jolkaa_30
22.05.17, 09:36
Hej,
W ostatnim czasie, w odstępie około 3 tygodni skorzystałam z usług dwóch tarocistów. Obie osoby sprawdzone, nie jakies "z przypadku". U obu mialam spotkanie na żywo. I teraz tak - ogolnie wiele odpowiedzi na moje pytania było zbieżnych, a nawet takich samych. Jednak w pytaniu o związek z jednym panem podczas pierwszej wizyty wszystkie karty pokazywały szczęśliwy związek, założenie rodziny, miód i malina po prostu. Podczas drugiej wizyty karty pokazały założenie rodziny w odpowiedzi na pytanie o wspólne dzieci (10 kielichów), ale na związek nie były optymistyczne, wręcz wskazywały na jego brak i pierwsza reakcja tarocista była taka - będziecie przyjaciółmi ale w sensie związkowym wasze drogi sie rozeszły na zawsze. Ogolnie brzydkie karty związkowe wypadały. Pierwszy tarocista natomiast mowil, ze to miłość przeznaczona, ze oboje zaznamy prawdzwiwego szczęścia dopiero gdy stworzymy związek i ze cokolwiek byśmy nie robili to o tak bedziemy razem.
I teraz moje pytanie - dlaczego taka rozbieżność w kartach? Drugi tarocista wiedział o tej wizycie pierwszej, nawet pytał o odpowiedzi z pierwszej wizyty.
Wiem, ze nie powinno sie pytac o to samo w tak krótkim odstępie czasu ale tak sie po prostu ułożyło i dlatego od razu powiedziałam, ze 3 tygodnie wcześniej mialam na te pytania stawianego tarota.
Co o tym sądzicie?