Dodaj do ulubionych

Sprawdzam siebie

01.12.16, 18:11
Ktoś może się wypowie jakby zinterpretował prosty ukladzik:
Sprawy mojej nieruchomości
1- w tym miesiącu- Sąd
2.za miesiąc - 10 kielichow
3.za 2 miesiące - As kielichów
Bo mam do tego tematu osąd bardzo subiektywny i może xle widzę te sprawy, tak bardziej chciejstwo niż rozsądek. Chciałam sprawdzić swoj osąd.
Obserwuj wątek
    • rrozsypana80 Re: Sprawdzam siebie 01.12.16, 23:05
      W tym miesiacu trzeba bedzie wszystko rozwazyc i spojrzec prawdzie w oczy. Mierz sily na zamiary.
      Za miesiac kresowa 10tka czyli osiagnelas wszystko co chcialas i lepiej nie bedzie
      Za dwa miesiace juz jednak rowniez kielichy ale as wiec wyjscie juz z tej 10 tki i szansa na zmiane

Najbardziej pozytywnie widze ta opcje za dwa miesiace ale... kielichy na nieruchomosc to tak srednio. Bardziej pewnie sie odnosza do Twoich emocji wiec tak kochana Doni za jakies dwa miesiace bedziesz tryskac zapalem i nowa energia w tym przeciagajacym sie temacie. No dobrze bedzie!
    • tabularasa22 Re: Sprawdzam siebie 02.12.16, 09:22
      no właśnie jakoś tak nie nieruchomościowo smile ale kto tam trafi za kartami. Mi ostatnio na komedię 40 latek to wychodziła 10 mieczy i wieża , no i bądź tu mądra dobra wróżko big_grin
      Ja mam generalnie problem z interpretacją Sądu. Jakoś tak nie mogę uchwycić sedna. Tutaj wydaje mi się, że nastąpi rozstrzygnięcie. Tzn ujawnią się wszystkie fakty i okoliczności mające wpływ na sprawę, i dowiesz się co można a czego już nie da rady odkręcić. To pozwoli zakończyć sprawę.
      Nie znam szczegółów - ale może polubownie ? przy zgodnym udziale wszystkich zainteresowanych ?
      Za te 2 miesiące , As Puch - szansa na uwolnienie od trosk i skierowanie nergii gdzie indziej .
      A to spadek czy coś ?
      • donbas Re: Sprawdzam siebie 02.12.16, 15:42
        Ha!. Dzięki Dziewczyny. Wasze interpretacje to by się nawet zgadzały z moimi. Wielkie dzięki. Tabulo- Sąd to rzeczywiście Sąd, ale nie chcialam pisać jedynie interpretacji jednej karty żeby nie sugerowac. Masz w 100% rację. Sprawy były w Sądzie - dotyczyło wykreślenia pewnych wpisów i wpisania takich jak powinny być (prawie rok to trwało i już kiedys poruszalam ten temat). I....hurrrra- dziś co widzę- ano czyściutką Kw z nowymi wpisami.
        Rozsypka troche mnie na początku rozczarowała tymi 10 kielichami. Ale jak sobie pomyslałam, że przecież sprawa dotyczy też sprzedaży to w zasadzie te 10 kielichów mówiące o tym, że to ten kres to mi się miska usmiechnęła bo jeśli kres w sprawie tej nieruchomości tzn, że może jednak sprzedam? I będzie po wszystkim. A As pucharów to przeciez ulga, radośc, nowy poczatek - i własnie o to mi chodzi. Mam nadzieję, że wszystko wreszcie się ułoży po mojej myśli.Kiedyś Rozsypka mi napisała, że przeprowadzę się tam gdzie chcę więc może...???
    • adoptowany Re: Sprawdzam siebie 02.12.16, 18:10
      Drogie panie, zwroccie uwage na tego Asa Kielichow to sedno sprawy,a wiec koncowe zwyciestwo, spelnienie oczekiwan Doni, i to zdecydowanie. gratuluje, b. ladny rozklad.
      • rrozsypana80 Re: Sprawdzam siebie 03.12.16, 20:37
        Hej Adopto. Jak zdroweczko?
        Oczywiście, ze zwrocilysmy uwage
        • adoptowany Re: Sprawdzam siebie 04.12.16, 14:17
          zdroweczko? sam nie wiem, jutro jade do Coventry na kontrole, wiec powinienem dowiedziec sie co i jak.
          Ogolnie odczuwam lek przed przyszloscia, bo napewno juz nie bedzie tak jak wczesniej,no i mam te swiadomosc,ze osiagnelem ten wiek, kiedy wszystko moze sie wydarzyc.W kazdym razie staram sie zyc normalnie,a do pracy wroce chyba po nowym roku.
          • rrozsypana80 Re: Sprawdzam siebie 04.12.16, 16:35
            Trzymam kciuki. Jeszcze za wcześnie na przechodzenie na druga strone teczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka