12.12.16, 23:04
Jak sądzicie czy sny to tylko projekcja naszego dnia i utajone myśli, pragnienia? Czy mogą byc sny prorocze badz tez cofajace nas do doswiadczen wyniesionych z poprzednich wcielen? Czy zdarza sie Wam sytuacja, ktora macie wrazenie juz przezyliscie albo miejsce, ktore wydaje Wam sie, ze znacie choc jestescie w nim pierwszy raz? Mnie parokrotnie zdarzyl sie efekt dejavu. W sensie, ze dana konkretna sytuacja byla mi znana i zawsze wydaje mi sie, ze kiedyś mi sie właśnie to śniło. Ciekawa jestem czy Wam też się to zdarzyło.
Obserwuj wątek
    • owieczka1972 Re: Sny 14.12.16, 14:42
      Czasami mam takie nie sny, akcje dzieją się gdzieś na świecie w miejscach w jakich na pewno nigdy nie byłam, jestem raczej obserwatorem niewidocznym, czuję to tak jakbym była świadkiem czegoś co się dzieje właśnie w tej chwili niewidoczna dla tych osób. To są zwykłe rozmowy w czyimś domu, jakaś rodzina sobie siedzi i je obiad, czasami także są to akty przemocy, wszystko bardzo realne. Inne zupełnie odczucie niż sen. Może wtedy moja dusza sobie wędruje po świecie ? smile
    • owieczka1972 Re: Sny 14.12.16, 14:50
      dejavu mam bardzo często ale mocniej wierzę że to już kiedyś rzeczywiście miało miejsce np. w równoległym wymiarze (jest przebicie ) albo koła czasu, bardziej w to wierzę niż że widziałam sytuację we śnie. Natomiast sny mam zwykle życzeniowe bardzo, tam dostaję to czego nie ma w rzeczywistości smile Chociaż... Kiedyś jednej nocy śnili mi się trzej faceci w trzech oddzielnych odsłonach, trzy szalone sny bardzo, dwa z tych snów można powiedzieć że się spełniły, ten trzeci... aż się boję smile
    • tabularasa22 Re: Sny 15.12.16, 08:30
      Otóż mój sen dzisiejszy pobił wszystkie. Śniło mi się że jestem Kubusiem Puchatkiem i chodzę z przyjaciółmi po lesie :]
      • rrozsypana80 Re: Sny 15.12.16, 09:17
        Oooo to fantastyczny sen. Takie moglabym miec smile
        U mnie ze snem teraz ciezko. Wczoraj chorobsko dopadlo dzieciaki i ech.. jak ja kocham takie niespodzianki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka