dery74 25.10.08, 19:43 Szukam Polaków mieszkających w Sibiu i okolicy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slawa24 Re: Sibiu i okolice 26.10.08, 08:35 latwiej bedzie ci znalezc niemcow wtych okolicach polakow najwiecej zamieszkuje w okolich suczawy i oczywiscie na bukowinie.w sierpniu bylam w sibiu oprocz rumunskiego najczesciej slyszalam jezyk niemiecki pozdrawiam slawa Odpowiedz Link Zgłoś
dery74 Re: Sibiu i okolice 26.10.08, 10:00 Cześć Masz racje mieszkam w Sibiu od dwóch miesięcy i nie widziałem ani jednego Polaka. Czeka mnie jeszcze kolejne dwa i być może będe musiał zatudnić kogoś ze znajomością rumuńskiego i umiejętnością poruszania siępo tutejszych urzędach pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moos Re: Sibiu i okolice IP: *.ivo.park.gdynia.pl 29.10.08, 15:05 Bedę w Sibiu na początku grudnia przez ok 1/2 tygodnia, w razie czego służę pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś
slawa24 Re: Sibiu i okolice 27.10.08, 19:52 piszesz ze szukasz kogos do zalatwiania spraw urzedowych mysle ze moge ci pomoc moja przyjaciolka z aradu to prawie okolice sybiu /a tak powaznie/ . rozmawialam dzisiaj z moja przyjaciolka z aradu ktora zna jezyk polski, angielski /coleg j angielskiego/ i jeszcze inne jezyki. powiedziala ze chetnie by chciala sobie dodatkowo zapracowac mysle ze nie bedzie chciala duzo ale jakas uczciwa zaplata douzggodnienia miedzy wami oto jejadres email kissdana@yahoo.com. a nawet jej nr nobil/kom./ 40 751063764 pozdrawiam slawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veronicasim13 Re: Sibiu i okolice IP: 86.125.33.* 30.10.08, 15:08 Hej;) Mieszkam w Oradea...sluze pomoca tylko przez telefon...napisz maila na simonav@wp.pl...to jakos pomoge;))Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qxq Re: Sibiu i okolice IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.11.08, 00:15 hej , a czym masz zamiar sie zajmowac tam w Sibiu , jesli oczywiscie mozna wiedziec , sam mialem tam zamiar zamieszkac ale niestety moje plany lekko legly w gruzach :/ Odpowiedz Link Zgłoś