24.04.14, 22:10
witam. w te wakacje zamierzam wybrać się do Rumunii, a dokładniej do gura humorului. Ja z zapytaniem czy jest jakiś autobus (najlepiej) w te okolice, który wyjeżdża z Polski? Nie musi jechać konkretnie do tej miejscowości ale blisko niej np. Suceava
Obserwuj wątek
    • Gość: artur Re: Przejazd IP: *.cluj.astral.ro 26.04.14, 09:40
      Z tego co wiem to bezposrednio z polski nie ma zadnego autobusu do rumunii, mozesz sprobowac orangeways z przesiadka w budapeszcie.
    • 46andrzej Re: Przejazd 07.05.14, 07:55
      Do Cluj Napoki lub Turdy mogę Cię zabrać, jeżdzę tam co tydzień, tylko mam wolne jedno miejsce.
    • Gość: krzychu Re: Przejazd IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.14, 15:54
      Dojechać tam bez samochodu będzie bardzo ciężko. Można orangeways Kraków - Budapeszt, Budapeszt - Cluj i potem jakoś kombinować. Nie jechałem, ale czytałem sporo negatywnych opinii. Możesz tam też dojechać przez Ukrainę z przesiadkami we Lwowie, Czerniowcach. Kilka lat temu jechałem w tamte strony w opcji kombinowanej pociąg - samochód. Podróż z Podkarpacia w okolice Kyrlibaby zajęła mi 26godz. Polecam też śledzenie serwisu BlaBlaCar, czasem pojawiają się oferty przejazdu do Rumunii.
    • adibalogh Re: Przejazd 19.06.14, 15:49
      witam ...autobusów jak rowniez pociagi nie jada do rumunii z polski...jezeli jestes/jestescie zainteresowani polecam sie jako kierowca /nowy terenowy samochod/bezpieczenstwo gwarantowane ,,jestem uprzejmy oraz komunikatywny ...mowie biegle w jezyku rumunskim,,pomoc z mojej strony gwarantowana przy załatwieniu jakichkolwiek zachcianek,winiet,,noclegów,,,itd,,,pozdrawiam adibalogh....moj nr.tel 889147478
      • adibalogh Re: Przejazd 19.06.14, 15:51
        dodam dokładniej numer telefonu 0048 889 147 478 mail baloghamee@gmail.com
    • Gość: kl Re: Przejazd IP: 192.162.173.* 03.07.14, 22:07
      jeszcze nie tak dawno był z przemyśła.teraz to musisz dostać sie do czerniowiec .tam już są autobusy do suczawy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka