Rrozsypana80 30.07.16, 22:40 Przeslanie dla Ciebie: Wsluchiwanie sie "Sluchaj, co podpowiada Ci rozsadek. Pozwol, by Twoj wewnetrzny kompas wskazywal kierunek twojego zycia". cos zajechalo piatym Arkanem, czy mnie sie zdaje? rozsadek..wewnetrzny kompas..pieknie, ale to ja moze dociagne Przyjemnosc (no i jeszcze lepiej..) "Zrob cos tylko dla zabawy. Przyjemnosc to jeden z zyciodajnych skladnikow". No nic dodac, nic ujac - udanego tygodnia Ci zycze! Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Dla Rrozsypana80 30.07.16, 23:09 A ja sadzilam ze ten tydzien bedzie wylacznie od A do Z pracowy. Po urlopie jest ciezko, zwlaszcza jak jest zamkniecie miesiaca bez przygotowania sie do niego i jeszcze kolezanka, ktora mnie zastapila kopie dolki pode mna wiec spodziewam sie jak wroce, ze dostane po dupsku az mi pot bedzie splywal.Korpo z urlopow tez rozlicza.A to przeslanie mi sie z praca nie kojarzy. Znowu odniesienie do mojej moralnosci. No nie wiem... Chyba chodzi o to, ze nie ma wagonu nie do rozdzielenia i zastanow sie zanim to zrobisz bo nie da sie budowac szczescia na czyjejs krzywdzie, czy nie tak Apre powinnam to odbierac? Zrob cos dla siebie i zapomnij. Ech. Czemu teraz ten 5 arkan tak nagminnie mi wychodzi? Czyzby sprawa sie jednak mocno wazyla i zalezala tylko ode mnie? Albo moze inaczej powinnam na to patrzec. Raczej nie mam ochoty w tym tygodniu rozpatrywac tej kwestii Odpowiedz Link
aprepope Re: Dla Rrozsypana80 30.07.16, 23:23 alez Kochana, to sa Przeslania Opiekunczych kart - roboty i kolezanki z pracy, to tam nie znajdziesz..ale rada, by zrobic w tym pierwszym tygodniu miesiaca cos tylko dla zabawy, co sprawi Ci przyjemnosc, to Ci sie wyciagnelo a pracowac jest pewno konieczne i rozsadne...moze w Horoskopie pod punktem "praca" bedzie cos "ciezszego i przykrego", jak uwazasz, ze tak jest i moze byc - pewno bez kart wiesz, jak jest i moze byc w Twojej pracy...ale jak tragedii Opiekuncze karty nie pokazaly, to chyba dobrze.. Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Dla Rrozsypana80 30.07.16, 23:25 Ale te karty wygladaja przyjemnie. Przyjemnosc kojarzy mi sie z cesarzowa wrecz wizualnie. Tylko jak to odniesc do tego tygodnia? Moze badz rozsadna i nie zapracuj sie na smierc bo nie tylko praca sie w zyciu liczy Odpowiedz Link
aprepope Re: Dla Rrozsypana80 30.07.16, 23:30 W skrocie? 1. Przeslanie: rob to, co podpowiada Ci rozsadek. 2. Przeslanie: ale nie zapomnij zrobic sobie jakas przyjemnosc, zeby ten tydzien nie skladal sie tylko "z rzeczy rozsadnych", a mial tez jakis element zabawy Odpowiedz Link
aprepope Re: Dla Rrozsypana80 30.07.16, 23:31 Dlatego wstawialam kazdemu obrazki tych kart, bo to taka drobna, ale przyjemnosc dla oka Odpowiedz Link
aprepope Re: DLA KAZDEGO Przeslanie na 1. tydzien sierpnia 01.08.16, 19:41 aaa i jeszcze Przeslanie dla mnie: Blogoslawienstwo. "Badz wdzieczna za to, co masz. Wdzieczne serce wzbudza wiecej radosci, milosci i powodzenia." Odpowiedz Link
free.hugs Re: DLA KAZDEGO Przeslanie na 1. tydzien sierpnia 01.08.16, 20:11 Ja jestem wdzięczna, że tu z nami jesteś Odpowiedz Link
aprepope Re: DLA KAZDEGO Przeslanie na 1. tydzien sierpnia 01.08.16, 20:24 Was tez biore za Blogoslawienstwo, za ktore jestem wdzieczna Buziaczkowe caluski Odpowiedz Link