Dodaj do ulubionych

Tarot na 2017

01.01.17, 12:52
Dla Malinki obiecany

Styczen Słońce
Luty 9 bulaw
Marzec 5 bulaw
Kwiecien rycerz mieczy
Maj rycerz bulaw
Czerwiec 6 mieczy
Lipiec kapłan
Sierpień rycerz mieczy
Wrzesień 8 mieczy
Październik Rydwan
Listopad Wisielec
Grudzień 2 bulaw
Obserwuj wątek
    • rrozsypana80 Re: Tarot na 2017 01.01.17, 12:53
      Dla mnie

Styczeń Głupiec
      Luty Rydwan
      Marzec as denarow
      Kwiecień Głupiec
      Maj 6 bulaw
      Czerwiec 7 mieczy
      Lipiec 4 kielichow
      Sierpień 9 kielichow
      Wrzesień krolowa bulaw
      Październik krolowa mieczy
      Listopad Świat
      Grudzień krol bulaw
      • owieczka1972 Re: Tarot na 2017 01.01.17, 15:00
        też sobie postawiłam, nawet nawet mi się szykuje ten rok ale mam pytanko, wyciągnęłam jedną kartę jako sygnifikator czyli ja w całym 2017 roku, wyciągnęłam Diabła, najpierw pomyślałam lepiej że ja niż ktoś mi smile ale nie wiem... jak byś to odczytała? dociągnęłam do niego jeszcze jedną kartę i wyszedł Głupiec. Czyli ja w tym roku to Diabeł i Głupiec.... znaczy że zrywam z ograniczeniami i nic mnie nie zatrzyma czy wręcz przeciwnie dalej popełniam te same głupie błędy ? W sumie w kontekście pozostałych kart to poza marcem i kwietniem gdzie znowu mi się miecze rozpanoszyły (na pewno praca i mój odwieczny problem z autorytetami zwłaszcza jak gadają głupotysmile to będzie dobry rok a nawet miłość przyniesie wink co myślisz o tym Diable i Głupcu?
        • rrozsypana80 Re: Tarot na 2017 01.01.17, 18:50
          Kurcze no wiesz raczej diabel z glupcem to powielanie utartych sciezek, wiesz uzaleznienie... ale ja tam lubie diabla wink dorzuc Owieczko swoj rozklad plisss
          • owieczka1972 Re: Tarot na 2017 01.01.17, 19:59
            No więc Owieczka w 2017 to Diabeł i Głupiec
            Jest po 2 karty, bo jak wczoraj w nocy zrobiłam rozkład to zasnęłam nad nim nie wiem kiedy i jak się obudziłam to dołożyłam do tych leżących jeszcze po 1 karcie żeby na przytomnie i na trzeźwo smile
            a jak coś mnie zaintrygowało to dołożyłam 3 kartę.
            Styczeń
            10 denarów + Gwiazda kurcze może jednak mnie docenią, dodatkową kasą i może ten awans mnie nie ominie
            Luty
            4 Buław + 10 Buław wygląda na to ze z wielką energią i radością niosę ten swój dodatkowy bagaż obowiązków i nawet daję radę, ale...
            Marzec
            2 Mieczy + Wieża + Cesarz no więc tutaj już zaczyna się mój konflikt z autorytetami zwłaszcza jak pieprzą głupoty a jak to się kończy wiadomo...
            Kwiecień
            Księżyc + 5 Mieczy +Papież duże rozczarowanie, to co dostałam to nie to czego oczekiwałam, duży konflikt z moją szefowa z którą nie potrafię się dogadać
            Maj
            10 kielichów + 7 denarów no tu szykujemy wielki zjazd rodzinny (komunia młodszego) będzie rodzinnie i owocnie (prezenty, kasa dla młodego itp.)
            Czerwiec
            Świat + 7 buław + As buław lecę z młodymi na wakacje do Grecji bo już im się Bałtyk znudził, więc ruszamy w świat po przygodę,będzie się działo
            A teraz uwaga zaczyna się...
            Lipiec
            As denarów + 8 mieczy + Słońce więc myślę że coś nowego się zacznie w moim życiu, może kogoś spotkam, ale oczywiście moje niedowierzanie wynikające z mojego niedowartościowania mnie blokuje na szczęście słońce mi wszystko rozjaśni. Ewentualnie szansa na znalezienie nowej pracy takiej o której mogłam sobie tylko pomarzyć?
            Sierpień
            Król Kielichów i 3 Kielichy no wreszcie spotkam kogoś kto odbiera na moich falach i z kim będę się świetnie bawić
            Wrzesień
            2 Kielichy i 8 Buław bardzo bardzo dobrze bawić wink
            Październik
            Wisielec 5 buław czas pomyśleć o tym co dalej, może szukanie nowej pracy?
            Listopad
            Pustelnik 6 Denarów związku już nie ma albo jest ale okrzepł na tyle że nie ma emocji tylko jest normalnie i znowu myślę tylko o sobie
            Grudzień
            As Mieczy Koło Fortuny Moc
            no więc odcinam się od przeszłości od wszystkiego co złe, mam tę siłę więc chyba jednak koło fortuny odwróci się na moją korzyść czego i Wam życzę smile
            No i niech tak będzie, chyba że ktoś widzi tu coś innego to chętnie poczytam
            no i co z tym Diabłem i Głupcem?
            • rrozsypana80 Re: Tarot na 2017 01.01.17, 23:46
              Wiesz co ten diabel z glupcem w sygnifikatorze tak sobie pomyslalam, ze moze sygnalizowac jakas przewrotnosc w Twoim sposobie bycia. Wiesz no to taka mieszanka niefrasobliwosci, zapalu, odwagi z czyms piekielnie niebezpiecznym
              • rrozsypana80 Re: Tarot na 2017 01.01.17, 23:49
                U mnie tez glupiec i to dwa razy bo w styczniu i zaraz prawie w kwietniu. Moze to jakas nowa droga dla mnie. Poczatek od zera. Taka czysta kartka ale czemu dwa razy w roku... albo zrobie z siebie przyslowiowego glupka. Oby nie wink
              • owieczka1972 Re: Tarot na 2017 02.01.17, 00:02
                tez mi się zdaje że nie umrę w łóżku wink
                • owieczka1972 Re: Tarot na 2017 02.01.17, 00:04
                  a u ciebie to mi się wydaje że się będzie tak bardzo dużo działo że zgłupiejesz i nie będziesz dowierzać temu co się dzieje taaakie akcje się będą działy smile a ze 6 buław to wszystko po twojej myśli smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka